Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00
Shiro

Shiro

Shiro är ett tobaksfritt snusalternativ som passar moderna kvinnor och män som söker en effektiv nikotinupplevelse. Ordet Shiro betyder vit på japanska – de vita nikotinpåsarna innehåller rent växtfiber, med tillsatt nikotinextrakt.

Läs mer om Shiro snus

Shiro, en ny all white produkt som passar moderna kvinnor och män som söker en effektiv nikotinupplevelse och en helt ren smak utan smak av tobak. Ordet Shiro betyder vit på japanska – de vita nikotinpåsarna innehåller rent växtfiber, med tillsatt nikotinextrakt.

Vad är Shiro snus?

Shiro nikotinpåsar är ett tobaksfritt snus som passar dig som vill få ett slagkraftigt nikotinpåslag utan att behöva nyttja tobak. Smakerna är rena, som till exempel de olika varianter av Shiro Mint som erbjuds. Shiro är japanska för vitt, vilket också är färgen på portionspåsarna som är tillverkade helt av växtfibrer. Smakerna som finns tillgängliga är:


Shiro snus med nikotin i olika halter

Nikotinhalten för Shiro All White finns i fyra olika nivåer; low, medium, strong och extra strong. Den lägsta nikotinhalten är på 6 mg/g, medan den starkaste innehåller 15,5 mg/g. Det ger dig möjlighet att anpassa ditt val utifrån den nikotinhalt du önskar eller behöver på dina nikotinpåsar.


Mixpack av Shiro

Om du vill prova olika Shiro nikotinpåsar erbjuder vi mixpack med dosor av olika smaker. Du kan välja ett paket med de olika mintsmakerna för att på ett smidigt sätt känna av vilken av dem du föredrar. Fresh Mint ger en långvarig smak av spearmint, medan Tingling Mint har en kryddig, frostig mintsmak med en ton av vintergrönt.


Olika förpackningsstorlekar av Shiro

Nikotinpåsarna finns både som Shiro slim och mini, några smaker finns i båda storlekarna medan andra enbart finns i en av dem. När du köper nikotinpåsar från oss kan du köpa enstaka dosor, fempack samt en eller tre stockar med vardera tio dosor. Du kan alltid se styckpriset för varje förpackning, även när du köper större förpackningar.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!