Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Hicaff

Varumärket Hicaff tillhandahåller påsar med koffeininnehåll och produkterna är helt fria från nikotin. Prillorna finns tillgängliga i några olika smaker.En dosa från Hicaff rymmer 20 stycken koffeinprillor som även innehåller taurin. Produkterna är all white vilket innebär att de inte innehåller tobak.

Nytt pris 5-PACK
Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus
Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus Hicaff (4) Läs mer

Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus är en produkt med Cola-smak från Hicaff. Denna nikotinfria snusartikel tillhandahålls i ett smalt format och varje behållare innehåller 20 portioner. Om du överväger ett nikotinfritt alternativ, kan denna produkt vara relevant.

(19,80 kr/st) 99,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus
Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus Hicaff (3) Läs mer

Märket för Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus är Hicaff och den distinkta egenskapen är annan smak. Kategoriseras som nikotinfri och varan presenteras i slim format. Antalet prillor per dosa är 20. Det är en nikotinfri vara.

(19,80 kr/st) 99,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Fresh Mint Nikotinfritt Snus
Hicaff Fresh Mint Nikotinfritt Snus Hicaff (1) Läs mer (19,80 kr/st) 99,00 kr Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Hicaff - prillor med koffein

Varianter av nikotinfritt snus från Hicaff:

  • Hicaff Classic Cola
  • Hicaff Energy Rush
  • Hicaff Fresh Mint

Traditionella smaker

Hicaff satsar på att erbjuda produkter med smaker som är vanliga för prillor, såsom cola- och mintsmak. Det här är en nikotinfri produkt som har en torr perforerad yta och ett fuktigt innanmäte.


Portionernas innehåll

Prillor från Hicaff är tillverkade av växtfiber och är tobaksfria. Istället för nikotin innehåller de här portionspåsarna tillsatt koffein, taurin och smakämnen. I locket på varje dosa finns ett utrymme där användaren kan placera förbrukade prillor.


Tillgängliga i dosa och stock

Här på Snusbolaget finns produkterna från Hicaff både tillgängliga som styckvisa dosor och hel stock. Bakom varumärket ligger den svenska tillverkaren Microzero AB och snuset tillverkas i egna fabriker i Göteborg.