Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

XPCT

Innovativa XPCT är en tobaksfri nikotinportion som erbjuds i smakerna Berry och Lakrits. Nikotinhalten varierar bland smakerna och Berry har en låg styrka, medan Lakrits är normal. XPCT nikotinpåsar kommer i en ny sorts dosa (så kallad Mega Dosa), vilken rymmer hela 400 portioner.

Läs mer om XPCT
XPCT Berry Mega Dosa XPCT Berry Mega Dosa XPCT (5) Läs mer

XPCT Berry är en all white-produkt med smak av bär. Det här är en megadosa och du får 400 prillor av XPCT snus i varje förpackning.

  399,90 kr Läs mer Köp
XPCT Lakrits Mega Dosa XPCT Lakrits Mega Dosa XPCT (3) Läs mer

All white portionerna i XPCT Lakrits har en smak av lakrits och är sötad med xylitol. XPCT snus är fritt från tobak och kommer i megadosor som motsvarar ungefär 20 dosor.

  399,90 kr Slut i lager
Just nu visas 2 av 2 produkter

Vita nikotinpåsar

  • Smaker: Lakrits och Berry
  • Produkttyp: Vitt snus
  • Format: Slim
  • Nikotinhalt: 8 mg/g, 6 mg/g
  • Per dosa: 400
  • Tillverkare: LIW Innovation AB

Mega dosa

En XPCT dosa rymmer 400 prillor. Det här är ungefär lika mycket som 20 stycken standarddosor. Med den stora dosan får du även med en mindre dosa som du fyller på när det behövs.

En slim nikotinpåse

Formatet på alla XPCT nikotinprillor är slim. Skillnaden mellan sorterna är smaken och styrkan. Lakrits kommer med en nikotinhalt på 8 milligram per gram, medan Berry har en lägre halt med 6 milligram per gram.

Prillan från Hökerum

XPCT all white nikotinpåsar tillverkas i Hökerum av LIW Innovation AB. I sin moderna fabrik tar de fram nya produkter genom att ha översyn på varje del i produktionen. Med dig som konsument och miljön i fokus tillverkar XPCT de innovativa lösningar.