Ring oss020-0753464 Idag: 08.00-17:00

LEWA

LEWAs produkter är fri från tobak, nikotin och socker. 

LEWA är ett svenskt företag som utvecklar och erbjuder produkter i ett helt nytt portionsformat som innehåller olika vitaminer och mineraler.

LEWA har produkter inom hälsokost och munvårdsprodukter och har sitt fokus på att komplettera och ersätta energidrycker och tuggummi för aktiva och medvetna människor.

Nyhet
LEWA Classic Nikotinfritt Snus
LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA (4) Läs mer

Produkten LEWA Classic Nikotinfritt Snus är helt utan socker och tobak. Istället innehåller den helvita påsen koffein. Prillan har en smak av bergamott samt yerba mate, vilket tillsammans skapar en smak som kan påminna om tobak.

(39,90 kr/st) 399,00 kr Köp
Nyhet
LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus
LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer

En Nikotinfri produkt med smak av cola och lime. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus är tobaksfritt och innehåller istället koffein och vitaminerna B12 och D3. Prillorna har ett Standard format. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus har nikotin- och tobaksfria portioner som efterliknar All White Portion.

(45,00 kr/st) 450,00 kr Köp
Nyhet
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer (39,00 kr/st) 390,00 kr Köp
Nyhet
LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus
LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer (39,00 kr/st) 390,00 kr Köp
Nyhet
LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus
LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer (45,00 kr/st) 450,00 kr Köp
Nyhet
LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus
LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer (45,00 kr/st) 450,00 kr Köp

Är LEWA snus?

LEWA of Sweden är ett naturligt kosttillskott som ska placeras under läppen, precis som en vanlig prilla. Företagets produkter kallas även för vitaminsnus, koffeinsnus eller energisnus. Skillnaden mellan vanligt snus och energisnus är att de senare varken innehåller tobak eller nikotin. LEWA finns i följande smaker:

  • Lakrits och hallon
  • Grönmynta
  • Cola och Lime
  • Äpple och Granbarr
  • Classic (tobaksnära smak med inslag av rostad yerba mate och bergamott)

Vad innehåller koffeinsnus?

LEWA energisnus som bland annat innehåller koffein (finns även utan koffein). Basen i prillan är gjord av växtfiber som sedan blivit berikad med vitamin C, vitamin B, vitamin B12, zink, magnesium och även yerba mate. Prillorna innehåller dessutom fluor för att förebygga karies samt stevia som är en pH-stabil sockerersättare helt utan kalorier.


Mer om LEWA

Vad är LEWA? Det är ett kosttillskott som är skapat för att ge extra energi. Portionspåsarna ger dessutom en bättre andedräkt och bättre munhälsa då de innehåller olika vitaminer samt zink. Lewas produkter finns både med och utan koffein. Men var kan man köpa LEWA? Du kan hitta alla varumärkets produkter i vårt utbud.


Vad är skillnaden mellan de olika produkterna från LEWA?

Den största skillnaden mellan de olika produkterna är koffeinhalten. LEWA BOOST är den starkaste prillan som innehåller hela 100 mg koffein per portion. De andra smakerna i deras sortiment har lägre koffeinhalt med ett innehåll på 20 till 40 mg koffein per prilla. Företaget erbjuder dessutom ett helt koffeinfritt alternativ som heter DECAF.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!