LEWA

LEWAs produkter är fri från tobak, nikotin och socker. 

LEWA är ett svenskt företag som utvecklar och erbjuder produkter i ett helt nytt portionsformat som innehåller olika vitaminer och mineraler.

LEWA har produkter inom hälsokost och munvårdsprodukter och har sitt fokus på att komplettera och ersätta energidrycker och tuggummi för aktiva och medvetna människor.

LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion LEWA (4) Läs mer

LEWA Cola & Lime har en frisk och söt smakkombination av cola och lime som håller under en lång tid. Nu med helvita, mjukare & fuktigare portioner för en ännu bättre release! Helt fria från nikotin, tobak och socker.

  38,99 kr Läs mer Köp
LEWA Lakrits & Hallon Nikotinfri Portion LEWA Lakrits & Hallon Nikotinfri Portion LEWA Läs mer

LEWA Lakrits & Hallon har en klassisk smakkombination av lakrits och hallon som håller under en lång tid. Nu med helvita, mjukare & fuktigare portioner för en ännu bättre release! Helt tobaks-, nikotin- och sockerfria.

  38,99 kr Läs mer Köp

Är LEWA snus?

LEWA of Sweden är ett naturligt kosttillskott som ska placeras under läppen, precis som en vanlig prilla. Företagets produkter kallas även för vitaminsnus, koffeinsnus eller energisnus. Skillnaden mellan vanligt snus och energisnus är att de senare varken innehåller tobak eller nikotin. LEWA finns i följande smaker:

  • Lakrits och hallon
  • Grönmynta
  • Cola och Lime
  • Äpple och Granbarr

Vad innehåller koffeinsnus?

LEWA energisnus som bland annat innehåller koffein (finns även utan koffein). Basen i prillan är gjord av växtfiber som sedan blivit berikad med vitamin C, vitamin B, vitamin B12, zink, magnesium och även yerba mate. Prillorna innehåller dessutom fluor för att förebygga karies samt stevia som är en pH-stabil sockerersättare helt utan kalorier.


Mer om LEWA

Vad är LEWA? Det är ett kosttillskott som är skapat för att ge extra energi. Portionspåsarna ger dessutom en bättre andedräkt och bättre munhälsa då de innehåller olika vitaminer samt zink. Lewas produkter finns både med och utan koffein. Men var kan man köpa LEWA? Du kan hitta alla varumärkets produkter i vårt utbud.


Vad är skillnaden mellan de olika produkterna från LEWA?

Den största skillnaden mellan de olika produkterna är koffeinhalten. LEWA BOOST är den starkaste prillan som innehåller hela 100 mg koffein per portion. De andra smakerna i deras sortiment har lägre koffeinhalt med ett innehåll på 40 mg koffein per prilla. Företaget erbjuder dessutom ett helt koffeinfritt alternativ som heter DECAF.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!