Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

LEWA vitt snus och nikotinfritt snus

LEWA är en framträdande aktör inom marknaden för koffeinsnus och har nu utökat sitt sortiment för att inkludera både nikotinfria alternativ och nikotinpåsar. Med produkter som LEWA Spearmint, Cola Lime och Wintermint tillgodoses ett brett utbud av smakpreferenser.

Läs mer om LEWA
På Snusbolaget kan du utforska hela utbudet och fördjupa dig i varumärkets unika egenskaper. Dessutom har du möjlighet att få svar på vanliga frågor om produkterna. Fortsätt läsa för att lära dig mer om varumärket och dess utbud.
LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus LEWA (7) Läs mer

En Nikotinfri produkt med smak av cola och lime. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus är tobaksfritt och innehåller koffein och vitaminerna B12 och D3. Prillorna har ett Standard format. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus har nikotin- och tobaksfria portioner som efterliknar All White Portion.

(39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus LEWA (4) Läs mer

En helvit produkt utan tobak och nikotin. LEWA Apple & Spruce nikotinfritt snus har smak av äpplen och granbarr. Portionerna består även av koffein och vitaminer. En dosa innehåller 18 normalstora portioner.
Under en övergångsperiod kan ny dosdesign och uppdaterat recept förekomma.

(39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus LEWA (6) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA (9) Läs mer (39,90 kr/st) 399,00 kr Köp
LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus LEWA (4) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Cucumber Mint Nikotinfritt Snus LEWA Cucumber Mint Nikotinfritt Snus LEWA (1) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus LEWA (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Classic Taste of Tobacco LEWA Classic Taste of Tobacco LEWA (4) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Classic Liquorice Nikotinfritt Snus LEWA Classic Liquorice Nikotinfritt Snus LEWA Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Classic Liquorice LEWA Classic Liquorice LEWA Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Cucumber Mint Slim Strong LEWA Cucumber Mint Slim Strong LEWA (1) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Citrus Mint Slim Strong LEWA Citrus Mint Slim Strong LEWA Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Wintermint Slim Strong LEWA Wintermint Slim Strong LEWA Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Just nu visas 13 av 13 produkter
Lewa snus varumärke

Nikotinfritt koffein- och vitamin snus från LEWA

LEWA står för en ny era inom nikotinfria snusvärlden. Det är inte bara ett nikotinfritt snus; det är också en källa till koffein samt vitaminer såsom vitamin B12 och zink. Produkterna är skapade med omsorgsfullt valt innehåll, inklusive växtfibrer, vilket ger en unik upplevelse fri från tobak och nikotinet. Köp deras nikotinfria snus och höj din energi och ditt dagliga intag av viktiga vitaminer.

Några exempel på nikotinfritt snus från varumärket inkluderar LEWA Spearmint Nikotinfritt snus, Apple & Spruce Nikotinfritt Snus, Classic Nikotinfritt Snus och Lime Nikotinfritt Snus.

Nikotinpåsar från LEWA

Sortimentet omfattar numera ett spektrum av nikotinpåsar med varierande smaker, inklusive traditionell, lakritssmak, mint, samt kombinationen av citrus och mint, eller gurka med mint. Dessa produkter är tillgängliga i olika format, med en styrka på 15 mg/g.

Exempel inom denna kategori inkluderar Classic Strong, Classic Strong och Citrus Mint Slim Strong.

Senaste nyheterna från LEWA

Varumärket fortsätter att utvecklas och har nyligen introducerat tre nya produkter: Wintermint Slim Strong, Citrus Mint Slim Strong, och Cucumber Mint Slim Strong. Dessa tillägg till sortimentet speglar varumärkets engagemang för att erbjuda en mångsidig upplevelse för sina användare, med en strävan efter att tillgodose en bred efterfrågan på diversifierade smakprofiler.

Om varumärket LEWA

Varumärket står för en ny generation snusprodukter där fokus ligger på alternativ till traditionellt snus. Varumärket erbjuder ett brett utbud av smaker inom både vitt snus och nikotinfritt snus, som var och en representerar en unik snusupplevelse. Genom att tillhandahålla produkter utan tobak, positionerar sig varumärket som ett alternativ till traditionella snuskategorier.

Lewa snus olika smaker

Välj bland olika smaker

Varumärket erbjuder en mångsidig produktlinje som omfattar både nikotinfria alternativ, koffeinsnus och ett urval av nikotinpåsar. Varje kategori innehåller unika smaker och är utformade för att tillgodose olika användarpreferenser.

Nikotinfria smaker:
Dessa produkter är helt fria från nikotinet och riktar sig till användare som söker en snusupplevelse utan nikotininnehåll. Deras nikotinfria snus kommer i varierande smaker för att passa olika preferenser. 

Vitt snus i olika smaker:
Deras sortiment av nikotinpåsar erbjuder en rad olika smaker för att passa olika preferenser. Från traditionell tobaksnära snussmak till kombinationen av citrus och gurka. Nedan listar vi samtliga smaker du kan välja mellan:

Koffeinsnus i olika koffeinhalter

Deras nikotinfria koffeinsnus kombinerar den traditionella snusupplevelsen med en energigivande effekt av koffein. Denna kategori är idealisk för användare som söker en uppiggande effekt och varje dosa innehåller en specificerad mängd koffein per portion. Koffeinet är en av de viktigaste egenskaperna som skiljer dessa nikotinfria produkter från andra på marknaden. Med koffein per portion får du inte bara en smakrik upplevelse utan också en energiboost. Detta, tillsammans med andra viktiga vitaminer som B12 och zink, gör varumärket unikt på marknaden.

Koffeinhalten varierar för att möta olika behov. Från koffeinhalter om 20 mg till 100 mg, erbjuds det en styrka för varje unik preferenser. Denna variation möjliggör för konsumenterna att välja en energinivå som passar deras dagliga aktiviteter.

Nedan listar vi samtliga koffeinhalter:

  • 20 mg/portion

  • 50 mg/portion

  • 100 mg/portion

Lewa i formaten normal och slim

LEWA snus i formaten normal och slim

Deras nikotinfria snus och vita snus kommer i formaten slim och normal för att passa olika användares behov och preferenser. Deras nikotinfria snus kommer enbart i formatet normal, medan deras nikotinpåsar kommer i både slim och normal. Oavsett om du föredrar traditionellt format eller slim finns en produkt som passar dina preferenser. Dessa format ger flexibilitet i användningen och gör det möjligt för alla att hitta sin favorit bland Lewas sortiment.

Köp LEWA snus online

Deras produkter kan smidigt beställas online via Snusbolaget. Med ett omfattande sortiment av produkter, från LEWA Spearmint och Cola Lime, till Apple & Spruce och Liquorice & Raspberries, tillhandahåller Snusbolaget ett varierat urval för alla smakpreferenser. Oavsett om du söker nikotinpåsar snus med smak av mint, eller en nikotinfritt snus med smak av cola och lime, erbjuder Snusbolaget alternativ som tillgodoser alla önskemål.

På Snusbolaget finns även ett brett utbud av förpackningsstorlekar tillgängliga, från en enskild dosa till 5-pack, 10-pack och 30-pack dosor. Detta möjliggör för kunderna att köpa snus i den kvantitet som bäst passar deras behov.

Förutom detta erbjuder Snusbolaget flera leveransalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket garanterar att din beställning levereras både snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder dessutom kostnadsfria fraktalternativ från 399kr, vilket ytterligare underlättar för dig som kund.

Historien bakom LEWA

Varumärket har sina rötter i ambitionen att erbjuda innovativa alternativ till traditionellt snus. Genom att fokusera på produkter baserade på växtfibrer har märket blivit en pionjär inom den nikotinfria snusmarknaden. Varumärkets historia är präglad av en strävan efter att ständigt förbättra och innovera sina produkter för att möta konsumenternas ökande krav på alternativ till traditionella snusprodukter.

På senare tid har man utvidgat sitt sortiment för att även inkludera nikotinpåsar, vilket markerar en betydande utveckling för varumärket. Denna expansion in i segmentet för nikotinpåsar visar på Lewas förmåga att anpassa sig till marknadens dynamik och konsumenternas önskemål. Genom att introducera nikotinpåsar, tillgodoses nu även de konsumenter som söker produkter med nikotin men vill ha alternativ som är fria från tobak.

Tillverkningsprocessen

Deras tillverkningsprocess har anpassats och utvidgats för att omfatta tillverkning av nikotinpåsar, utöver deras befintliga sortiment av nikotinfritt snus och koffeinsnus. Processen är noggrant utformad för att säkerställa att endast de kvalitativa ingredienserna används över hela produktlinjen. För nikotinpåsarna kombineras noggrant utvalda ingredienser, inklusive syntetiskt framställt nikotin, med växtfibrer för att skapa en produkt som erbjuder en snusupplevelse utan tobak.

För alla produkter, oavsett om det är nikotinfria alternativ eller nikotinpåsar, står kvaliteten i centrum. Användningen av växtfiber, koffein, och vitaminer i de nikotinfria produkterna samt noggrant utvalda ingredienser i nikotinpåsarna, understryker deras åtagande att erbjuda produkter som inte bara uppfyller höga kvalitetsstandarder utan också tillgodoser användarnas förväntningar på smak och upplevelse.

Kvalitet

Kvaliteten fortsätter att vara av högsta vikt, med rigorösa kontroller av såväl ingredienser som produktionsmetoder. Genom att införa strikta kvalitetskontroller säkerställs att varje produkt, från nikotinfritt snus till nikotinpåsar, uppfyller de förväntningar som dagens konsumenter har på produkter inom snuskategorin. Deras engagemang för kvalitet sträcker sig över hela produktlinjen, vilket säkerställer att varje dosa, oavsett innehåll, är både tillfredsställande för användaren och håller en standard som speglar deras position som en innovatör inom snusindustrin.

Vanliga frågor om LEWA snus

Om du har fler frågor om varumärket eller vill veta mer om våra produkter, kontakta gärna Snusbolaget för mer information. Vi är här för att hjälpa dig att hitta det perfekta snusalternativet som uppfyller dina behov och önskemål.