Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

LEWA

LEWA of Swedens produkter är fria från tobak, nikotin och socker. Köp LEWA med snabb leverans!

Läs mer om LEWA
LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus LEWA (3) Läs mer

En helvit produkt utan tobak och nikotin. LEWA Apple & Spruce nikotinfritt snus har smak av äpplen och granbarr. Portionerna består även av koffein och vitaminer. En dosa innehåller 18 normalstora portioner.

(39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA Classic Nikotinfritt Snus LEWA (7) Läs mer

Produkten LEWA Classic Nikotinfritt Snus är helt utan socker och tobak. Istället innehåller den helvita påsen koffein. Prillan har en smak av bergamott samt yerba mate, vilket tillsammans skapar en smak som kan påminna om tobak.

(39,90 kr/st) 399,00 kr Köp
LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus LEWA (7) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus LEWA (6) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus LEWA (4) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus LEWA (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LEWA Classic Strong LEWA Classic Strong LEWA (4) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Classic Liquorice Strong LEWA Classic Liquorice Strong LEWA Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Wintermint Slim Strong LEWA Wintermint Slim Strong LEWA Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Cucumber Mint Slim Strong LEWA Cucumber Mint Slim Strong LEWA Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LEWA Citrus Mint Slim Strong LEWA Citrus Mint Slim Strong LEWA Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Just nu visas 11 av 11 produkter

Utforska LEWA Snus

LEWA är ett nikotinfritt snus som representerar en ny era inom snusindustrin med sina nikotinfria och koffeinhaltiga sorter. Varje produkt levererar en kombination av smak och energi, med koffeinhalter som varierar från 20 till 100 mg per portion. Smakpaletten hos varumärket inkluderar bergamott, lakrits, hallon, äpple, mint och cola.

LEWA Snus: Koffeinsnus

Varumärket är en pionjär inom kategorin koffeinsnus. Märket representerar ett alternativ till traditionella snussorter, fast helt fritt från tobaken och nikotinet. Med en koffeinstyrka som sträcker sig från koffeinhalt om 20 till 100 mg, erbjuder märket en variation av energinivåer för olika preferenser. Smakerna hos varumärket är utvalda för att tillgodose en bred publik, och kombinationen av koffein med dessa smaker gör det nikotinfria snuset till ett uppskattat val bland konsumenter.

Mer om LEWA snus

LEWA är ett svenskt företag som utvecklar och erbjuder nikotinfritt snus som inkluderar olika vitaminer och mineraler. LEWA är ett naturligt kosttillskott, som precis som vanligt snus ska placeras under läppen.

Med fokus på att komplettera och ersätta energidrycker och tuggummin, erbjuder LEWA även koffein i sitt nikotinfria snus.

Företagets produkter kallas även för vitaminsnus, koffeinsnus eller energisnus. Skillnaden mellan vanligt snus och energisnus är att de senare varken innehåller tobak eller nikotin.

Snuset finns i följande smaker:

  • Lakrits och hallon

  • Grönmynta

  • Cola och Lime

  • Äpple och Granbarr

  • Classic (tobaksnära smak med inslag av rostad yerba mate och bergamott)


LEWA smaker & Format

Varumärket erbjuder ett varierat urval av smaker i prillformatet normal. Från kombinationen av lakrits och hallon till smaker som äpple och mint, finns det en smak för varje preferens.

Smaker

Varumärket erbjuder en mångfald av smaker. Oavsett om konsumenterna föredrar nikotinfritt snus med smak av spearmint eller kombinationen av lakrits och hallon, har snusmärket ett alternativ. Deras utbud av smaker är utformat för att tillgodose en bred publik.

Nedan listar vi samtliga smaker från varumärket:

LEWA Classic Nikotinfritt Snus - Smak av Bergamott och Yerba Mate
LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus - Smak av Cola och Lime
LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus - Smak av Äpple och Granbarr
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus - Smak av Lakrits och Hallon
LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus - Smak av Vintermynta
LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus - Smak av Grönmynta

Format

Allt nikotinfritt snus från märket finns tillgängligt i ett och samma format; normal. Detta format är ett standardformat inom flera snuskategorier, vars form är rektangulär. Formatet är även större än både slim och mini, som båda är förekommande inom såväl vitt snus som nikotinfritt snus. Formatet är utvecklat för att bibehålla smakprofilen i varje portion.

LEWA Styrka

Styrkan varierar för att möta olika behov. Från koffeinhalter om 20 mg till 100 mg, finns det en styrka för varje unik preferenser. Denna variation möjliggör för konsumenterna att välja en energinivå som passar deras dagliga aktiviteter.

Nedan listar vi samtliga produkter utifrån koffeinhalt:

LEWA Classic Nikotinfritt Snus - Koffeinhalt är 20 mg/portion
LEWA Apple & Spruce Nikotinfritt Snus - Koffeinhalt är 50 mg/portion
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus - Koffeinhalt är 50 mg/portion
LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus - Koffeinhalt är 100 mg/portion
LEWA Wintermint Nikotinfritt Snus - Koffeinhalt är 100 mg/portion
LEWA Spearmint Nikotinfritt Snus - Koffeinhalt är 100 mg/portion

Vad innehåller koffeinsnus?

Koffein snus som bland annat innehåller koffein. Basen i prillan är gjord av växtfiber som sedan blivit berikad med vitamin C, vitamin B, vitamin B12, zink, magnesium och även yerba mate. Prillorna innehåller dessutom fluor för att förebygga karies samt stevia som är en pH-stabil sockerersättare utan kalorier.


LEWA med eller utan koffein

Vad är LEWA? Det är ett kosttillskott som är skapat för att ge extra energi. Portionspåsarna ger dessutom en bättre andedräkt och bättre munhälsa då de innehåller olika vitaminer samt zink. Lewas produkter finns både med och utan koffein. Men var kan man köpa LEWA? Du kan hitta alla varumärkets produkter i vårt utbud.


Köp Lewa Snus Online

Hos oss kan du handla hela utbudet av nikotinfritt snus från varumärket med snabb leverans hem. Med ett utbud av sorter som Classic, Lakrits & Hallon, Cola & Lime och Wintermint, finns det alltid något nytt att utforska hos varumärket. Precis som med många andra snusmärken kan du även handla olika packstorlekar, från enskilda dosor till 5-pack, 10-pack och 30-pack.

Historien Bakom LEWA Snus

Varumärket har sina rötter i Sverige och har etablerat sig som en framstående nikotinfri aktör inom snusindustrin. Med en vision om att erbjuda alternativ till traditionellt snus, har märket skapat en serie snusprodukter som är helt fria från tobaken, nikotinet samt socker. Företagets engagemang för innovation har gjort varumärket till ett populärt val bland konsumenter.

Vad är skillnaden mellan de olika produkterna från LEWA?

Den största skillnaden mellan de olika produkterna är koffeinhalten. LEWA BOOST är den starkaste prillan som innehåller hela 100 mg koffein per portion. De andra smakerna i deras sortiment har lägre koffeinhalt med ett innehåll på 20 till 40 mg koffein per prilla. Företaget erbjuder dessutom ett helt koffeinfritt alternativ som heter DECAF.


Vanliga Frågor Om LEWA

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!