Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

XR Snus

XR är en serie från Swedish Match som baseras på några deras mest framträdande varumärken; Göteborgs Rapé, General och Catch. XR erbjuder traditionellt och tobaksfritt i ett varierat utbud av smaker och styrkor. Med styrkor som Normal till Stark, och smaker från tobak och bergamott, till hallon och lakrits, erbjuder XR något för alla preferenser.

Läs mer om XR snus
På Snusbolaget kan du utforska hela sortimentet av XR och upptäcka smakerna, formaten och styrkorna som erbjuds. Vi tillhandahåller ett varierat utbud och besvarar gärna frågor om sortimentet.
XR Göteborgs Rapé Slim White Portionssnus XR Göteborgs Rapé Slim White Portionssnus XR Läs mer

XR Göteborgs Rapé Slim White är ett vitt portionssnus med inslag av lavendel och enbär, samt toner av trä och citrus. Prillorna kommer i slim format och har en nikotinhalt på 8,5mg/g nikotin.

(32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XR General Strong Slim White Portion XR General Strong Slim White Portion XR Läs mer XR General Strong Slim White är ett vitt portionssnus som kommer i slim format. Den har en ljus och kryddig tobakssmak som ackompanjeras av citrus och bergamott, samt lite te. (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XR General Slim White Portionssnus XR General Slim White Portionssnus XR Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XR Göteborgs Rapé Strong Slim White Portionssnus XR Göteborgs Rapé Strong Slim White Portionssnus XR Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Nytt pris
XR General Slim Nicotine Pouches
XR General Slim Nicotine Pouches XR (17) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
XR Göteborgs Rapé Slim Nicotine Pouches
XR Göteborgs Rapé Slim Nicotine Pouches XR (8) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
XR Catch Mint Slim White Portionssnus XR Catch Mint Slim White Portionssnus XR Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XR General Slim Original Portionssnus XR General Slim Original Portionssnus XR Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XR Apple Slim White XR Apple Slim White XR Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XR Stone Fruit Slim White Strong XR Stone Fruit Slim White Strong XR Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Just nu visas 12 av 12 produkter
xr snus om varumärket

XR snus: vitt snus och traditionellt snus med tobak

XR erbjuder både vitt snus och traditionellt tobakssnus i varierande nikotinstyrkor och smakprofiler. Nedan går vi igenom sorterna som erbjuds för att du enkelt ska lära dig om sortimentet:

Tobakssnus från XR snus

XR erbjuder tobakssnus i original portion och vit portion. Original portion kännetecknas av bruna fuktiga prillor, medan vit portion är vita och torrare, men med ett fuktigt tobaksinnehåll. Båda dessa format kombinerar traditionell tobakssmaker med andra smaknoter, i varierande styrkor.

  • XR Original Portion - Kännetecknas av fuktiga bruna prillor. Denna linje inkluderar sorter som XR General Slim Original Portionssnus, vilka erbjuder en tydlig smak av tobak och bergamottsmak.
  • XR White Portion - XR White Portion från Swedish Match är en serie med torra vita prillor som rinner mindre, men med ett fuktigt tobaksinnehåll. Denna serie inkluderar varianter som XR Göteborgs Rapé Slim White och erbjuder en tobakssmak med inslag av lavendel, enbär, trä och citrus, och XR Catch Mint Slim White Portionssnus som kombinerar tobakssmaken med inslag av pepparmint, cedar och eukalyptus.

Vitt snus från XR

XR erbjuder även tobaksfria sorter i varierande smak och styrka. I dessa ersätts tobaken med en utvald blandning av växtfibrer, smakämnen och nikotin. Exempel på vitt snus från XR är XR General Slim Nicotine Pouches .

Senaste nyheterna om XR snus

Varumärket fortsätter att utveckla sitt sortiment för att möta en bredare kundkrets. Nya sorter som XR Stone Fruit Slim White Strong och XR Hallon Lakrits White Portionssnus visar på varumärkets strävan efter att erbjuda alternativ för olika preferenser.

Om varumärket XR snus

Med ett utbud av traditionella snussorter och nikotinpåsar i varierande smak och styrka, erbjuder XR snus en diversifierad snusupplevelse. Välj bland olika smakkombinationer som tobakssmak tillsammans med röda äpplen och apelsin, eller tobakssmak i kombination med persika, te och citrus. Från XR kan du välja mellan olika nikotinstyrkor, från normal till stark. Samtliga sorter kommer i ett slimmat format.

XR snus olika smaker

Smaker hos XR snus

XR snus-serien erbjuder en variation av smakval för att tillgodose olika preferenser. Från traditionella kombinationer som tobakssmak och bergamott till hallon och lakrits. Samtliga sorter finns tillgängliga i formatet slim.

Smaker hos XR snus

Produkter Smaker
XR Göteborgs Rapé Tobakssmak med inslag av lavendel, enbär, trä och citrus.
XR General Tydlig tobakssmak med toner av citrus från bergamott.
XR Mint Tobakssmak i kombination med pepparmint, eukalyptus och ceder.
XR Apple Tobakssmak med röda äpplen och apelsin.
XR Stone Fruit Smak av tobak, persika, te och bergamott.
XR Catch Hallon Lakrits Smak av tobak i kombinationer med toner av hallon och lakrits.

Styrka och nikotinhalt i XR snus

Varumärket erbjuder styrkor som Normal (8–9 mg/g nikotin) och Stark (13,5 mg/g nikotin), vilket möjliggör en anpassad användning baserat på individuella preferenser. Produkter som XR General Strong Slim White Portion erbjuder en högre nikotinhalt, medan produkter som XR Göteborgs Rapé Slim White Portionssnus erbjuder en normal nikotinhalt.

xr snus i slim format

XR snus i formatet slim

Oavsett vilken smak eller styrka du föredrar kommer samtliga produkter från varumärket i ett slim-format. Det innebär att du kan varierar mellan olika smaker och styrkor men samtidigt förvänta dig samma format. Slim är en smalare prilla som är något mindre än standardformatet, men något större än formatet mini.

Köp XR snus Online

På Snusbolaget kan du enkelt köpa XR snus online. Vi erbjuder ett varierat sortiment att välja bland. Oavsett om du föredrar ett snus med smak av tobak och bergamott, eller en starkare variant med inslag av pepparmint, eukalyptus och ceder, finns alternativ för alla smakpreferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från en enskild dosa XR snus, till 5-pack, 10-pack, 30-pack och 50-pack dosor. Detta gör det möjligt för kunder att köpa snus i den mängd som passar dem bäst.

Dessutom erbjuder Snusbolaget olika fraktalternativ, inklusive Early Bird, CutyMail, Best, Postnord och Instabox, vilket säkerställer att din XR snus-beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom XR snus

Historien bakom XR snus sträcker sig tillbaka till 2015 när Swedish Match introducerade serien som en modern tolkning av sina varumärken Göteborgs Rapé, General och Catch. Denna lansering markerade början på en ny era inom snusindustrin, där traditionella smaker kombineras med moderna format och design. XR snus utmärker sig genom att erbjuda produkter som är anpassade för att möta dagens snusares krav på kvalitet, variation och användarvänlighet.

Tillverkningsprocessen för XR snus

Tillverkningsprocessen för XR snus fokuserar på kvalitet och precision i varje steg. Från urvalet av råvaror till den färdiga dosan är varje moment övervakat för att uppfylla Swedish Matchs standarder.

XR snus använder kvalitetstobak som en central del av sina produkter. Denna tobak blandas med utvalda smaker och nikotin för att skapa en kvalitativ snusupplevelse. Varje ingrediens väljs med omsorg för att säkerställa att den slutliga produkten lever upp till varumärkets standard.

Kvalitetskontrollen är rigorös och varje batch genomgår omfattande tester för att säkerställa att produkten uppfyller de fastställda standarderna.

Kvalitet hos XR snus

Kvalitet är en grundläggande aspekt av filosofin. Varje del av tillverkningsprocessen, från början till slut, är utformad för att uppfylla Swedish Matchs höga standarder. XR snus använder avancerade tekniker för att säkerställa att varje dosa är av kvalitet. Varje produkt i serien, resultatet av omfattande forskning och utveckling, speglar företagets expertis inom snustillverkning.

köp xr snus

Vanliga frågor om XR snus

Nyfiken på att lära dig mer? Kika vidare för att ta del av svar på återkommande frågor om XR!