Nyhet Lundgrens Skåne Stark Vit Portion

Lundgrens Skåne Stark Vit Portion

Nyhet i Lundgrens-familjen! Lundgrens Skåne Stark levereras med samma smak och samma tunna perforerade portionspåsar som Lundgrens Skåne, fast med en högre nikotinhalt.
  • 1 dosa 33,90 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
  • 30-pack (28,49 kr/st) 854,70 kr
289,90 kr
Ett 10-pack snus
289,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(20) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Skåne Stark Vit Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Okej styrka

Chippi, 24 februari 2020

Den smakar som en vanlig Lundgrens Skåne vilket inte kommer som en överraskning men känner inte riktigt av den styrkan jag tänkte när jag köpte produkten, riktigt snygg dosa dock!

Bra, men inte samma sak

Oskar, 23 februari 2020

Jag tyckte den överlag var bra. Är garanterat en snus jag kommer växla med i framtiden. Tycker dock den smakade sämre än originalet, inte samma tydliga toner av de "skånska skogsbären" och lite annan upplevelse. Även fast den inte var lika god som originalet så är det enda en bra snus.

Besviken

Dome, 16 februari 2020

Inte riktigt lika bra som vanliga Lundgrens Skåne eftersom det kändes som det var mindre tobak i den och inte så stark som förväntan.

Besvikelse

Åke, 3 februari 2020

Hmm asså är på riktigt besviken, tror jag inte skulle kunna blind testa denna med den vanliga lundan aja värt att prova ha de gött haj

Lundgrens Skåne stark.

S, 3 februari 2020

Skåne stark, har samma karaktärer som originalet enda skillnaden är att den har en stark text som vilseleder. Om du vill ha en Lundgrens Skåne köp vilken som, ingen skillnad på denna eller originalet. du kommer ej att uppleva en intensivare smak eller nikotin upptagning av denna "starka" Skåne'n.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!