Lundgrens Skåne Stark Vit Portion

Lundgrens Skåne Stark Vit Portion

Nyhet i Lundgrens-familjen! Lundgrens Skåne Stark levereras med samma smak och samma tunna perforerade portionspåsar som Lundgrens Skåne, fast med en högre nikotinhalt.
  • 1 dosa 36,29 kr
  • 10-pack (30,29 kr/st) 302,90 kr
  • 30-pack (30,29 kr/st) 908,70 kr
302,90 kr
  • 1 dosa 36,29 kr
  • 10-pack (30,29 kr/st) 302,90 kr
302,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(40) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Skåne Stark Vit Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Nja

Emelie, 10 mars 2021

Jag bytte till Lundgrens stark för att de drog ner på nikotinhalten i den "vanliga" dosan (inte slim). Smaken var inte alls lika god. Bärsmaken har nästan försvunnit och det händer oftare att påsarna är brunfläckiga eller trasiga. Man känner av att den är starkare iaf.

Väldigt bra snus!

Rim-Tim, 3 mars 2021

Väldigt bra snus & det faktum att den finns i starkform gör mig väldigt glad.

Toppen

Filip Engblom, 19 februari 2021

Jätte bra snus men inte stark

bra snus

pelle paltnacke, 11 februari 2021

det är ju en bra snus men om man inte har snusat så mycket och börjar med denna lundgrens då så kan det hända att prillan skaver och det känns som att man typ har en sten uppe i käften. annars en väldigt bra vardagssnus skulle jag säga.

Lundgrens Bästa

Sören, 26 januari 2021

5/5 den bästaste smartaste produkten

Visa fler omdömen

Kvalitetssnus med karaktäristiska snuspåsar

Lundgrens snus har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

Den senaste innovationen från Lundgrens snus är flexlocket. Flexlocket är ett helt unikt lock som är gjort av ett rörligt membran vilket betyder att den expanderar när du lägger i använda prillor. Det är det rymligaste locket på marknaden och du får plats med upp till 20 prillor.

Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till en region i Sverige, med smaksättningar som väcker associationer till omtyckta svenska regioner. Vårt mål är att låta Lundgrens ta med dig på en smakresa och utforskandet av den svenska floran har bara precis börjat.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!