Kapten snus

Kapten är ett snus från den danska producenten AG Snus. Varumärket lanserades år 2013 och har sedan dess uppdaterats med nya smak- och snusformer. Först lanserades Lös, Portion och White, men nu finns det över 15 olika varianter av Kapten. Bland annat snus med smak av mint, melon, lakrits och salmiak.

Kapten Vit Portion Kapten Vit Portion Kapten Läs mer

Kapten Vit Portion är ett white-snus med traditionell tobaksmak och toner av bergamott från AG Snus.

(25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vit Extra Stark Portionssnus Kapten Vit Extra Stark Portionssnus Kapten Läs mer

Kapten Extra Stark Vit Portion är ett white-snus med smak av bergamott och en hög nikotinhalt.

(25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vargtass Extra Stark Vit Portionsnus Kapten Vargtass Extra Stark Vit Portionsnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Mini Vit Portionssnus Kapten Mini Vit Portionssnus Kapten Läs mer (24,99 kr/st) 249,90 kr Köp
Kapten Vit Salmiak Extra Stark Portionssnus Kapten Vit Salmiak Extra Stark Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vit Melon Extra Stark Portionssnus Kapten Vit Melon Extra Stark Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vit Lakrits Portionssnus Kapten Vit Lakrits Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vit Mint Extra Stark Portionssnus Kapten Vit Mint Extra Stark Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vit Lakrits Minisnus Kapten Vit Lakrits Minisnus Kapten Läs mer (24,99 kr/st) 249,90 kr Köp
Kapten Original Stark Portionssnus Kapten Original Stark Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vit Mint Minisnus Kapten Vit Mint Minisnus Kapten Läs mer (24,99 kr/st) 249,90 kr Köp
Kapten Vit Stark Portionssnus Kapten Vit Stark Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Vit Mint Portionssnus Kapten Vit Mint Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Original Portionssnus Kapten Original Portionssnus Kapten Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
Kapten Lingon Mini Vit Portion Kapten Lingon Mini Vit Portion Kapten Läs mer (24,99 kr/st) 249,90 kr Köp
Kapten Melon Mini White Portionssnus Kapten Melon Mini White Portionssnus Kapten Läs mer (24,99 kr/st) 249,90 kr Köp
Just nu visas 16 av 16 produkter

Kapten Snus

Kapten snus är ett varumärke som erbjuder en variation av smaksättningar och styrkor. Med smak som bergamott och tobak samt alternativ som melon och lakrits, finns det alternativ för alla preferenser. Kapten snus har utvecklats sedan 2013 då det lanserades av danska producenten AG snus. Idag är varumärket en del av Swedish Match. Oavsett om du föredrar White Portion eller Original, erbjuder varumärket en variation av produkter. Utforska Kapten snus för att hitta din föredragna smak och styrka.

Kapten Snus: En introduktion till varumärket

Kapten är ett snusmärke av portionssnus som grundades av AG snus, och tillverkas idag av Swedish Match. Snuset kommer i formaten original och white portion. Oavsett vilket format du väljer erbjuder varumärket en variation av styrkor och smakblandningar, från traditionella till mer ovanliga smakblandningar. Styrkorna varierar från Normal till Extra Starka, för att tillgodose användares varierande preferenser.

 • Portionssnus - Original portion & White portion

 • Storlek - Mini & Large

 • Styrka - Normal - extra stark

 • Smak - Tobak, lakrits, citrus, frukt, och fler.

Kapten - Format, Smaker & Storlek

Kapten snus, grundat av AG snus, erbjuder en variation av format och smak. Oavsett om du föredrar vit portion eller original portion, finns ett urval av olika smaker att välja mellan. Med smakval som sträcker sig från mint till melon, erbjuder snusmärket alternativ för varierande smakpreferenser. Storlekarna varierar från Mini-prillor till Normal-portioner, vilket ger en anpassad upplevelse. Oavsett om du föredrar Vit Portion eller Original, har varumärket flera olika smaker och storlekar för att passa varierande preferenser.

Format

Kapten är ett portionssnus i formaten Original- och White Portion. Original Portion är det som ofta förknippas med traditionellt snus, vars portioner är fuktiga och bruna. Vit portion är en efterföljare som inte har efterfuktats. Resultaten är en torrare vit prilla, men med ett fuktigt tobaksinnehåll.

 • Original portion - Ett traditionellt brunt tobakssnus i portion. Hitta produkter som Original Portionssnus och Original Starkt Portionsnsus.

 • Vit Portion - Ett torrare tobakssnus med en vit färg. Hitta produkter som Vit Mint Portionssnus och Vargtass Extra Stark Vit Portionssnus.

Smak

Kapten snus erbjuder en variation av smak. Från kombinationen av smak av bergamott och tobak till lakrits och melon, finns det en smak för varierande preferenser. Flera av smakerna finns även i flera styrkor samt format, exempelvis finns Kapten Vit Portion Lakrits även i mini-format. Du hittar även Kapten Vit Mint i både miniformat samt med en starkare nikotinhalt.

Nedan går vi igenom samtliga flera olika smaker från varumärket:

Produkt Smak Styrkor Format
Kapten Vit Portionssnus Tobak och bergamott Normal, stark och X-Stark Normal och Mini
Kapten Original Portionssnus Tobak och bergamott Normal och Stark Normal
Kapten Vit Lingon Portionssnus Tobak och lingon Normal och X-Stark Normal och mini
Kapten Vit Lakrits Portionssnus Tobak och lakrits Normal Normal och mini
Kapten Vit Melon Portionssnus Tobak och melon Normal och X-Stark Normal och mini
Kapten Vit Salmiak Portionssnus Tobak och salmiak X-Stark Normal
Kapten Vit Mint Portionssnus Tobak och mint Normal och X-Stark Normal och mini

Storlek

Snuset finns i två storlekar för att passa alla preferenser, normal och mini. Normal är det som ofta förknippas med traditionellt snus, och används ofta som standardformat på prillor. Mini är den minsta storleken på prillor, och har en mer kompakt och fyrkantig form. Oavsett vilken storlek du föredrar finns ett varierat utbud att välja mellan.

Kapten styrka och nikotinhalt

Styrkan hos varumärket varierar för att tillgodose användares varierande behov. Från normalstark med en lägre nikotinhalt till Extra Starka som erbjuder en högre styrka. Oavsett om du föredrar smak av bergamott eller smak av mint, är samtliga styrkor utformade för att passa alla preferenser och behov. Nedan går vi igenom de olika styrkorna tillgängliga och vilken nikotinhalt som gäller:

 • Kapten vit mini - 5 mg/g nikotinhalt

 • Kapten original - 8 mg/g nikotinhalt

 • Kapten vit - 10 mg/g nikotinhalt

 • Kapten Original Stark - 14 mg/g nikotinhalt

 • Kapten Vit Stark - 14 mg/g nikotinhalt

 • Kapten Vit Extra Stark - 15 mg/g nikotinhalt

Köp Kapten Snus Online

Köp Kapten snus online hos oss på Snusbolaget och välj bland ett brett utbud av produkter som Vit Portion och Melon Vit Portion Extra Stark. Vi erbjuder snabb leverans oavsett vilken produkt du väljer för köp online. Från varumärket kan du även handla olika packstorlekar, bland annat enskilda dosor, 10-pack och 30-pack. I vissa fall är det även möjligt att beställa 50-pack, exempelvis med produkter som Vit Mint Minisnus och Melon White Portionssnus.

Historien Bakom Kapten Snus

Snusmärket har sina rötter i den danska producenten AG Snus, med en historia som sträcker sig tillbaka till 2013. Varumärket är baserat på fem generationer av kunskap inom tobaksproduktion. Sedan dess har varumärket utvecklats och utvidgats med nya smaker och format. Under 2021 blev varumärket en del av Philip Morris International, och senare övergick det till Swedish Match.

köp kapten snus

Vanliga frågor om Kapten Snus

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!