Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

Kapten snus

Kapten, en del av Swedish Match, erbjuder traditionellt snus i original portion och vit portion. Välj bland olika smaker och styrkor. Med produkter som sträcker sig från normalstarka till extra starka, finns det alternativ för varierande preferenser.

Läs mer om Kapten snus
Här kan du ta del av hela sortimentet och lära dig mer om varumärket. Hitta ditt val, och lär dig om varumärkets utbud av smak, format och styrka. Kika vidare för att lära dig mer!
Kapten Vit Portion Kapten Vit Portion Kapten Läs mer

Kapten Vit Portion från Kapten erbjuder en smak av tobak och bergamott i normalstorlek med en normal styrka och innehåller 20 prillor per dosa.

(28,49 kr/st) 284,90 kr Köp
50-PACK
Kapten Vit Extra Stark Portionssnus
Kapten Vit Extra Stark Portionssnus Kapten Läs mer

Kapten Vit Extra Stark Portionssnus erbjuder en kombination av tobak och bergamott i normalformat. Denna White Portion-produkt innehåller 20 prillor per dosa och har en hög nikotinhalt.

(26,99 kr/st) 1.349,50 kr Köp
Kapten Mini Vit Portionssnus Kapten Mini Vit Portionssnus Kapten Läs mer (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kapten Lingon Extra Stark Vit Portionsnus Kapten Lingon Extra Stark Vit Portionsnus Kapten Läs mer (28,49 kr/st) 284,90 kr Köp
Kapten Vit Salmiak Extra Stark Portionssnus Kapten Vit Salmiak Extra Stark Portionssnus Kapten Läs mer (26,49 kr/st) 264,90 kr Köp
Kapten Vit Melon Extra Stark Portionssnus Kapten Vit Melon Extra Stark Portionssnus Kapten Läs mer (28,49 kr/st) 284,90 kr Köp
Kapten Vit Stark Portionssnus Kapten Vit Stark Portionssnus Kapten Läs mer (28,49 kr/st) 284,90 kr Köp
Kapten Vit Lakrits Minisnus Kapten Vit Lakrits Minisnus Kapten Läs mer (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kapten Vit Mint Minisnus Kapten Vit Mint Minisnus Kapten Läs mer (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kapten Original Stark Portionssnus Kapten Original Stark Portionssnus Kapten Läs mer (28,49 kr/st) 284,90 kr Köp
Kapten Original Portionssnus Kapten Original Portionssnus Kapten Läs mer (28,49 kr/st) 284,90 kr Köp
Just nu visas 14 av 14 produkter
Kapten snus om varumärket

Tobakssnus från Kapten snus

Kapten snus kombinerar tradition med moderna tekniker. Deras tobakssnus finns i formaten Kapten original portion och vit portion, samt i varierande smaker, format och styrkor. Välj bland smakblandningar som Tobak och bergamott, eller tobak och mint, samt i styrkor som Normal och Extra Stark.

Original portion, en traditionell variant som kännetecknas av sin bruna färg och fuktiga yta. 

  • Vit portion, eller white portion, kännetecknas av sin torra och vita yta, men med ett fuktigt tobaksinnehåll.

Senaste nyheterna om Kapten snus

Varumärket fortsätter att utvecklas och bredda sitt utbud för att tilltala en större kundkrets. Nya koncept introduceras regelbundet för att möta olika behov och preferenser. 

Om varumärket Kapten

Med fokus på kvalitet och ett utbud av olika smaker, styrkor och prillformat, erbjuder Kapten något för alla snusare. Varje produkt är noggrant utformad för att ge en unik upplevelse, oavsett om du föredrar en mer traditionell eller annorlunda smak.

Kapten snus med olika smaker

Olika smaker hos Kapten

Varumärket olika varianter av snus med smak. Från kombinationen av smak av bergamott och tobak till lakrits och melon, finns det en smak för varierande preferenser. Flera av smakerna finns även i flera styrkor samt formatval, exempelvis finns Vit Portion Lakrits även i mini. Du hittar även smak av mint med Vit Mint, både mini-format samt med en starkare nikotinhalt.

Nedan går vi igenom samtliga flera olika smaker från varumärket:

Produkt Smak Styrkor Format
Kapten Vit Portionssnus Tobak och bergamott Normal, stark och X-Stark Normal och Mini
Kapten Original Portionssnus Tobak och bergamott Normal och Stark Normal
Kapten Vit Lakrits Portionssnus Tobak och lakrits Normal Normal och mini
Kapten Vit Melon Portionssnus Tobak och melon Normal och X-Stark Normal och mini
Kapten Vit Salmiak Portionssnus Tobak och salmiak X-Stark Normal
Kapten Vit Mint Portionssnus Tobak och mint Normal och X-Stark Normal och mini

Styrka och nikotinhalt

Styrkan hos varumärket varierar för att tillgodose användares varierande behov. Från normalstark med en lägre nikotinhalt till Extra Starka som erbjuder en högre styrka. Oavsett om du föredrar smak av bergamott eller smak av mint, är samtliga styrkor utformade för att passa alla preferenser och behov. Nedan går vi igenom de olika styrkorna tillgängliga och vilken nikotinhalt som gäller:

Nedan listar vi olika nikotinhalter:

  • Kapten vit mini - 5 mg/g nikotinhalt

  • Kapten original - 8 mg/g nikotinhalt

  • Kapten vit - 10 mg/g nikotinhalt

  • Kapten Original Stark - 14 mg/g nikotinhalt

  • Kapten Vit Stark - 14 mg/g nikotinhalt

  • Kapten Vit Extra Stark - 15 mg/g nikotinhalt

Kapten snus i normal och mini format

Välj mellan olika format

Kapten snus finns i 2 olika format för att möta olika behov och preferenser. Från det traditionella Normal-formatet till det mindre Mini-formatet, erbjuder varumärket en anpassad upplevelse. Dessa inkluderar både Vit- och Original portioner, vilket ger användarna möjlighet att välja utifrån preferens.

Varumärkets olika prillor:

  • Normal
  • Mini

Köp Kapten Snus Online

Köpt varumärkets snus online via Snusbolaget och välj bland ett varierat sortiment av produkter, från Kapten Original Portionssnus, Kapten Vit Extra Stark, Kapten Mint Extra Stark, Kapten Lakrits till Kapten Melon, erbjuder Snusbolaget ett mångsidigt urval. Oavsett om du föredrar ett traditionellt snus med en tydlig tobakssmak, eller söker något med mint- eller fruktsmak , har vi flera alternativ att välja mellan.

På Snusbolaget erbjuder vi även snus i olika förpackningsstorlekar, från enskilda dosor till större pack som 5-pack, 10-pack, 30-pack och 50-pack. Detta ger dig friheten att köpa Kapten snus i den mängd som bäst passar dina behov.

För att komplettera din upplevelse erbjuder Snusbolaget även en rad fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox. Detta garanterar snabb leverans av din beställning av Kapten snus. Dessutom, för beställningar över 399kr, erbjuder Snusbolaget fri frakt, vilket gör det ännu mer bekvämt och prisvärt att njuta av ditt favoritsnus.

Historien bakom Kapten snus

Varumärket har sina rötter i den danska tobakstraditionen, lanserat av AG Snus. Varumärket introducerades 2013 som en hyllning till den skandinaviska snustraditionen och kombinerade traditionella smakval med modern teknik. AG Snus, med sin långa historia inom tobaksindustrin, skapade varumärket som en bro mellan det traditionella och det nya. Idag är Kapten snus ett framstående namn inom snusindustrin, med ett varierat utbud av smaker och format.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen är övervakad för att säkerställa kvalitet. Varje steg, från urval av råvaror till den slutliga produktionsfasen, genomförs med precision. Detta garanterar att varje dosa lever upp till konsumenternas förväntningar.

Varumärket använder en blandning av traditionella tobaksblad och noggrant utvalda smaker för att skapa sina distinkta produkter. Denna kombination är central där tradition möter modern smakutveckling. Ingredienserna väljs för att säkerställa en kvalitativ snusupplevelse.

Kvalitetskontrollen i tillverkningsprocess är rigorös. Varje batch av snus testas noggrant för att säkerställa att produkten inte bara uppfyller de fastställda standarderna. Detta innebär en konsekvent och tillförlitlig kvalitet i varje dosa som når konsumenten.

Kvalitet

Kvalitet är kärnan i varje del av tillverkningsprocessen. Varumärket använder avancerade tekniker och utvalda råvaror för att säkerställa att varje dosa snus är av kvalitet. Produkterna genomgår olika kvalitetskontroller för att garantera en konsekvent användarupplevelse.

köp kapten snus

Vanliga frågor om Kapten Snus

Nyfiken på att lära dig mer? Kika vidare för att ta del av svar på återkommande frågor!