Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

Frakt & leveranstid

Snabba leveranser – du väljer själv hur vi ska leverera ditt paket 

Vi vet att det alltid är bråttom när snuset börjar ta slut. Vårt mål är alltid erbjuda snabba leveranser och beställer du ditt paket på förmiddagen helgfria vardagar så skickas ditt paket vanligtvis redan samma dag - med reservation för hög belastning under lönedagar och högtider.

Nedan kan du läsa om alla fraktsätt vi erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer du anger i kassan. Leveranstiden samt fraktkostnaden varierar utifrån vilket fraktsätt du väljer. 

Har du redan lagt en order? Klicka på spåra nedan för att se senaste status på var den befinner sig. Observera att leveranser med Airmee spåras genom ett sms som Airmee skickar till dig.


Spåra order här

Våra fraktsätt

Frakt & leveranstid

Postnord Varubrev

 • Leverans till brevlådan dagtid

 • Leverans över hela Sverige

Är du inte hemma levererar Postnord försändelsen utanför dörren eller hänger den på postlådan i en vädersäker e-handelspåse. Detta val finns för alla i hela Sverige till alla postnummer och adresser. Maxantal dosor du kan köpa och välja denna tjänst är 33 st, vilket motsvarar tre stycken stockar. 

Frakt & leveranstid

Citymail

 • Leverans i postlådan dagtid

 • Klimatsmart

Paketet levereras till brevlådan eller, om paketet är för stort, hängs det i en påse på dörren eller brevlådan. 

OBS! För att Citymail ska kunna leverera ditt paket krävs det att det är samma namn på beställningen som står på dörren. Om City Mail inte kan leverera paketet lämnar dom det på ditt närmaste DHL-ombud. 

Frakt & leveranstid

Instabox

 • Leverans till paketbox

 • Klimatsmart leverans

 • Välj vilket skåp du önskar leverans till!

Baserat på ditt postnummer visar Instabox upp vilka skåp du kan välja leverans till, samt när de kan leverera till respektive skåp. Välj det skåp som passar dig bäst för stunden. Det är viktigt att du lämnar ett korrekt mobilnummer då ett sms med öppningskod skickas när ditt paket ligger i Instabox-skåpet. Instabox har även en app där du enkelt kan byta skåp innan det levererats samt där du kan spåra din leverans.

Frakt & leveranstid

Early Bird

 • Levereras lagom till morgonkaffet

 • Lämnas i brevlådan

Med Early Bird får du ditt paket levererat till brevlådan. Skulle paketet inte rymmas i brevlådan levereras det på dörren alternativt i en påse på brevlådan. 

OBS! Det är av yttersta vikt att det namn som beställningen står i även står på dörren som Early Bird ska leverera till. Om Early Bird inte kan leverera paketet lämnar dom det på ditt närmaste Bring-ombud. 

Frakt & leveranstid

Postnord Ombud

 • Välj vilket ombud du vill ha paketet till

 • Rikstäckande


Postnord kan leverera paket över hela Sverige. Hela vägen från Ystad till Kiruna och allt däremellan. Du kan själv välja vilket ombud du önskar vid utcheckningen i kassan. Alla paket är fullt spårbara och levereras enbart till ombud. Skulle du behöva byta adress eller valt ombud under paketets resa, vänligen kontakta oss så kan vi försöka ordna det. Av säkerhetsskäl kan vi dock inte ändra namn på beställningen.

Frakt & leveranstid

Airmee

 • Snabb & klimatkompenserad hemleverans

 • Leverans med bud kl 17:00-22:00

Leverans sker på kvällstid mellan klockan 17:00-22:00 till din dörr. Du kan välja leveransdag samt om du vill ha leverans utanför din dörr eller personlig överlämning. Tjänsten kräver ett korrekt mobilnummer. 

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!