Frakt & leveranstid

Fraktvillkor

Vi erbjuder våra kunder en rad olika fraktalternativ med de mest uppskattade och kända speditörerna. Pris och stopptid beror på leveransens storlek. Du kan enkelt se vilka alternativ du har att välja mellan när du checkar ut i kassan. Där kan du också själv välja utlämningsställe utifrån vad som passar bäst för dig.

Snabb leverans till dig är viktigt

Leveranstiden hos oss är 1-3 dagar. Ungefär 70 % av alla beställningar vi får levereras på 1 dag. 
Du kan själv se stopptider för de olika fraktalternativen i kassan. Snabbhet är vi kända för!

Följande händer när du lagt en beställning

  1. En orderbekräftelse skickas till din e-post med detaljer om din beställning. Är du en ny kund skapar vi även ett konto på Snusbolaget som du kan använda för att samla dina beställningar om du vill.
     
  2. Vi plockar din beställning. Ett nytt e-mejl skickas till dig med en länk som gör att du kan spåra försändelsen online.
     
  3. Din beställning går vidare mot ditt ombud som den når inom 3 arbetsdagar. Ofta sker leveransen till ombudet snabbare än så. När den kommit fram får du ett SMS om att din beställning är redo att hämtas. Skulle du inte hämta ut beställningen inom 10 dagar skickas även en brevavisering till din postlåda.

Undrar du över något?

Skulle du undra något kan du alltid höra av dig till oss. Vi är väldigt måna om våra kunder, så tveka inte att ringa eller e-posta! På kundtjänst är det Agnes, Filip eller Peter du kommer få hjälp av. Välkommen!

Telefon: 08-588 849 80
Vi finns här alla helgfria vardagar 09:00-17:00. Tveka inte att ringa till oss om du vill ha direkt hjälp.

E-post: info@snusbolaget.se
Vi besvarar alla frågor vi får, oftast inom några timmar.