Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

COCO

Varumärket COCO är ett nytt märke som erbjuder nikotinpåsar helt utan tobak. Portionerna finns i flera olika smaker med varierande nikotinstyrka. Nikotinpåsarna från det nya varumärket COCO är all white-portioner. Utöver att de inte innehåller tobak har de en torr yta med ett fuktigt innehåll.
Nytt pris
COCO Blue Razz Slim Strong
COCO Blue Razz Slim Strong COCO (3) Läs mer Nikotinportionen COCO Blue Razz Slim Strong är fritt från tobak och kommer i ett slimmat format. Blue Razz är en ny typ av prilla som är gjord av fiber från kokosnöt vilket ger prillan en brun färg. (38,99 kr/st) 389,90 kr Köp
Nytt pris
COCO Clean Peach Slim Strong
COCO Clean Peach Slim Strong COCO (3) Läs mer Nikotinpåsen COCO Clean Peach Slim Strong är en tobaksfri portionspåse med fruktsmak och stark nikotinstyrka. Varje prilla innehåller 20 milligram nikotin per gram snus vilket är klassificerat som stark styrka. COCO prillorna består bland annat av kokosnötsfiber vilket ger dem en brun färg. (38,99 kr/st) 389,90 kr Köp
COCO Tropical Mango Slim Strong COCO Tropical Mango Slim Strong COCO (7) Läs mer (38,99 kr/st) 389,90 kr Köp
COCO Natural Mint Slim Strong COCO Natural Mint Slim Strong COCO Läs mer (38,99 kr/st) 389,90 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Nikotinpåsar från COCO


Slimmade påsar från COCO

De helvita portionerna från det nya varumärket COCO kommer i ett slimmat format. Det innebär att de här nikotinpåsarna har ett långt och smalt format jämfört med originalformen på prillor.


COCO nikotinpåsar med kokosfiber

Varumärket COCO har tagit fram en ny slags prilla med kokosfiber som fyllning. Eftersom det här är en snusprodukt som inte innehåller tobak, består de istället av smakämnen, vatten och nikotin i form av nikotinsalter.


Köp COCO hos oss

Nikotinpåsar från det nya varumärket COCO finns att köpa här hos oss på Snusbolaget. Prillorna finns tillgängliga både som singeldosa eller i stock. COCO har fyra olika smaker att välja på.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!