Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

Lynx

Varumärket Lynx erbjuder helvita nikotinpåsar i olika smaker. Prillorna innehåller ingen tobak men har tillsatt nikotin i olika styrkor. 

Eftersom det vita snuset från Lynx är helt tobaksfritt innehåller portionerna istället växtfiber, nikotin och smakaromer. Nikotinet utvinns ur tobaksplantan och tillsätts i form av nikotinsalt.
Nytt pris
Lynx Mixpack 3-pack
Lynx Mixpack 3-pack Lynx (1) Läs mer I detta 3-pack från varumärket Lynx ingår det 3 stycken starka helvita produkter med smaker av blåbär, citrus och tropisk frukt.  (29,97 kr/st) 89,90 kr Läs mer Köp
Lynx Blueberry Boost Strong Lynx Blueberry Boost Strong Lynx (9) Läs mer

Lynx Blueberry Boost Strong är en stark snus i slim-format med 20 portioner per dosa. Lynx Blueberry Boost har en smak av blåbär. Denna produkt klassificeras som en All White Portion.

(32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Lynx Fizzy Lemonade Strong Lynx Fizzy Lemonade Strong Lynx (5) Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Lynx Tropical Passion Strong Lynx Tropical Passion Strong Lynx (8) Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Just nu visas 7 av 7 produkter

Lynx helvita nikotinpåsar

  • Vitt snus utan tobak
  • Torr utsida med fuktigt innehåll
  • Finns i flera olika smaker

Nikotinstyrka

De helvita prillorna från Lynx kommer i portioner med en varierande halt av nikotin. Information om nikotinhalten framgår alltid på varje enskild produkt. Nikotinhalten blir mätt i milligram nikotin per gram produkt.


Olika smaker från Lynx

Lynx är ett nytt varumärke på marknaden. De smaker på nikotinpåsarna som vi har i vårt sortiment är Fizzy Lemonade, Blueberry Boost och Tropical Passion. Det är alltså smaker med temat frukt och bär.


Mer om Lynx

Portionspåsarna från Lynx blir tillverkade av Another Snus Factory, de som står bakom bland annat loop. Det är ett svenskt företag som har sin bas i Stockholm. Nikotinpåsarna från Lynx har precis som övriga all white-portioner en torr och perforerad utsida, med ett fuktigt innehåll.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!