Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00

Lynx

Välkommen till Lynx, ett nytt varumärke från Another snus factory som erbjuder i tobaksfria all white nikotinpåsar i en variation av smakval. Smakerna inkluderar tropisk frukt, citrus och blåbär, alla i en stark nikotinhalt och i slimmat format.

Utforska det fullständiga utbudet hos Snusbolaget för en djupare inblick i varumärket. Här ges möjlighet att hitta en sort som matchar dina preferenser, med en inblick i varumärkets olika smakprofiler, format och styrka. Fortsätt läsa för att lära dig mer om Lynx!
Nytt pris
Lynx Mixpack 3-pack
Lynx Mixpack 3-pack Lynx (1) Läs mer I detta 3-pack från varumärket Lynx ingår det 3 stycken starka helvita produkter med smaker av blåbär, citrus och tropisk frukt.  (23,30 kr/st) 69,90 kr Läs mer Köp
Lynx Blueberry Boost Strong Lynx Blueberry Boost Strong Lynx (11) Läs mer

Lynx Blueberry Boost Strong är en stark snus i slim-format med 20 portioner per dosa. Lynx Blueberry Boost har en smak av blåbär. Denna produkt klassificeras som en All White Portion.

(32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Lynx Fizzy Lemonade Strong Lynx Fizzy Lemonade Strong Lynx (7) Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Lynx Tropical Passion Strong Lynx Tropical Passion Strong Lynx (11) Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Just nu visas 7 av 7 produkter
Lynx snus varumärke

Vitt snus från Lynx

Lynx är ett all white tobaksfritt snus från tillverkaren Another Snus Factory. Deras sortiment inkluderar tre olika smaker; citrus, frukt och bär. Oavsett vilken smakvariation du föredrar kommer alla sorter i en stark nikotinhalt, och i slimmat format.

Vitt snus är en helt tobaksfri nikotinprodukt, lanserades på den svenska marknaden i början av 2000-talet och är utformad för att erbjuda ett alternativ till traditionella snuskategorier. Istället för tobak, som bidrar med både smaken och nikotinet, tillsätts båda för att skapa en liknande upplevelse. Som resultat finns ett brett urval av smakblandningar och styrkor för att tillfredsställa en mångfald av användarpreferenser.

Senaste nyheterna om Lynx

Lynx är ett nyligen lanserat varumärke och samtliga produkter hör därför till varumärkets senaste nyheter som i dagsläget består av tre produkter. Vi kommer att uppdatera denna sida kontinuerligt för att reflektera varumärkets utbud. Besök vår hemsida för aktuella nyheter från varumärket.

Om varumärket Lynx

Varumärket erbjuder nikotinpåsar i ett varierat utbud av smakkombinationer, alla i en stark nikotinhalt och i slimmat format. Från citrussmak till exotisk frukt och blåbär, erbjuder varumärket en pallett av olika smakval som tillfredsställer olika preferenser. Nedan kan du lära dig mer om varumärkets olika egenskaper och hitta en sort som passar bland de olika smakerna. Kika vidare för att hitta ditt val!

Lynx snus olika smaker

Alla smaker hos Lynx

Varumärket erbjuder i dagsläget nikotinpåsar i tre olika smaker. Lynx Fizzy Lemonade Strong erbjuder en syrlig citrussmak, Lynx Tropical Passion Strong erbjuder en tropisk smak av frukt, och Lynx Blueberry Boost Strong erbjuder en söt blåbärssmak. Dessa smaker är noggrant utformade för att erbjuda en varierad och tillfredsställande snusupplevelse.

Färg på dosan sätter smaken

Färgen på dosan spelar en större roll än vad man kanske först anar. Inte bara tjänar den estetiska designen till att skapa ett iögonfallande utseende, men den fungerar också som en direkt indikator på snusets smakprofil. Varumärket har noggrant valt ut färger som inte bara speglar varje unik smakkombination, utan också väcker nyfikenhet och förmedlar en känsla av vad man kan förvänta sig innan man ens öppnar dosan.

  • Grön och orange dosa - tropisk frukt
  • Gul och lila dosa - Citrus
  • Mörk blå och rosa - Blåbär

Nikotinhalt hos Lynx

Samtliga all white nikotinpåsar från varumärket har en stark styrka med en nikotinhalt på 10 mg per portion, och 14 mg/g. Nikotinhalt i varje påse är balanserad för att ge en jämn och tillfredsställande känsla. Eftersom styrkan är enhetlig mellan alla produkter innebär det att du enkelt kan byta smak och samtidigt förvänta dig samma styrka.

Lynx i formatet slim

Lynx i formatet slim

Samtliga produkter från Lynx kommer i ett slimmat format vilket består av avlånga smala prillor med bekväm passform. Slim är något mindre än standardformatet normal, men något större än miniformatet som har en mer kompakt och fyrkantig form.

Köp Lynx snus online

Köp Lynx snus online från Snusbolaget och utforska hela sortimentet av smaker, alla i en stark nikotinhalt och i slimmat format. Vårt urval inkluderar flera förpackningsstorlekar, från enskilda dosor till större kvantiteter. Deras produkter finns att köpa i enskilda dosor, 5-pack, 10-pack och 30-pack.

Våra leveransalternativ, såsom Early bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, garanterar en snabb och smidig leverans direkt till dörren. Oavsett storleken på din beställning, från en enstaka dosa till flerpack, skickas din order effektivt. Dessutom erbjuder vi fri frakt på beställningar över 399 kr.

Historien bakom Lynx snus

Varumärket representerar utveckling inom snusindustrin, framtagen genom år av forskning och innovation. Med fokus på en förbättrad användarupplevelse, har varumärket skapats av ASF, en aktör som sedan 2019 har haft som mål att förnya snusmarknaden med innovativa smaker och tobaksfria alternativ. Varje steg i utvecklingsprocessen, från koncept till slutprodukt, präglas av noggrannhet för att möta och överträffa förväntningar. Genom att förena traditionella tillverkningsmetoder med nya smakkombinationer har varumärket etablerat sig som ett distinkt varumärke.

Tillverkningsprocessen

Varumärkets produkter genomgår en noggrann tillverkningsprocess där modern teknologi och traditionella metoder möts för att skapa en unik och kvalitativ produkt. Processen inleds med noggrant utvalda ingredienser, där varje komponent väljs ut för dess kvalitet. Fiber, vatten, nikotin och naturliga smakämnen blandas i för att säkerställa en jämn och tillfredsställande smakprofil. Denna blandning portionspackas sedan i det slimformat, vilket erbjuder en bekväm användarupplevelse. Varje steg i processen övervakas noggrant för att upprätthålla högsta möjliga standard och säkerställa att slutprodukten lever upp till både tillverkarens och konsumenternas förväntningar.

Kvalitet

Kvaliteten är grundpelaren i varumärket. Från urvalet av ingredienser till den slutliga förpackningen, genomgår varje aspekt av produktionen strikta kvalitetskontroller. Lynx anstränger sig för att säkerställa att varje dosa inte bara möter lagstadgade krav utan även de interna standarder. Innovativa förpackningslösningar som PlantCan™ och PlantLabel™ speglar även Lynx engagemang för miljön, utan att kompromissa med kvaliteten.

Vanliga frågor om Lynx snus

Nyfiken på att lära dig mer? Nedan kan du ta del av svar på återkommande frågor!