Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

ONE snus

Här hittar du alla snus i ONE-serien. Beställ ONE snus med fri frakt och leverans inom ett par dagar!

Läs mer om ONE snus
Färgen på ONE-dosan är inte bara namnet på produkten, utan även en hint om produktens smak. ONE snus är starka i styrkan (3 av 4) och har prillor i formatet Large.
ONE Blå White Portion ONE Blå White Portion One Läs mer One Blå är en White Portion med en tobakskaraktär med inslag av lavendel och enbär, samt toner av trä och citrus. (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Vit Portion ONE Vit Portion One Läs mer One Vit är en vit portionssnus med inspiration av General snus som ger en kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott och citrus, samt av te. (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Svart Original Portion ONE Svart Original Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Grå White Portion ONE Grå White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Röd White Portion ONE Röd White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Lila White Portion ONE Lila White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Orange White Portion ONE Orange White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Just nu visas 8 av 8 produkter

ONE snus: Större prillor & kraftfull smak

ONE-serien från Swedish Match finns i 6 olika smaker. De fylliga påsarna har ett tunt papper som frigör smaken. Fyllningen består dessutom av växtfibrer och är helt naturlig. ONE har utvecklats tillsammans med svenska snusare och resultatet är ett snus med större prillor, tunnare prillpapper och kraftfullare smak jämfört med tidigare snus från ONE.


ONE snus smaker

ONE är ett snus som inspirerats av två välkända snusklassiker, Göteborg Rapé och General snus. Du kan alltså förvänta dig en tydlig tobakskaraktär oavsett vilken smak du väljer. ONE Vit är lite mildare i tobakssmaken, medan du får den mer traditionella smaken med ONE Svart.

Färgen på dosan är både namnet på produkten och en hint om produktens smak. ONE snus finns i färgerna svart, vit, blå, röd, orange och lila. Dessa har smaker som bergamott, enbär, röda bär, havtorn, citrus, lakrits och viol.


ONE snus med smak av bär

Produktserien ONE bjuder också på fler alternativ för dig som gillar snus med smakinslag av bär. ONE Blå är smaksatt med enbär och lavendel. Föredrar du istället en mer syrlig smak finns ONE Röd med smak av vilda bär och toner av grapefrukt. En av de senaste sorterna från ONE är ONE Orange som har smak av havtorn.


ONE snus med smak av örter och lakrits

ONE Lila har inslag av viol, salmiak och bergamott samt en hint av peppar och sötlakrits. I grunden har den en kryddig tobakskaraktär.

ONE Gul (utgått) har en kryddig tobakskaraktär med spännande smakinslag av örter, yuzu och apelsinblomma. För dig som gillar lakrits finns ONE Lila som är ett kraftfullt snus med tydliga inslag av salmiak och viol.

ONE Grön (utgått)har smaksättningen rosmarin, mörka bär och en hint av granskott. För en mer syrlig tobakskaraktär än de tidigare nämnda finns ONE Orange med smak av havtorn och hibiskus.


ONE snus

Vanliga frågor om ONE snus

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!