Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

ONE snus

Nya ONE har utvecklats tillsammans med svenska snusare och resultatet är ett snus med större prillor, tunnare prillpapper och kraftfullare smak jämfört med tidigare snus från ONE.

ONE Blå White Portion ONE Blå White Portion One Läs mer One Blå är en White Portion med en tobakskaraktär med inslag av lavendel och enbär, samt toner av trä och citrus. (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Vit Portion ONE Vit Portion One Läs mer One Vit är en vit portionssnus med inspiration av General snus som ger en kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott och citrus, samt av te. (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Svart Original Portion ONE Svart Original Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Röd White Portion ONE Röd White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Lila White Portion ONE Lila White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Orange White Portion ONE Orange White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Just nu visas 7 av 7 produkter

ONE snus

ONE-serien från Swedish Match finns i åtta olika smaker. De fylliga påsarna har ett tunt papper som frigör smaken. Fyllningen består dessutom av växtfibrer och är helt naturlig.


Smaksättning ONE snus

ONE är ett snus som inspirerats av två välkända snusklassiker, Göteborg Rapé och General snus. Du kan alltså förvänta dig en tydlig tobakskaraktär oavsett vilken smak du väljer. Båda två har samma smaksättning av citrus och bergamott, där ONE Vit är lite mildare i tobakssmaken. Du får den mer traditionella smaken med ONE Svart.


ONE snus med smak av bär

Produktserien ONE bjuder också på fler alternativ för dig som gillar snus med smakinslag av bär. ONE Blå är smaksatt med enbär och lavendel. Föredrar du istället en mer syrlig smak finns ONE Röd med smak av vilda bär och toner av grapefrukt.


ONE snus med smak av örter och lakrits

ONE Gul (utgått) har en kryddig tobakskaraktär med spännande smakinslag av örter, yuzu och apelsinblomma. För dig som gillar lakrits finns ONE Lila som är ett kraftfullt snus med tydliga inslag av salmiak och viol.

ONE Grön har smaksättningen rosmarin, mörka bär och en hint av granskott. För en mer syrlig tobakskaraktär än de tidigare nämnda finns ONE Orange med smak av havtorn och hibiskus.


Hög nikotinhalt i ONE snus

Samtliga åtta smakvarianterna i ONE-serien är klassade som starka eftersom de har en nikotinhalt på 13 mg/g. White-formatet med en torr utsida och fuktig insida bidrar till att smaken frigörs. Formatet bidrar också till ett mindre rinnigt snus.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!