Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

ONE snus

ONE snus lanserades av Swedish Match 2017 och erbjuder ett varierat utbud av smaker, alla i en stark nikotinstyrka. Från One Svart, som kombinerar toner av bergamott och citrus, till One Blå med sin blandning av lavendel och enbär, erbjuder varumärket en mångfald av smakupplevelser. Varje produkt i serien har en stark nikotinhalt på 13 milligram per gram.

Läs mer om ONE snus
Läs mer om ONE snus och dess egenskaper här på Snusbolaget. Här du kan utforska hela sortimentet och fördjupa din förståelse för varumärket. Här finner du även svar på vanliga frågor.
ONE Blå White Portion ONE Blå White Portion One Läs mer

One Blå White Portion från One innehåller aromer av tobak, lavendel, trä, citrus och enbär, klassificerad som stark, i ett standardformat med 20 prillor per dosa.

(32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Vit Portion ONE Vit Portion One Läs mer

ONE Vit Portion från One innehåller en blandning av tobak, bergamott, citrus och te. Produkten har 20 portioner per dosa och klassificeras som stark.

(32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Svart Original Portion ONE Svart Original Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Grå White Portion ONE Grå White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
ONE Röd White Portion ONE Röd White Portion One Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
Just nu visas 14 av 14 produkter
One snus varumärket

Tobakssnus från ONE snus

ONE snus är ett traditionellt tobakssnus med stark nikotinhalt på 13 mg/g och med tydlig tobakssmak kombinerat med olika toner. Varumärket kombinerar traditionell tobakskaraktär med olika smakprofiler, exempelvis lavendel, viol, och bergamott.

Original portion är en traditionell variant som kännetecknas av sin bruna färg och fuktiga yta. Denna variant hör till en traditionell snusupplevelse.

One Vit portion, eller white portion kännetecknas av sin torra och vita yta, vilket resulterar i en mindre rinnig upplevelse.

Senaste nyheterna om ONE snus

Varumärket fortsätter att utveckla nya varianter för att möta en bredare kundkrets. Med nya produkter som One Mixpack 2-pack, erbjuds en variation av snusprodukter.

Om varumärket ONE snus

Varumärket har ett varierat utbud av olika smaker, alla med en tydlig tobaksbas som kombineras med olika toner för att skapa olika upplevelser. Samtliga sorter kommer i en stark nikotinstyrka på 13 mg/g, och har storleken normal.

One snus olika smaker

Olika smaker från ONE snus

ONE snus finns i en variation av smaker att välja mellan vilket även framgår med färgen på dosan. Samtliga produkter har en tydlig smak av tobak i basen, men kompletteras med olika toner. Exempelvis kombinerar ONE Orange tobak med smak av havtorn och hibiskus, ONE Lila kombinerar smak av tobak med röda bär och grapefrukt, och ONE Svart kombinerar en kryddig tobakskaraktär med smak av bergamott, citrus, te och läder.

Samtliga produkter hämtar inspiration från antingen General eller Göteborgs Rapé, vilket framgår på varje dosa.

Nedan följer en översikt av smakvarianter utifrån färgen på dosan:

Produkter Smaker
Blå Tobakssmak med inslag av lavendel och enbär, kompletterad med toner av trä och citrus. Denna smak hämtar inspiration från Göteborgs Rapé.
Orange Tobakssmak kombinerat med smak av havtorn och hibiskus.
Röd Tobakssmak tillsammans med toner av röda bär och grapefrukt.
Lila Tobakssmak och toner av viol, salmiak, bergamott, peppar och sötlakrits.
Svart En variant som erbjuder en kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, citrus, te och läder.
Grå En traditionell tobakssmak.

Styrka och nikotinhalt

Samtliga produkter från One snus kommer i en och samma starka nikotinstyrka på 13 mg/g. Detta innebär att du kan varierar mellan olika smaker och samtidigt förvänta dig samma styrka.

One snus i formatet normal

One snus i formatet normal

Samtliga produkter från One kommer i formatet Normal. Detta är det mest förekommande formatet inom just traditionella snuskategorier och gäller samtliga sorter från varumärket.

Köp One snus online

Köp ditt val från varumärket online via Snusbolaget och upptäck ett varierat utbud av olika smaker. På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från enskilda dosor till 5-pack, 10-pack och 30-pack. Detta gör det möjligt för kunder att köpa snuset i den mängd som bäst passar deras behov.

Förutom detta erbjuder Snusbolaget flera fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, för att säkerställa att din beställning levereras på ett snabbt och effektivt sätt. Snusbolaget erbjuder dessutom fri frakt för beställningar över 399 kr.

Historien bakom One snus

Varumärket introducerades på marknaden av Swedish Match, och etablerade sig tidigt som en framstående aktör inom tobakssnus. Samtliga produkter oavsett smak har en nikotinstyrka på 13 milligram per gram. Denna nikotinstyrka blev snabbt varumärkets signum.

Under årens lopp har varumärket utvecklats för att inkludera flera olika smakvarianter, samtidigt som man behållit den starka nikotinhalten som kännetecknar varumärket. Denna utveckling har varit en del av Swedish Matchs strategi att ständigt utvecklas och anpassa sina produkter till konsumenternas föränderliga preferenser.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen börjar med ett urval av tobaksblad, som är avgörande för att uppnå smakprofilen och nikotinstyrkan. Dessa tobaksblad genomgår sedan en kontrollerad torknings- och fermenteringsprocess för att utveckla tobakens aromer och styrka.

Efter detta steg blandas tobaken med olika smakblandningar för att skapa olika produkter. Slutligen packas snuset i påsar, och genomgår kvalitetskontroller innan det når konsumenten, för att säkerställa att varje dosa uppfyller Swedish Matchs standarder.

Kvalitet

Kvalitet är centralt och varje produkt, från tillverkning till slutlig förpackning, genomgår kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt levererar en konsekvent upplevelse.

ONE snus

Vanliga frågor om One snus

Nyfiken på att lära dig mer om One snus? Nedan kan du ta del av svar på återkommande frågor!