Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

Siberia Snus

Siberia är ett av världens starkaste snus med en nikotinhalt på 43 mg/g. Snuset kommer både i vanliga dosor och i större förpackningar om 500 gram vardera, vilket motsvarar mellan 23 och 26 dosor.

Läs mer om Siberia snus
Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia Läs mer Siberia White Dry Portion är ett portionssnus med en väldigt hög nikotinhalt. En portion innehåller mer än fem gånger så mycket nikotin som en normal snus.  (48,49 kr/st) 484,90 kr Köp
Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion Siberia Läs mer Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion har en tydlig tobakssmak och en mycket hög nikotinhalt på 43 mg/g. Snuset har blivit känt som ett av världens starkaste snus. (48,49 kr/st) 484,90 kr Köp
Siberia -80 Degrees White Dry Slim Portionssnus Siberia -80 Degrees White Dry Slim Portionssnus Siberia Läs mer (40,99 kr/st) 409,90 kr Köp
Siberia Black White Dry Portion Siberia Black White Dry Portion Siberia Läs mer (48,49 kr/st) 484,90 kr Köp
Siberia -80 Degrees Brown Portionssnus Siberia -80 Degrees Brown Portionssnus Siberia Läs mer (48,49 kr/st) 484,90 kr Köp
Siberia -80 White Dry Mini Portion Siberia -80 White Dry Mini Portion Siberia Läs mer (32,49 kr/st) 324,90 kr Köp
Just nu visas 8 av 8 produkter

Siberia - ett starkt snusalternativ

Om du söker snus med något som verkligen kan kallas för styrka är Siberia snus ett bra alternativ. Siberia är nämligen en av de starkaste snussorterna som du hittar på marknaden idag, om inte till och med den allra starkaste. Snuset från Siberia finns i olika varianter men alla har en tydlig smak av tobak i kombination med varierande smaksättningar. Varumärket ägs av GN Tobacco och finns i både Sverige och Finland.

När vi säger att Siberia Snus är en riktigt stark produkt överdriver vi inte. Nikotinhalten i snuset är nämligen cirka fem gånger så stark som andra snusprodukter med normalstyrka. Siberian Snus togs fram som en produkt för riktigt vana snusanvändare som ville ha en stark nikotinhalt samt en tydlig och klassisk tobakssmak. Prismässigt ligger Siberia Snus i samma prisklass som många andra varumärken med liknande tobaksprodukter, trots att nikotinhalten är avsevärt högre.


Siberia nikotinhalt

  • Siberia styrka: extra stark
  • Nikotinstyrka på 24-43 milligram nikotin per gram
  • Finns i all white och originalportioner
  • Storlekar i slim och original

Köp en Siberia stock

Siberia Snus finns tillgänglig i flera olika varianter och kan med fördel köpas i stock. På så sätt kan du få ett lägre Siberia Snus pris per dosa. Förutom att du kan köpa flera dosor i en stock kan du även klicka hem den här produkten i lådor med en stor mängd prillor. I en låda får du 500 gram av portionssnus som du själv kan flytta över till en mindre och behändig dosa i den mängd och takt som passar dig bäst.


Siberia snus återförsäljare

Som återförsäljare av Siberia Snus har vi ett brett urval av deras produkter. Du kan välja mellan white, black och brown och de olika varianterna även finns i flera format. De finns i originalprilla, slim eller en prilla i miniformat. Alla Siberias produkter har hög nikotinstyrka även om smaken skiljer sig en del. Vill du exempelvis ha en torrare prilla med lägre rinnighet och längre smakrelease är white-produkterna ett bra alternativ.


Siberia Snus med extra hög styrka

Siberia Snus är det kraftfulla snuset för dig som har höga krav på både styrka och smak. Tack vare den extra höga nikotinhalten kan du ha din prilla länge under läppen utan att smaken och nikotinet tar slut. Förutom att nikotinhalten är hög får du också en intensiv smak av klassisk tobak. Söker du efter en produkt där tobakssmaken är extra framträdande är Siberia Snus Brown portion ett bra alternativ. Varje dosa levereras med 20 stycken prillor och hos oss köpa även köpa dosor från varumärket i flerpack.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!