Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00

Siberia Snus

Siberia snus, en produkt från GN Tobacco, erbjuder ett traditionellt snusutbud med högre nikotinstyrka. Från Siberia -80 Degrees White Dry Portion till alternativ som Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion, finns det alternativ för varierande preferenser. Varje produkt i sortimentet har en extra stark nikotinhalt på 43 milligram nikotin per gram, vilket gör varumärket till ett av de starkare snusen på marknaden.

Läs mer om Siberia snus
Läs mer om varumärket här på Snusbolaget, utforska hela sortimentet och fördjupa din kunskap om varumärket. Här hittar du även svar på vanliga frågor.
Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia Läs mer

Siberia -80 Degrees White Dry Portion från Siberia har en smak av Tobak, mynta i normalformat med 20 prillor per dosa. Detta är en produkt i kategorin White Portion med hög nikotinhalt.

(48,49 kr/st) 484,90 kr Köp
Siberia -80 Degrees White Dry Slim Portionssnus Siberia -80 Degrees White Dry Slim Portionssnus Siberia Läs mer

Siberia -80 Degrees White Dry Slim Portionssnus från Siberia presenterar en smak av tobak, mint och spearmint med extra stark nikotinhalt i slim-format. Produkten innehåller 20 portioner per dosa.

(40,99 kr/st) 409,90 kr Köp
Siberia -80 Degrees Brown Portionssnus Siberia -80 Degrees Brown Portionssnus Siberia Läs mer (48,49 kr/st) 484,90 kr Köp
Siberia -80 White Dry Mini Portion Siberia -80 White Dry Mini Portion Siberia Läs mer (32,49 kr/st) 324,90 kr Köp
Just nu visas 8 av 8 produkter

Traditionellt snus från Siberia

Varumärket erbjuder snus i formaten Original portion och Vit portion samt i förpackningar om 500g. Med sin starka nikotinhalt och tydliga tobakssmak, tillgodoses varierande preferenser. Produkterna finns i storlekarna, normal, slim och mini.

Original portion är en traditionell variant som kännetecknas av sin bruna färg och fuktiga yta. Denna variant hör till en traditionell snusupplevelse, kombinerat med Siberias starka nikotinhalt. Exempel på produkter inom denna kategori inkluderar Siberia -80 Degrees Brown Portionssnus, som erbjuder en djup och tydlig tobakssmak.

Vit portion även kallad white portion, kännetecknas av av sin torra och vita yta, vilket resulterar i en mindre rinnig upplevelse. Ett exempel är Siberia -80 Degrees White Dry Portion, som kombinerar en torr känsla med en smak av tobak och mint.

500 g förpackning är anpassat för de som föredrar att köpa en större förpackning av varumärkets original- och vit portion. Siberia White Dry Portionssnus 500g är ett exempel, som erbjuder samma snusupplevelse i en större förpackning.

Allt om varumärket Siberia snus

Senaste nyheterna från Siberia

Varumärket fortsätter att utvecklas och erbjuder nya varianter för att tillgodose en bredare kundkrets. Nya produkter som Slim White 500g och White Mini Portion visar på varumärkets engagemang att anpassa sig till kundens behov.

Om varumärket Siberia

Siberia snus, som är en del av GN Tobaccos produktportfölj, erbjuder ett av de starkaste snuset på marknaden. Genom att ständigt utveckla nya varianter, tillgodoser snusmärket en varierad kundkrets. Varumärket har blivit synonymt med starkt snus och kännetecknas av en nikotinhalt på 43 mg/g.

Siberia i olika smaker

Starkt snus i olika smaker

Varumärket erbjuder varierande smakprofiler där tobakssmaken är framträdande. Varje produkt inom Siberias sortiment är utformad för att ge en distinkt karaktär, där tobakssmaken kan kompletteras av toner av mint.

Nedan följer en översikt av smakvarianter

Produkter Smaker
Siberia -80 Degrees White Dry Portion Tobakssmak med toner av mint i ett torrt och vitt format. Finns även i slim- och miniformat.
Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion Stark tobakssmak med bruna och fuktiga prillor.
Siberia Black White Dry Portion Stark tobakssmak med en hög nikotinhalt i ett torrt format med normalstora prillor.
Siberia -80 Degrees Brown Portionssnus En traditionell snusvariant med en robust tobakssmak och tydliga toner av mint.

Siberia Styrka och nikotinhalt

Samtliga produkter från varumärket har en nikotinhalt på 43 milligram per gram, vilket gör det till en av marknadens starkare nikotinupplevelser. Det är en mycket hög nikotinhalt, som alla bär styrkebenämningen extra stark.

Siberia i olika format

Siberia snus med olika prillor

Snuset finns i flera olika format för att passa varierande behov och preferenser. Bland de tillgängliga formaten finns Mini, Slim och Normal, var och en anpassad för att möta specifika behov och preferenser.

  • Mini: Detta är det minsta formatet tillgängligt, med en form som är mer fyrkantig och kompakt. Mini behåller samma styrka och smak som de större varianterna.
  • Slim: Detta är det näst minst formatet, med en form som är avlång och smal.
  • Normal: Detta är det mest förekommande format inom traditionella snuskategorier och kännetecknas av rektangulära prillor.

Köp Siberia snus online

Köp Siberia online via Snusbolaget och välj bland ett varierat utbud av varierande sorter. Från Siberia -80 Brown Portionssnus till Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion erbjuder Snusbolaget varierande alternativ att välja bland. Oavsett om du föredrar snus med en tydlig tobakssmak eller en variant med mintsmak, finns det alternativ som passar alla typer av preferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från enskilda dosor till 5-pack, 10-pack och 30-pack. Detta gör det möjligt för kunder att köpa snuset i den mängd som bäst passar deras behov.

Förutom detta erbjuder Snusbolaget en flera fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, för att säkerställa att din beställning levereras på ett snabbt och effektivt sätt. Snusbolaget erbjuder dessutom fri frakt för beställningar över 399 kr.

Historien bakom Siberia snus 

Varumärket introducerades på marknaden av GN Tobacco, och från början var varumärket en framträdande aktör inom segmentet för extra starkt snus, med en nikotinstyrka som överträffade det mesta som tidigare fanns tillgängligt. Denna höga nikotinstyrka, om 43 milligram nikotin per gram , blev snabbt varumärkets signum.

Under årens lopp har Siberia snus utvecklats för att inkludera flera olika smakvarianter och format, samtidigt som man behållit den höga nikotinstyrkan som kännetecknar varumärket. Denna utveckling har varit en del av GN Tobaccos strategi att ständigt innovera och anpassa sina produkter till konsumenternas föränderliga preferenser.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen för Siberia snus börjar med ett urval av tobaksblad, som är grundläggande för att uppnå den distinkta smakprofilen och nikotinstyrkan. Dessa tobaksblad genomgår sedan en noggrant kontrollerad torknings- och fermenteringsprocess, vilket är avgörande för att utveckla tobakens karaktäristiska aromer och styrka.

Efter detta steg blandas tobaken med en speciellt utformad smakblandning, som ger Siberia snus dess smak. Slutligen packas snuset i påsar, och genomgår kvalitetskontroller innan det når konsumenten, för att säkerställa att varje dosa uppfyller varumärkets standarder.

Kvalitet

Varumärket fokuserar på kvalitet, och varje produkt genomgår rigorösa kvalitetskontroller för att säkerställa att kunderna får en konsekvent upplevelse.

Vanliga frågor om Siberia snus

Nyfiken på att lära dig mer om varumärket? Kika vidare för att ta del av svar på återkommande frågor.