Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

LD Snus

LD är en serie fylliga snus från producenten Nordic Snus. LD snus finns i formerna Original och Vit som båda levererar en tobakssmak balanserad med friska toner av bergamott. LD finns även med smak av lakrits, i LD Salmiak Original och Vit. Gemensamt för alla LD-snus är att det har en kraftfull tobakskaraktär.

30-pack
LD Original Stark Portion
LD Original Stark Portion LD Läs mer

LD Original Stark Portion är ett snus med en tobakssmak samt bastoner av bergamott och citrus. Gjord på tobaksblad med högre nikotinhalt.

(23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
30-pack
LD Whiskey Original Limited Edition
LD Whiskey Original Limited Edition LD Läs mer Snuset LD Whiskey Original består av normalstora portioner som innehåller både tobak och nikotin. Det här är ett LD snus som har en normal halt av nikotin. (23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
30-pack
LD Salmiak Portionsnus
LD Salmiak Portionsnus LD Läs mer (23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
11-pack
LD Signum Bergamott Vit Portionssnus
LD Signum Bergamott Vit Portionssnus LD Läs mer (25,91 kr/st) 285,00 kr Köp
30-pack
LD Salmiak Vit Portionssnus
LD Salmiak Vit Portionssnus LD Läs mer (23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
30-pack
LD Original Portionssnus
LD Original Portionssnus LD Läs mer (23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
LD Vit Portionssnus
LD Vit Portionssnus LD Läs mer (25,49 kr/st) 254,90 kr Köp
30-pack
LD Salmiak Stark Portionssnus
LD Salmiak Stark Portionssnus LD Läs mer (23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
30-pack
LD Original Vit Stark Portionssnus
LD Original Vit Stark Portionssnus LD Läs mer (23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
LD 30 Original Portion LD 30 Original Portion LD Läs mer (30,99 kr/st) 309,90 kr Köp
LD 30 Vit Portion LD 30 Vit Portion LD Läs mer (30,99 kr/st) 309,90 kr Köp
30-pack
LD Signum Matcha Limited Edition
LD Signum Matcha Limited Edition LD Läs mer (23,30 kr/st) 699,00 kr Köp
Just nu visas 19 av 19 produkter

Utforska LD Snus

LD är ett svenskt snusvarumärke som grundades 2001 av Gallagher snus. Sedan 2007 tillverkas LD snus av Nordic Snus AB i fabriken Vårgårda Kvarn som varit i bruk sedan 1871. LD finns tillgängligt i formaten LD original portion och LD vit portion, i varierande styrkor och smaker, vilket gör det möjligt för användare att välja en produkt som passar deras preferenser. Oavsett om du föredrar smak av bergamott, whiskey eller lakrits, finns flera produkter att välja mellan. Från varumärket hittar du serien LD 30, vilket erbjuder 30 prillor istället för 20 portioner som annars erbjuds i ordinarie sortiment.

LD styrka och nikotinhalt

LD portionssnus finns i tillgängligt i olika styrkor, från normal till stark. Styrkorna klassificeras baserat på deras nikotininnehåll, med vissa sorter som har en högre nikotinhalt jämfört med andra. Ett normalstarkt snus från varumärket har en nikotinhalt på 10 mg/g, medan en starkare sort har en nikotinhalt på 14 mg/g. Denna variation i nikotinstyrka är utformad för att tillgodose konsumenters olika behov och preferenser. Information om nikotinhalt är tydligt angiven på produktförpackningen, vilket ger konsumenterna viktig information för att fatta informerade beslut.

  • Normal styrka och nikotinhalt: 10 mg/g

  • Stark styrka och nikotinhalt: 14 mg/g

LD Smaker & Format

LD snus finns i olika format och smaker, inklusive LD Original Portion och LD Vit portion. Båda format av portionssnus har en tydlig smak av tobak som kombineras med olika toner, inklusive smak av salmiak, bergamott och whiskey. Dessa varianter är tillgängliga för att möta de olika preferenserna hos konsumenterna.

Smaker

LD portionssnus kommer i olika smaker, var och en framställd med en specifik blandning av toner. Bland smakerna finns tobak, bergamott, salmiak, citrus, whiskey och plommon av sorten Ume. Dessa smaker skapas genom en kombination av traditionella och moderna tillverkningsmetoder. LD använder noggrant utvalda råvaror för att utveckla smak och varje steg i tillverkningsprocessen övervakas för att säkerställa att den slutliga produkten uppfyller företagets standarder. Genom att erbjuda ett varierat urval av smaker strävar LD efter att tillgodose olika av konsumentpreferenser.

Nedan listar vi de olika smakerna från varumärket:

Format

LD snus finns formaten LD original portion och LD vit portion, vilket ger alternativ för olika användningspreferenser. LD Original portion är det som bäst förknippas med traditionellt portionssnus, och kännetecknas av bruna prillor med tydlig smak av tobak. Vit portion är en vidareutveckling av det traditionella portionssnuset, där skillnaden ligger i att snuset inte har efterfuktats. Resultaten är en torrare och vit prilla. Från LD hittar du även serien LD 30 som erbjuder 30 portioner istället för 20.

Beställ LD snus online

LD snus är tillgängligt för köp online hos oss på Snusbolaget. En rad produkter från varumärket finns tillgängliga, inklusive LD Original Portion och LD Salmiak Vit Portion, vilket ger konsumenterna möjlighet att välja en produkt som passar deras preferenser och behov. Online-köp erbjuder bekvämligheten av hemleverans och möjligheten att enkelt jämföra olika produkter. Från LD kan du även välja olika packstorlekar, från enskilda dosor till 10-pack och 30-pack. Alla produkter erbjuder 10 pack och 30 pack, men med vissa produkter kan du även välja 50-pack, exempelvis LD Original Portion och LD Vit Portionssnus.

Historien bakom LD snus

LD grundades 2001 av Gallagher snus men produceras idag av Nordic Snus AB. Snuset tillverkas i fabriken Vårgårda Kvarn, som varit bruk sedan 1871.

köp ld snus

Vanliga frågor om LD

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!