Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

LD Snus

Välkommen till LD snus, ett traditionellt snusvarumärke från Nordic Snus AB som erbjuder ett varierat utbud av smaker, snusformat och nikotinstyrkor. LD utvecklades 2001 och har i sitt utbud produkter som LD Original Portion och LD Salmiak Vit Portionssnus. Varumärket inkluderar formaten som original portion och vit portion i varierande smaker, vilket ger konsumenter valmöjligheter. Med styrkor som varierar från normal styrka till starkare nikotinhalt, tillgodoser varumärket olika preferenser. LD snus finns även som LD 30, vilket innebär att du får 30 portioner istället för 20.

Läs mer om LD snus

Upptäck hela utbudet här på Snusbolaget och lär dig mer om varumärkets olika smakprofiler, snusformat och nikotinstyrkor. Här kan du även hitta svar på ofta ställda frågor. Fortsätt läsa och lär dig mer om varumärket!

5-PACK
LD Signum Bergamott Vit Portionssnus
LD Signum Bergamott Vit Portionssnus LD Läs mer LD Signum Vit från Nordic Snus har en ljus tobakskaraktär med inslag av bergamott och citrus, samt aningen te i vit portion med normal styrka och format, 20 påsar per dosa och 9 mg nikotin per portion. (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
LD Original Stark Portion LD Original Stark Portion LD Läs mer

LD Original Stark Portion är ett snus med en tobakssmak samt bastoner av bergamott och citrus. Gjord på tobaksblad med högre nikotinhalt.

(28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
LD Salmiak Portionsnus LD Salmiak Portionsnus LD Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
LD Salmiak Vit Portionssnus LD Salmiak Vit Portionssnus LD Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
LD Original Portionssnus LD Original Portionssnus LD Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
LD Vit Portionssnus LD Vit Portionssnus LD Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
LD Salmiak Stark Portionssnus LD Salmiak Stark Portionssnus LD Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
LD Whiskey Original Portion LD Whiskey Original Portion LD Läs mer (30,99 kr/st) 309,90 kr Köp
LD 30 Original Portion LD 30 Original Portion LD Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
LD Original Vit Stark Portionssnus LD Original Vit Stark Portionssnus LD Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
LD 30 Vit Portion LD 30 Vit Portion LD Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Just nu visas 13 av 13 produkter

Tobakssnus från LD

Varumärket erbjuder traditionella format som original portion och vit portion. Original portion kännetecknas av bruna prillor med tobakssmak och fuktig konsistens, medan vit portion är torrare men med ett fuktigt tobaksinnehåll. Den vita färgen beror på att snuset inte har efterfuktats. Dessa format reflekterar LDs engagemang för traditionell snustillverkning med produkter som LD Original Portionssnus och LD Vit Portion.

LD snus om varumärket

Senaste nyheterna om LD snus

Snuset från LD fortsätter att utvecklas för att erbjuda nya smaker och varianter. Varumärket lanserar även produkter i limiterad utgåva, bland annat LD Whiskey Original Limited Edition, som har en normalstark nikotinhalt med en whiskeysmak, samt LD Signum Matcha Limited Edition med en normal nikotinhalt och toner av grönt te. Dessa specialutgåvor erbjuder unika smakprofiler och är ofta tillgängliga under begränsade perioder.

Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna och koncepten från LD.

Om varumärket LD

LD är ett svenskt snusvarumärke som grundades 2001 av Gallagher snus. Sedan 2007 tillverkas LD snus av Nordic Snus AB i fabriken Vårgårda Kvarn som varit i bruk sedan 1871. LD finns tillgängligt i formaten LD original portion och LD vit portion, i varierande styrkor och smaker, vilket gör det möjligt för användare att välja en produkt som passar deras preferenser. Oavsett om du föredrar smak av bergamott, whiskey eller lakrits, finns flera produkter att välja mellan. Från varumärket hittar du serien LD 30, vilket erbjuder 30 prillor istället för 20 portioner som annars erbjuds i ordinarie sortiment.

Läs vidare för att utforska LDs olika smakprofiler, nikotinstyrkor och format.

LD snus olika smaker

Olika smaker hos LD

LD erbjuder en variation av smakprofiler kombinerat med en traditionell tobakssmak, inklusive salmiak, whiskey, bergamott och grönt te. Exempel på dessa smakprofiler inkluderar LD Whiskey Original Limited Edition, med whiskeysmak, och Salmiak Vit Portionssnus, som kombinerar tobak och salmiak. Dessa varierande smakprofiler ger konsumenterna möjlighet att utforska olika alternativ.

Olika smaker hos LD

Produkter Smaker
LD Whiskey Original Limited Edition Tobak och whiskey
LD Salmiak Vit Portionssnus Smak av tobak och salmiak.
LD Salmiak Stark Portionssnus En starkare variant med tobak och lakrits.
LD Original Portionssnus Smak av tobak och bergamott.
LD Vit Portionssnus Smak av tobak med inslag av bergamott.
LD Original Vit Stark Portionssnus Smak av tobak med inslag av bergamott.
LD Signum Bergamott Vit Portionssnus Smak av bergamott och citrus.
LD Signum Matcha Limited Edition En unik smak av grönt te.

LD snus styrka

Styrka och nikotinhalt

LD finns i olika nikotinstyrkor, från normal styrka (10 mg/g nikotin) till stark styrka (14 mg/g nikotin). Denna variation gör det möjligt att hitta en produkt som passar olika preferenser. Produkter som LD Original Stark Portion och LD Salmiak Stark Portionssnus är exempel på varumärkets starkare alternativ.

Olika nikotinhalter hos LD:

  • Normal: 10 mg/g nikotin. Detta är en standardstyrka som finns i flera av produkterna.
  • Stark: 14 mg/g nikotin.
LD snus format

LD snus i formatet normal

Samtliga produtker från LD kommer i formatet normal, vilket är en standardstorlek inom traditionella snuskategorier. Detta format är något större än slim och mini, och kännetecknas av en rektangulär form. Eftersom samtliga produkter från varumärket har en och samma storlek innebär detta att du kan variera mellan olika smaker och styrkor och samtidigt förvänta dig samma snusformat.

Köp LD snus online

LD snus finns att köpas online via Snusbolaget. Med ett brett utbud av produkter, från LD Original Portion, LD Salmiak Vit Portionssnus, LD Whiskey Original Limited Edition, LD 30 Original Portion till LD Signum Matcha Limited Edition, erbjuder Snusbolaget ett varierat utbud att välja mellan. Oavsett om du föredrar en traditionell tobakssmak, eller smak som salmiak eller matcha, finns något för olika preferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från en dosa LD, till 10-pack och 30-pack dosor. Vilket gör det möjligt för kunder att köpa LD i den mängd som passar dem bäst.

Dessutom erbjuder Snusbolaget olika fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket säkerställer att din LD-beställning levereras effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom LD snus

LD har sina rötter i det tidiga 2000-talet, då Gallagher snus grundade varumärket 2001. LD snus har sedan dess utvecklats för att möta olika snusares behov, samtidigt som det behåller det traditionella snustraditionen. Sedan 2007 tillverkas LD av Nordic Snus AB i fabriken Vårgårda Kvarn som varit i bruk sedan 1871.

Tillverkningsprocessen

LD snus tillverkningsprocess präglas av noggrannhet och kvalitet. Varje steg i processen, från urval av råvaror till slutprodukt, övervakas för att säkerställa att varje dosa LD snus uppfyller varumärkets standarder.

LD använder noggrant utvalda tobaksblad, som är en central del av deras produkter. Dessa blad blandas med utvalda smaker och nikotin för att skapa en kvalitativ produkt. Kontrollen är rigorös, och varje batch av LD snus testas för att säkerställa att produkten uppfyller de fastställda standarderna.

Kvalitet

Kvaliteten på LD snus är central för varumärket. Från urval av råvaror till tillverkningsprocessen, strävar LD efter att leverera snus av kvalitet för konsumenterna.

köp ld snus

Vanliga frågor om LD snus

Nedan kan du ta del av svar på återkommande frågor om varumärket. Kika vidare för att ta del av svaren!