Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Klint

Klint snus erbjuder en varierad samling av tobaksfritt snus i olika smaker, snusformat och nikotinstyrkor. Från mintsmak och citrussmak till mer unika alternativ som ingefära och passionsfrukt finns det alternativ för alla smakpreferenser. Styrkorna varierar från normal till extra stark, och mellan formaten slim och mini.

Läs mer om Klint snus
Här kan du utforska hela all white sortimentet och fördjupa dig om varumärket. Upptäck ditt idealiska val och lär dig mer om Klints olika smaker, snusformat och nikotinstyrkor. Här på Snusbolaget kan du även få svar på vanliga frågor om Klint all white snus. Fortsätt läsa för att lära dig mer!
Nytt pris 5-PACK
Klint Mini Rosé
Klint Mini Rosé Klint (17) Läs mer

KLINT Mini Rosé har smaker som blandats av rosor, jordgubbar, litchi och sockervadd. Prillorna kommer i mini-format. Klint Mini har 30 nikotinportioner i en dosa.

(27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Mini Blåklint
Klint Mini Blåklint Klint (13) Läs mer

KLINT Mini Blåklint har smaker från skogsbär och blåbär, samt med en kombination av viol, bär och frukter. Nikotinportionerna är i Mini-format och har en Stark nikotinstyrka. Klint Mini kommer med 30 portioner per dosa.

(27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Honeymelon Slim
Klint Honeymelon Slim Klint (33) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Breeze Mint Slim
Klint Breeze Mint Slim Klint (14) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Passionfruit Slim
Klint Passionfruit Slim Klint (27) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Liquorice #1 Slim
Klint Liquorice #1 Slim Klint (11) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Liquorice Slim Strong
Klint Liquorice Slim Strong Klint (33) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Cola Lime Slim Extra Strong
Klint Cola Lime Slim Extra Strong Klint (5) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Polar Mint Slim Strong
Klint Polar Mint Slim Strong Klint (13) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Mint Slim
Klint Mint Slim Klint (3) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint White Mulberry Slim
Klint White Mulberry Slim Klint (10) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Mini Spicy Ginger X-Strong
Klint Mini Spicy Ginger X-Strong Klint (9) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Blåklint Slim X-Strong
Klint Blåklint Slim X-Strong Klint (4) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Fresh Lime Slim
Klint Fresh Lime Slim Klint (16) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Arctic Mint Slim X-Strong
Klint Arctic Mint Slim X-Strong Klint (4) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Freeze Mint Slim Extra Strong
Klint Freeze Mint Slim Extra Strong Klint (14) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Pomegranate Slim
Klint Pomegranate Slim Klint (21) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Apple Mint Slim X-Strong
Klint Apple Mint Slim X-Strong Klint (8) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Klint Pink Grapefruit Slim Extra Strong
Klint Pink Grapefruit Slim Extra Strong Klint (1) Läs mer (27,80 kr/st) 139,00 kr Köp
Just nu visas 24 av 24 produkter
Om varumärket Klint snus

Vitt snus från Klint

Klint är ett framstående all white varumärke inom kategorin vitt snus, en helt tobaksfri snus som fortsätter att. växa i popularitet. Med en variation av smaker från Breeze Mint, Polar Mint och Freeze Mint till Passionfruit och nikotinstyrkor som sträcker sig från 5,7 mg per g till 16 mg per g, erbjuds alternativ för alla preferenser.

Tobaksfritt snus, som varumärket representerar, kännetecknas av sin vita färg, vilket indikerar att produkten är helt fri från tobak. Istället för tobak, som traditionellt bidrar med både smaken och nikotinet, tillsätts båda dessa för att skapa en jämförbar upplevelse. Detta resulterar i ett brett utbud av smakvariationer och styrkor inom Klints sortiment.

Läs vidare för att lär dig mer om Klints olika smakval, nikotinstyrkor och formatval tillgängliga för beställning på Snusbolaget med snabb leverans.

Senaste nyheterna om Klint

Varumärket fortsätter att utveckla sitt sortiment av all white produkter för att tillgodose en bredare kundkrets. Produkter som Apple Mint Slim X-Strong och Pink Grapefruit Slim Extra Strong visar på varumärkets strävan att erbjuda ett varierat utbud.

Om varumärket Klint

Varumärket är helt tobaksfritt och fokuserar på att erbjuda en variation av all white snusprodukter. Med smaker som Liquorice Slim Strong och Honeymelon Slim, erbjuds en rad olika smakalternativ. Inte nog med att du kan välja mellan olika smaker, kan du även välja mellan olika styrkor och snusformat. Nedan kommer vi att gå igenom varumärkets olika egenskaper så att du på ett enkelt sätt ska lära dig om sortimentet och hitta en sort som passar. Kika vidare för att lära dig mer!

Smaker hos klint snus

Alla smaker hos Klint

Varumärket erbjuder en mångsidig palett av smaker. Från olika frukter till olika mintsmaker med Breeze, Arctic, Polar och Freeze Mint, finns det en sort för varje preferenser. Från varumärket hittar du även unika smaker som ingefära, lime och honungsmelon. Flera av varumärkets smaker finns tillgängliga i olika styrkor och formatval. Exempelvis finns Blåklint både i miniformat och slimformat, samt i normal och extra stark nikotinhalt.

Nedan listar vi olika Klint smaker

Produkter Smaker
Rosé Rosor, jordgubbar, litchi och sockervadd.
Breeze Mint Mintsmak
Polar Mint Mintsmak
Arctic Mint Mintsmak
Freeze Mint Mint och menthol
Fresh Lime Lime
White Mulberry Vita mullbär
Spicy Ginger Ingefära och chili
Honeymelon Honungsmelon
Pink Grapefruit Grapefrukt, passionsfrukt och mint
Apple Mint Granny Smith-äpplen och mint
Blåklint Skogsbär och blåbär
Liquorice Salt och söt lakrits
Cola Cola och lime
Pomegranate Granatäpple
Passionfruit Tropiska frukter och passionsfrukt

Styrka och nikotinhalt

Varumärkets snus finns i olika nikotinstyrkor, från normal till extra stark. En normal styrka i slimmad storlek har en nikotinhalt på 5,7 till 8 mg per gram med produkter som Klint White Mulberry och Klint Fresh Lime. Minisnuset i normal styrka har mellan 2-3 pluppar med en nikotinhalt på 12 - 16 mg per gram. De starkare sorterna (3 - 5 pluppar) har en nikotinhalt mellan 12 och upp till 16,4 mg per gram. Dessa olika styrkor gör att Klint kan tilltala en bred användargrupp.

  • Normal Minisnus (2 - 3 pluppar) - 12 - 16 mg/g nikotin
  • Normal Slimsnus (1 - 2 pluppar) - 5,7 - 8 mg/g nikotin
  • Stark Slimsnus (3 pluppar) - 12 mg/g nikotin
  • Extra Stark Slimsnus (4 - 5 pluppar) - 16 - 16,4 mg/g nikotin
Klint med slim och mini format

Klint i slim och mini format

Klint nikotinpåsar finns i två formatval: slim och mini. Slimformatet, som Klint Liquorice Slim Strong, är utformat för att passa bekvämt under läppen. Miniformatet, som Klint Mini Blåklint, är mindre och erbjuder en mer kompakt form . Dessa formatval ger användaren möjlighet att välja en produkt som passar deras personliga preferenser.

Köp Klint Snus Online

Köpt Klint snus online hos Snusbolaget och välj bland ett omfattande sortiment av Klint nikotinpåsar erbjuder Snusbolaget ett brett urval för alla smakpreferenser. Oavsett om du föredrar ett mini-format med en fruktig smak eller ett extra starkt snus i slimformat, har Snusbolaget alternativ för varje snusare.

På Snusbolaget kan du även välja mellan olika förpackningsstorlekar, från enstaka dosor av Klint till 5-pack, 10-pack och 30-pack. Detta möjliggör för kunder att köpa Klint snus i den mängd som bäst passar deras behov.

Dessutom erbjuder Snusbolaget flera fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket garanterar att din Klint-beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fri frakt för beställningar över 399 kr.

Historien bakom Klint

Klint nikotinpåsar har sina rötter i en modern utveckling inom snusindustrin, där fokus ligger på att skapa tobaksfria snusprodukter. Denna produkt, framställd med en kombination av traditionella metoder och nya tekniker, erbjuder en helt tobaksfri upplevelse. Sedan lanseringen har Klint genomgått en utveckling, där varje ny produkt markerar varumärkets strävan efter förbättring och innovation. Denna utveckling syftar till att ständigt erbjuda nya och förbättrade tobaksfria alternativ.

Idag är Klint ett framstående namn inom tobaksfria nikotinprodukter, känt för sitt breda utbud av smaker och styrkor. Varumärkets historia är en berättelse om anpassning, innovation och framåtblickande inom snusindustrin, vilket speglas i deras engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen för Klint nikotinpåsar är en noggrant övervakad process som säkerställer att varje produkt uppfyller högsta standarder. Processen börjar med ett noggrant urval av ingredienser för att skapa Klints unika tobaksfria snus. Denna urvalsprocess är avgörande för att garantera att slutprodukten inte bara är säker att konsumera, men också uppfyller konsumenternas förväntningar på smak och kvalitet.

Under tillverkningsfasen kombinerar Klint traditionella snustillverkningsmetoder med modern teknologi. Detta innebär en balans mellan beprövade metoder och innovativa tillvägagångssätt för att skapa en konsekvent och tillfredsställande produkt. Varje steg i processen, från blandning och fuktning till paketering, övervakas noggrant för att säkerställa att varje dosa Klint snus lever upp till varumärkets höga standarder.

Kvalitet

Kvalitet är centralt för Klint. Varje produkt, från Klint Mini Spicy Ginger X-Strong till Klint Arctic Mint Slim X-Strong, är resultatet av en noggrann utvecklingsprocess. Denna fokus på kvalitet säkerställer en konsekvent produktstandard.

Köp Klint snus

Vanliga frågor om Klint snus