Om Snusbolaget

Vårt mål är alltid att göra dig så nöjd som möjligt. Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar något om oss eller våra produkter!

Vi har tobaksvaror i alla prisklasser, både sådant du hittar i affären, men även sorter och tobakstyper du aldrig visste fanns. Hos oss samlas alla producenter på samma villkor, och vi arbetar med samtliga etablerade leverantörer. Med över 100 000 nöjda kunder i Sverige kan vi hålla ett stort sortiment som växer dagligen och ge dig den service du förväntar dig. Vill du veta mer om snuset historia kan du läsa mer om svenskt snus här.

Vi är otroligt måna om våra kunder och vi vet vad som gör att man vill återkomma till oss. Följande saker arbetar vi dagligen med att förbättra:

  • Färskhetsgaranti & utmanande låga priser
  • Ett stort sortiment - Sveriges största
  • Förstklassig service via telefon & E-post

Snus och tobak är vuxenprodukter
Vi ser hårt på åldersgränsen för snus och tobak, och genomför ålderskontroller på samtliga köp. För högsta säkerhet granskas därför varje beställning manuellt mot ett register. Tobaksprodukter är inte till för minderåriga, och vi tar självklart ansvar för att se till att tobakslagen efterföljs.

Företagsfakta

Snusbolaget Norden AB
Org.nr: 556801-3683

Kontor & Administration

Snusbolaget Norden AB
Norrlandsgatan 18
111 43 Stockholm
(Obs, endast kontor)

Lediga jobb

Gå till lediga jobb