Om Snusbolaget

För oss har det alltid handlat om ditt snus

Liksom många andra internetbolag startade Snusbolaget i ett garage. Skillnaden var bara att vårt ”startup-garage” inte var fullt av sladdar och datorer, utan av snus.

Sveriges snusare har alltid velat ha mer information, större utbud, bättre priser och enkelhet. Just därför bestämde vi oss för att Snusbolaget skulle vara ¾ snus och ¼ e-handel. Mycket har förändrats sedan dess, men inte det.


  • Vi har bytt lager tre gånger
  • Vi har flyttat kontoret fyra gånger
  • Oktober 2015 fick Snusbolaget.se en välbehövlig ansiktslyftning
  • Juni 2017 lanserade vi Snusjournalen
  • September 2017 lanserade vi prenumeration på snus
  • Januari 2018 bestämde vi oss för att fokuserar helt och hållet snus och andra nikotinprodukter du INTE röker.

Bättre priser
Hos oss köper du alltid färskt snus till bra pris.
Utöver stock-pris har vi också 30- och 50-packspris.

Större (störst) utbud
Vi har allt i lager, både din favorit och de senaste nyheterna. Tillsammans med tillverkarna har vi också tagit fram snussorter du bara kan köpa på Snusbolaget.se

All information
Oavsett om du söker svaret på hur mycket snus du kan ta med dig på resan eller vilket som är världens starkaste snus så har vi svaret. Snusjournalen publicerar två nya spännande artiklar varje vecka. Svar från gänget på kundservice får du varje dag 09.00 till 21.00 via telefon, chatt eller e-post.

Enklare shopping
När du handlar med oss väljer du själv om du vill få ditt snus levererat till ditt närmsta utlämningsställe, direkt till dörren med bud eller helt enkelt rätt ner i brevlådan med vår prenumeration. Med Klarna som betalpartner kan vi också erbjuda direktbetalning, fakturabetalning eller delbetalning med Klarna konto.
Smart e-handel som underlättar.

Hos oss kommer du och snuset alltid vara nummer ett.
Håll gärna kontakten!

/Henrik och Linus, grundare av Snusbolaget

 

ps. Ta en titt på Snushjem.no, om du bor i Norge ds.


Vårt mål är alltid att göra dig så nöjd som möjligt. Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar något om oss eller våra produkter!

Vi har tobaksvaror i alla prisklasser, både sådant du hittar i affären, men även sorter och tobakstyper du aldrig visste fanns. Hos oss samlas alla producenter på samma villkor, och vi arbetar med samtliga etablerade leverantörer. Med över 120 000 nöjda kunder i Sverige kan vi hålla ett stort sortiment som växer dagligen och ge dig den service du förväntar dig. Vill du veta mer om snuset historia kan du läsa mer om svenskt snus här.

Vi är otroligt måna om våra kunder och vi vet vad som gör att man vill återkomma till oss. Följande saker arbetar vi dagligen med att förbättra:

  • Färskhetsgaranti & utmanande låga priser
  • Ett stort sortiment - Sveriges största
  • Förstklassig service via telefon & E-post

Snus och tobak är vuxenprodukter
Vi ser hårt på åldersgränsen för snus och tobak, och genomför ålderskontroller på samtliga köp. För högsta säkerhet granskas därför varje beställning manuellt mot ett register. Tobaksprodukter är inte till för minderåriga, och vi tar självklart ansvar för att se till att tobakslagen efterföljs.

Företagsfakta

Snusbolaget Norden AB
Org.nr: 556801-3683

Kontor & Administration

Snusbolaget Norden AB
Norrlandsgatan 18
111 43 Stockholm
(Obs, endast kontor)

Lediga jobb

Gå till lediga jobb