Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00

LYFT/LAB

LYFT/LAB nikotinpåsar har formatet slim för att möjliggöra en diskret användning med fokus på komfort. Det är BAT som står för tillverkningen av nikotinpåsarna, som ofta har en grundsmak av mint.

Läs mer om LYFT/LAB
Nytt pris
LYFT/LAB Ginger Apple Lime Slim
LYFT/LAB Ginger Apple Lime Slim LYFT/LAB (2) Läs mer

Nikotinpåsarna från LYFT/LAB Ginger Apple Lime Slim Normal har en smak av ingefära och lime samt en antydan av gröna äpplen. Portionerna är normalstarka med en nikotinhalt på 8,6 mg/g.

(25,00 kr/st) 250,00 kr Köp
Nytt pris
LYFT/LAB Absolute Mint Slim
LYFT/LAB Absolute Mint Slim LYFT/LAB Läs mer

Den vita nikotinpåsen LYFT/LAB Absolute Mint Slim med en smak av pepparmint och toner av mentol. Det här är också en produkt fri från tobak med en nikotinhalt på 8,6 mg/g.

(25,00 kr/st) 250,00 kr Köp
Nytt pris
LYFT/LAB Fresh Mint Slim
LYFT/LAB Fresh Mint Slim LYFT/LAB (2) Läs mer (25,00 kr/st) 250,00 kr Köp
Nytt pris
LYFT/LAB Burning Mint Slim Extra Strong
LYFT/LAB Burning Mint Slim Extra Strong LYFT/LAB (1) Läs mer (25,00 kr/st) 250,00 kr Köp
Just nu visas 16 av 16 produkter

Limited editions från LYFT/LAB

Varumärket LYFT/LABs mission är att driva produktutvecklingen framåt och erbjuda nyskapande produkter till kunder, såsom nya smaker och förbättrade förpackningar. Vi kommer regelbundet att lansera nya limited edition kollektioner från LYFT/LAB.


Smaker på LYFT/LAB snus

För dig som vill ha ett tobaksfritt alternativ kan du välja någon av nedanstående smaker från LYFT/LAB:

 


Mintsmak i kombination med frukt

LYFT/LAB har ofta en bas av mint i sina nikotinpåsar. I Apple Mint blandas mintsmaken med gröna äpplen. Fresh Mint har istället toner av gurka som komplement till smaken av spearmint. Sweet Mint & Lemon har å andra sidan en citruston tillsammans med mentolsmaken.


Ren mintsmak

Du som önskar en smak av enbart mint hittar även det från LYFT/LAB, bland annat i Absolute Mint, som smakar pepparmint. Vi erbjuder dig enstaka dosor såväl som flerpack när du handlar dina nikotinprodukter hos oss. Dessutom är dosorna helt återvinningsbara.


Olika nikotinstyrkor

Nikotinpåsarna från LYFT/LAB som du hittar i vårt utbud har varierande nikotinhalter. På dosorna kan du se om styrkan är normal, stark eller extra stark. Alla produkter från varumärket är dock helt fria från tobak, vilket innebär att de inte missfärgar tänderna.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!