LYFT/LAB

Varumärket LYFT/LAB är en del av välkända LYFT. Deras mål är att ta fram nya smaker av all white-produkter. De tar även inspiration av sina kunder för att skapa nya produkter.

LYFT/LAB nikotinpåsar har formatet slim för att möjliggöra en diskret användning med fokus på komfort. Det är BAT som står för tillverkningen av nikotinpåsarna, som ofta har en grundsmak av mint.

Nyhet Nytt pris
LYFT/LAB Burning Mint Slim Extra Strong
LYFT/LAB Burning Mint Slim Extra Strong LYFT/LAB Läs mer LYFT/LAB Burning Mint Slim Extra Strong All White portion kommer i en dosa med 24 påsar och har en stark nikotinhalt på 15,6 mg/g med toner av mint och smak av chili. (35,00 kr/st) 350,00 kr 419,90 kr Köp
Nyhet Nytt pris
LYFT/LAB Apple Mint Slim Strong
LYFT/LAB Apple Mint Slim Strong LYFT/LAB Läs mer LYFT/LAB Apple Mint Slim Strong All White Portion har en smak av mint med toner av äpple och en nikotinhalt på 14,3 mg/g.  (35,00 kr/st) 350,00 kr 419,90 kr Köp
Nyhet Nytt pris
LYFT/LAB Fresh Mint Slim
LYFT/LAB Fresh Mint Slim LYFT/LAB Läs mer (35,00 kr/st) 350,00 kr 419,90 kr Köp
Nyhet Nytt pris
LYFT/LAB Sweet Mint & Lemon Slim
LYFT/LAB Sweet Mint & Lemon Slim LYFT/LAB Läs mer (35,00 kr/st) 350,00 kr 419,90 kr Köp
Nyhet Nytt pris
LYFT/LAB Absolute Mint Slim
LYFT/LAB Absolute Mint Slim LYFT/LAB Läs mer (35,00 kr/st) 350,00 kr 419,90 kr Köp

Smaker på LYFT/LAB snus

För dig som vill ha ett tobaksfritt alternativ kan du välja någon av nedanstående smaker från LYFT/LAB:

  • Burning Mint
  • Apple Mint
  • Fresh Mint

 


Mintsmak i kombination med frukt

LYFT/LAB har ofta en bas av mint i sina nikotinpåsar. I Apple Mint blandas mintsmaken med gröna äpplen. Fresh Mint har istället toner av gurka som komplement till smaken av spearmint. Sweet Mint & Lemon har å andra sidan en citruston tillsammans med mentolsmaken.


Ren mintsmak

Du som önskar en smak av enbart mint hittar även det från LYFT/LAB, bland annat i Absolute Mint, som smakar pepparmint. Vi erbjuder dig enstaka dosor såväl som flerpack när du handlar dina nikotinprodukter hos oss. Dessutom är dosorna helt återvinningsbara.


Olika nikotinstyrkor

Nikotinpåsarna från LYFT/LAB som du hittar i vårt utbud har varierande nikotinhalter. På dosorna kan du se om styrkan är normal, stark eller extra stark. Alla produkter från varumärket är dock helt fria från tobak, vilket innebär att de missfärgar tänderna.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!