Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Kaliber Snus

Kaliber snus, ett varumärke från Swedish Match, erbjuder en traditionell snusupplevelse i en variation av smaker och nikotinstyrkor. Sortimentet inkluderar produkter som Kaliber Vit Portion och Kaliber Plus Vit Stark Portion och fler. Varumärket kännetecknas av sina smakprofiler som inkluderar traditionella tobakstoner med inslag av citrus och örter, samt kombinationer med salmiak.

Läs mer om Kaliber snus
På Snusbolaget kan du utforska hela sortimentet från varumärket och upptäcka deras smaker, format och styrkor som erbjuds. Vi tillhandahåller även information och svar på vanliga frågor om varumärket.
Kaliber Vit Portion Kaliber Vit Portion Kaliber Läs mer

Kaliber Vit är en White Portion som har en ljus tobakskaraktär med inslag av citrus, röda bär och örter. Prillorna i Kaliber Vit kommer i formatet Large. Den vita portionen är torr på ytan med ett fuktigt innehåll, vilket ger snuset en låg rinnighet och en lång smakrelease.

(27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kaliber Plus Vit Stark Portion Kaliber Plus Vit Stark Portion Kaliber Läs mer Kaliber + Vit Portionssnus är en utveckling av Kaliber Original Portionssnus, fast med högre nikotinhalt och större prillor. (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kaliber Original Portion Kaliber Original Portion Kaliber Läs mer (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kaliber Plus Original Stark Portion Kaliber Plus Original Stark Portion Kaliber Läs mer (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Läs mer (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter
Kaliber snus om varumärket

Tobakssnus från Kaliber snus

Kaliber snus, en del av Swedish Matchs produktutbud, är en etablerad aktör på snusmarknaden. Denna tobaksbaserade produkt erbjuder varierande nikotinstyrkor och smakprofiler. Varumärket representerar en kombination av traditionell snustillverkning och moderna smakvariationer. Produkterna finns i formaten Original Portion och Vit Portion för att tillgodose varierande preferenser. Original Portion kännetecknas av sin fuktiga yta, medan White Portion är torrare men med ett fuktigt tobaksinnehåll.

  • Vit Portion, med sin ljusa tobakskaraktär och inslag av citrus och örter, representerar en modern tolkning av den traditionella snusupplevelsen. Å andra sidan, Kaliber Original Portion, ger en tydlig smak av tobak, vilket är karaktäristiskt för mer traditionella snusprodukter.
  • Kaliber Plus-serien, en starkare variant inom Kalibers sortiment, erbjuder fylligare prillor och en intensivare nikotinupplevelse. Plus-serien finns både i Original Portion och White Portion, vilket ger användarna möjlighet att välja sort beroende på personliga preferenser.

Senaste nyheterna om Kaliber snus

Varumärket fortsätter att utvecklas och bredda sitt sortiment för att möta en allt mer varierad kundkrets. Här kan du ta del av de senaste nyheterna från varumärket, från nya smaker till nya format och styrkor. Håll utkik på sidan för att ta del av de senaste uppdateringarna.

Om varumärket Kaliber snus

Varumärkets portionssnus kännetecknas av sin mångsidighet i smak, styrka och format för att tillgodose varierande preferenser och behov. Med produkter som Kaliber Plus Vit Stark Portion och Kaliber plus Original Portion, finns det alternativ för varje snusare.

Nedan går vi igenom varumärkets smaker, format och styrkor. Kika vidare för att lära dig mer!

Kaliber snus olika smaker

Smaker från Kaliber snus

Varumärket erbjuder en variation av smaker med sitt portionssnus. Det vita portionssnuset ger en smak av citrus, röda bär och örter, medan original erbjuder en tydligare tobakskaraktär med tillägg av lingon, bergamott, kakao och pomerans. Varumärkets salmiaksnus kombinerar tobak med salmiak, lakritsrot och torkade fikon, vilket ger en distinkt smakprofil.

Nedan följer en översikt av varumärkets smakvarianter:

  • Kaliber Vit Portion: En ljus tobakssmak med inslag av citrus, röda bär och örter. Denna variant kommer i ett torrt och vitt format.
  • Kaliber Original Portion - En kombination av traditionell tobassmak med inslag av citrus och bär.
  • Kaliber Plus Vit Stark Portion: En kombination av tydlig tobakssmak med toner av citrusfrukt och örter. Denna variant har en högre nikotinhalt.
  • Kaliber Plus Original Stark Portion: En djup tobakskaraktär med tillägg av lingon, bergamott, kakao och pomerans. Denna variant har bruna och fuktiga prillor, vilket ger en robust smak.
  • Kaliber Vit Salmiak Portion: En blandning av tobakssmak med salmiak, lakritsrot och torkade fikon. Denna variant kommer i ett torrt format med normalstora prillor.

Styrka och nikotinhalt i Kaliber snus

Snuset finns i olika nikotinstyrkor, från 8 mg/g och upp till 13 mg/g. Varumräkets White Portion och Salmiak Portion har en nikotinhalt på 8 mg/g, medan Kaliber Plus Vit Stark Portion har 13 mg/g och Original Stark Portion har 11 mg/g nikotin.

Produkt Nikotinstyrka
Kaliber Vit Portion 8 mg/g nikotin
Kaliber Vit Salmiak Portion 8 mg/g nikotin
Kaliber Original Portion 8,5 mg/g nikotin
Kaliber Plus Vit Stark Portion 13 mg/g nikotin
Kaliber Plus Original Stark Portion 11 mg/g nikotin

Kaliber i olika format

Välj mellan olika format av Kaliber

Samtliga produkter från varumärket kommer i formatet normal, vilket är ett standarformat inom traditionella snussorter. Plus-serien erbjuder något fylligare prillor med högre nikotinhalt. Dessa format ger användaren möjlighet att välja en produkt som passar deras snusvanor och smakpreferenser.

Köp Kaliber Snus Online

Köp ditt val av portionssnus online via Snusbolaget och utforska ett brett utbud av olika sorter. Oavsett om du föredrar en starkare nikotinhalt med traditionell tobakssmak eller kombinationen av citrussmak och örter, finns det alternativ som passar alla typer av preferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även flera förpackningsstorlekar, från enskilda dosor till 10-pack och 30-pack.. Detta ger kunder möjlighet att köpa sin sort i den mängd som bäst passar deras behov.

Förutom detta erbjuder Snusbolaget flera fraktalternativ, inklusive Early Bird, Airmee, Postnord och Instabox, för att säkerställa att din beställning levereras på ett snabbt och effektivt sätt. Snusbolaget erbjuder dessutom fri frakt för beställningar över 199 kr, vilket gör det ännu mer bekvämt att köpa ditt val online.

Historien bakom Kaliber snus

Varumärket är ett svenskt snusmärke skapat av Swedish Match år 2011. Från början var snusmärket en av de första på marknaden att introducera en salmiakvariant. Detta var ett tydligt tecken på varumärkets strävan efter att erbjuda annorlunda smakupplevelser. Sedan dess har märket kontinuerligt utvecklats och utvidgats för att möta en bredare kundkrets.

Ett betydande steg i utvecklingen var lanseringen av Kaliber Plus-serien under 2016. Denna serie representerade en ny era för varumärket, med en starkare nikotinstyrka och fylligare prillor. Kaliber Plus-serien riktade sig till de snusare som sökte en intensivare snusupplevelse, både i smak och nikotinstyrka.

Kvalitet och Tillverkningsprocessen av Kaliber snus

Snuset genomgår en noggrann tillverkningsprocess. Från urvalet av tobak till den slutliga blandningen, övervakas varje steg i tillverkningen av deras portionssnus. Denna process garanterar att varje dosa lever upp till tillverkarens standarder.

Kvalitet är kärnan i produktionen. Varje produkt testas och kontrolleras för att säkerställa att den uppfyller de standarder som Swedish Match har satt. Denna fokus på kvalitet garanterar en konsekvent och tillfredsställande snusupplevelse.

köp kaliber snus

Vanliga Frågor Om Kaliber

Nedan kan du ta del svar på återkommande frågor om varumärket. Kika vidare för att ta del av svaren!