Kaliber Snus

Här hittar du ett komplett utbud av Kaliber snus. Original Portion, Vit Portion, Stark Portion & Salmiak-smak.

Läs mer om Kaliber snus
Välkommen till Kaliber, ett traditionellt snusmärke från tillverkaren Swedish Match. Varumärket introducerades 2011 och finns idag som 5 olika produkter, inklusive Kaliber Original Portion och Kaliber Vit Portion och Kaliber Salmiak.

Läs vidare för att lära dig mer om varumärket, från dess format, smaker och styrkor, till svar på återkommande frågor.
Kaliber Vit Portion Kaliber Vit Portion Kaliber Läs mer

Kaliber Vit är en White Portion som har en ljus tobakskaraktär med inslag av citrus, röda bär och örter. Prillorna i Kaliber Vit kommer i formatet Large. Den vita portionen är torr på ytan med ett fuktigt innehåll, vilket ger snuset en låg rinnighet och en lång smakrelease.

(25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Kaliber Plus Vit Stark Portion Kaliber Plus Vit Stark Portion Kaliber Läs mer Kaliber + Vit Portionssnus är en utveckling av Kaliber Original Portionssnus, fast med högre nikotinhalt och större prillor. (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kaliber Original Portion Kaliber Original Portion Kaliber Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Kaliber Plus Original Stark Portion Kaliber Plus Original Stark Portion Kaliber Läs mer (27,49 kr/st) 274,90 kr Köp
Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Vit Salmiak Portion Kaliber Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Kaliber Snus - Om varumärket

Kaliber snus tillverkas sedan 2011 av Swedish Match och är ett traditionellt snusmärke som erbjuder en variation av snus, inklusive Kaliber Original Portion, Vit Portion och Vit Salmiak. Smakprofilerna inom snusserien är utformade för att erbjuda en tydlig tobakssmak som kompletterade med varierande toner. Produkterna är tillgängliga i formaten original portion och vit portion, i varierande styrkor för att tillgodose en bred användarbas.

2016 kom även Kaliber+, både som vit och original portion. Två sorter med lite mer fyllda prillor än vanliga Vit och Portion.

Läs mer och se hela utbudet från snustillverkaren Swedish Match här!


Kaliber smaker & Format

Varumärket erbjuder en variation av smakprofiler och format. Smakprofilerna inkluderar traditionella tobakstoner kompletterade med örter och citrus, samt en salmiakvariant. Formatet på produkterna varierar, med alternativ som White Portion, Original Portion och Stark Portion. Denna variation i smak och format är utformade för att tillgodose varierande användares preferenser och behov.

Smaker

Varumärkets snussorter kännetecknas av en tydlig tobakssmak som kompletteras med toner av örter och citrus. En specifik variant inom serien inkluderar salmiaknoter. Dessa smakprofiler erbjuder en variation för användare att välja mellan.

Nedan listar vi samtliga smaker från varumärket:

 • Kaliber Vit Portion - Smak av citrus, röda bär och örter.
 • Kaliber Plus Vit Stark Portion - Smak av tobakssmak,  citrus, örter och röda bär.
 • Kaliber Original Portion - Smak av traditionell snussmak med inslag av citrus och bär.
 • Kaliber Plus Original Stark Portion - Smak av mörk och kryddig tobakskaraktär, lingon, bergamott, kakao och pomerans.
 • Kaliber Vit Salmiak Portion - Smak av tobak, salmiak, lakritsrot och torkade fikon

Format

Snuset kommer i två olika format, White Portion och Original Portion. Även Kaliber Plus finns som val. Dessa format är utformade för att tillgodose varierande användares preferenser och behov. Original Portion är det som kanske bäst förknippas med snus, med bruna prillor och en tydlig tobakssmak. White Portion är en efterföljare som inte har efterfuktats vilket bidrar med den vita färgen på prillorna. Snuset är något torrare och rinner mindre än original portion. Kaliber Plus är däremot en starkare variant av de båda snusformaten, med större prillor.

 • Original Portion - Traditionellt tobakssnus med bruna prillor

 • Vit Portion - Tobakssnus med vita prillor som inte har efterfuktats

 • Kaliber Plus - En starkare variant av ovannämnda format med större prillor och högre nikotinstyrka.

Kaliber styrka

Kaliber snus kommer i varierande nikotinstyrkor. Produkterna finns i en normal nivå samt en högre nivå av nikotinstyrka, kallad stark portion. Denna variation i styrka gör att Kaliber snus kan tilltala en bred användarbas.

Nedan listar vi samtliga sorter utifrån styrka:

 • Kaliber Vit Portion - 8 mg/g
 • Kaliber Plus Vit Stark Portion - 13 mg/g
 • Kaliber Original Portion - 8,5 mg/g
 • Kaliber Plus Original Stark Portion - 11 mg/g
 • Kaliber Vit Salmiak Portion - 8 mg/g

Köp Kaliber Snus Online

Köp Kaliber snus online hos oss på Snusbolaget och utforska ett varierat sortiment. Produkterna som erbjuds inkluderar Vit Portion, Plus Vit Stark Portion, Kaliber Original Portion, Plus Original Stark Portion och Vit Salmiak Portion. Oavsett om du föredrar salmiaksmak eller White Portion med en högre nikotinhalt, erbjuds ett varierat utbud att välja mellan med leverans hem direkt till dörren. Hos oss kan du även handla olika packstorlekar, från enstaka dosor, till 10-pack, 30-pack och 50-pack.

Historien Bakom Kaliber Snus

Kaliber snus har sina rötter i det svenska snusarvet och introducerades av Swedish Match 2011. Snusmärket var bland de första att introducera en variant med salmiak. Genom åren har varumärket utvidgat sitt sortiment för att inkludera både högre nikotinstyrka och större prillor.

köp kaliber snus

Vanliga Frågor Om Kaliber

Nyfiken på att lära dig mer om varumärket? Nedan besvarar vi återkommande frågor om snusmärket. Kika vidare för att ta del av svaren!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!