Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Kelly White

Dem här helvita påsarna från Kelly White är en nykomling när det kommer till nikotinprodukter, och har sedan våren 2022 rosat marknaden med fyra olika smaker i varierande styrkor.

I sitt sortiment har Kelly White nikotinpåsar som har smaker av Sweet Mint och Cool Mint. De har dessutom två alternativ med smak av jordgubbe och persika.

Nytt pris
Kelly White Sparkling Strawberry Slim
Kelly White Sparkling Strawberry Slim Kelly White Läs mer Nikotinpåsen Kelly White Sparkling Strawberry Slim All White Portion är ett vitt portionssnus med 8 mg/g nikotin med en smak av jordgubbar och champagne. Det här är dessutom en helt tobaksfri produkt. (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Kelly White Sweet Peach Slim
Kelly White Sweet Peach Slim Kelly White (2) Läs mer Nikotinportionerna i Kelly White Sweet Peach Slim Normal har en smak av persika med en nikotinhalt på 6 mg/g styrka och är helt fria från tobak. (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris 2-PACK
Kelly White Sweet Mint Slim
Kelly White Sweet Mint Slim Kelly White Läs mer (32,45 kr/st) 64,90 kr Köp
Nytt pris 2-PACK
Kelly White Cool Mint Slim Extra Strong
Kelly White Cool Mint Slim Extra Strong Kelly White Läs mer (32,45 kr/st) 64,90 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Kelly White All White portion

Påsen från Kelly White innehåller ingen tobak och är i stället tillverkad med en bas av växtfiber. Därefter blir smakämnen och nikotinextrakt tillsatt för en långvarig nikotinupplevelse. Prillan är dessutom torr på utsidan och fuktig inuti vilket gör att den rinner mindre.

Produkter från Kelly White:

Kelly White Cool Mint Slim Extra Strong All White Portion

Kelly White Sweet Peach Slim All White Portion

Kelly White Sweet Mint Slim All White Portion

Kelly White Sparkling Strawberry Slim All White Portion


Nikotinstyrkor

Nikotinstyrkan i produkterna från Kelly White varierar beroende på smak. Vill du ha en påse med låg intensitet är "Sweet Peach" valet för dig med en styrka på 6 mg/g per portion. Är du i stället ute efter en ännu starkare nikotinpåse innehåller "Cool Mint" 14 mg/g.


Format i Kelly White Nikotinpåsar 

Prillan från Kelly White kommer i ett slimmat format vilket gör att den lägger sig bekvämt och diskret under läppen. Dosan är dessutom utrustad med ett lock på ovansidan där du kan kassera dina använda nikotinpåsar.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!