Lundgrens

Lundgrens

Lundgrens snus är ett premiumvarumärke som tillverkas av Fiedler & Lundgren. Lundgrens utmanar alltid snusvärldens normer med en stolt hantverkstradition och revolutionerande nytänk. Lundgrens har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

Den senaste innovationen från Lundgrens är flexlocket. Flexlocket är ett helt unikt lock som är gjort av ett rörligt membran vilket betyder att den expanderar när du lägger i använda prillor. Det är det rymligaste locket på marknaden och du får plats med upp till 20 prillor.

Snuset innehåller även ekologisk tobak som odlas utanför Fjälkinge i Skåne. Med Lundgrens kan du alltid förvänta dig spännande nyheter!

Läs mer och se hela utbudet från snustillverkaren Fiedler & Lundgren här!

Framåt Bakåt Visa alla 4 produkter | Sida 1 av 1 |
Lundgrens Skåne Vit Portionssnus Lundgrens

Lundgrens Skåne Vit Portion är ett snus med så kallade "perforerade" portioner. Perforeringen tillåter rikliga aromer från den svenskodlade tobaken att frigöras på ett nytt sätt.

Läs mer Recensioner (54) (28,90 kr/st) 289 kr Köp
Lundgrens Norrland White Portionssnus Lundgrens Nya Lundgrens Norrland White Portion levererar vita portioner med smak av granskott och fjällblommor! Läs mer Recensioner (15) (28,90 kr/st) 289 kr Köp
Lundgrens Norrland Slim White Portionssnus Lundgrens Läs mer Recensioner (4) (29,00 kr/st) 145 kr Köp
Lundgrens Skåne Slim Vit Portionssnus Lundgrens Läs mer Recensioner (10) (29,00 kr/st) 145 kr Köp
4 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt