Lundgrens

Lundgrens

Lundgrens snus är ett premiumvarumärke som tillverkas av Fiedler & Lundgren. Lundgrens utmanar alltid snusvärldens normer med en stolt hantverkstradition och revolutionerande nytänk. Lundgrens har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

Den senaste innovationen från Lundgrens är flexlocket. Flexlocket är ett helt unikt lock som är gjort av ett rörligt membran vilket betyder att den expanderar när du lägger i använda prillor. Det är det rymligaste locket på marknaden och du får plats med upp till 20 prillor.

Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till en region i Sverige, med smaksättningar som väcker associationer till omtyckta svenska regioner. Vårt mål är att låta Lundgrens ta med dig på en smakresa och utforskandet av den svenska floran har bara precis börjat.

Läs mer och se hela utbudet från snustillverkaren Fiedler & Lundgren här!

Framåt Bakåt Visa alla 5 produkter | Sida 1 av 1 |
Nytt pris Lundgrens Skåne Vit Portionssnus Lundgrens Recensioner (71) Läs mer

Lundgrens Skåne Vit Portion är ett snus med så kallade "perforerade" portioner. Perforeringen tillåter rikliga aromer från den svenskodlade tobaken att frigöras på ett nytt sätt.

(27,50 kr/st) 275 kr Köp
Lundgrens Norrland White Portionssnus Lundgrens Recensioner (22) Läs mer Nya Lundgrens Norrland White Portion levererar vita portioner med smak av granskott och fjällblommor! (28,50 kr/st) 285 kr Köp
Lundgrens Skåne Slim Vit Portionssnus Lundgrens Recensioner (12) Läs mer (28,50 kr/st) 285 kr Köp
Lundgrens Norrland Slim White Portionssnus Lundgrens Recensioner (5) Läs mer (28,50 kr/st) 285 kr Köp
5 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt