Lundgrens

Lundgrens

Lundgrens snus är ett premiumvarumärke som tillverkas av Fiedler & Lundgren. Lundgrens utmanar alltid snusvärldens normer med en stolt hantverkstradition och revolutionerande nytänk. Lundgrens har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

Den senaste innovationen från Lundgrens är flexlocket. Flexlocket är ett helt unikt lock som är gjort av ett rörligt membran vilket betyder att den expanderar när du lägger i använda prillor. Det är det rymligaste locket på marknaden och du får plats med upp till 20 prillor.

Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till en region i Sverige, med smaksättningar som väcker associationer till omtyckta svenska regioner. Vårt mål är att låta Lundgrens ta med dig på en smakresa och utforskandet av den svenska floran har bara precis börjat.

Läs mer och se hela utbudet från snustillverkaren Fiedler & Lundgren här!

Framåt Bakåt 5 produkter | Sida 1 av 1 |
Nytt pris Lundgrens Norrland White Portionssnus Lundgrens Norrland White Portionssnus Lundgrens (23) Läs mer Nya Lundgrens Norrland White Portion levererar vita portioner med smak av granskott och fjällblommor!   (24,90 kr/st) 249 kr Köp
Lundgrens Västkusten Lundgrens Västkusten Lundgrens (4) Läs mer

Lundgrens Västkusten är det senaste tillskottet i Lundgrens-familjen. Snuset har inspirerats av västkusten natur med smak av nypon och ljung!

OBS förseningar kan förekomma på grund av hög efterfrågan, ha detta i åtanke vid val av fraktsätt med valbar leveransdag.

(25,90 kr/st) 259 kr Köp
Lundgrens Skåne Vit Portionssnus Lundgrens Skåne Vit Portionssnus Lundgrens (81) Läs mer   26 kr Köp
Nytt pris Lundgrens Skåne Slim Vit Portionssnus Lundgrens Skåne Slim Vit Portionssnus Lundgrens (13) Läs mer (24,90 kr/st) 249 kr Köp
Lundgrens Norrland Slim White Portionssnus Lundgrens Norrland Slim White Portionssnus Lundgrens (5) Läs mer (25,90 kr/st) 259 kr Köp
5 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt