Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

ACE

Ace, framtaget av Ministry of Snus, levererar en distinkt tobaksfri snusupplevelse med ett diversifierat utbud av smakval och styrkor. Smakpaletten sträcker sig från mint till olika frukter, medan formaten sträcker sig från slim till normal. Styrkorna sträcker sig från normal till extra stark, med serien Ace X som erbjuder en högre nikotinhalter för de som föredrar en intensivare upplevelse.

Läs mer om ACE snus
Nytt pris
ACE X Black Raspberry Chili Strong
ACE X Black Raspberry Chili Strong Ace Superwhite (9) Läs mer Nikotinpåsarna Ace X Raspberry Chili är helvita portioner med smak av hallon. De här prillorna är tobaksfria men innehåller tillsatt nikotin i form av nikotinsalt. Portionerna har nikotinstyrka 4/4. (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE X Guarana Chili Boost Strong
ACE X Guarana Chili Boost Strong Ace Superwhite (12) Läs mer

ACE X Guarana Chili Boost Strong från Ace Superwhite presenterar smaker av guarana och habanero: Prillorna klassificeras som starka, levereras i slim-format med 20 portioner per dosa och är en typ av vitt snus.

(29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Superwhite X Cosmic Cool Mint Extra Strong
ACE Superwhite X Cosmic Cool Mint Extra Strong Ace Superwhite (5) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Eucalyptus
ACE Eucalyptus Ace Superwhite (9) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE X Cool Mint Strong
ACE X Cool Mint Strong Ace Superwhite (6) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE X Honeydew Black Pepper Strong
ACE X Honeydew Black Pepper Strong Ace Superwhite (1) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Liquorice Mint
ACE Liquorice Mint Ace Superwhite (11) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Spearmint
ACE Spearmint Ace Superwhite (2) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Cool Mint
ACE Cool Mint Ace Superwhite (4) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Superwhite Cool Mint
ACE Superwhite Cool Mint Ace Superwhite (1) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Ace Superwhite Green Lemon Slim Extra Strong
Ace Superwhite Green Lemon Slim Extra Strong Ace Superwhite Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Superwhite Berry Breeze
ACE Superwhite Berry Breeze Ace Superwhite (2) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
ACE Extreme Cool
ACE Extreme Cool Ace Superwhite (1) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nyhet Nytt pris
ACE X Mixpack
ACE X Mixpack Ace Superwhite Läs mer (28,33 kr/st) 85,00 kr Läs mer Köp
Just nu visas 17 av 17 produkter
Ace snus varumärke

Vitt snus från ACE

Varumärket levererar en tobaksfri upplevelse med sina vita nikotinpåsar. Med ett ett brett spektrum av smakvariationer, från mintsmaken med ACE Cool Mint till den syrliga ACE Superwhite Green Lemon, finns ett varierat utbud för att passa olika preferenser. Utöver smakvariationer kan du även välja mellan olika styrkor och format. Styrkorna sträcker sig mellan normal till extra stark, medan formaten inkluderar normal och slim.

Vitt snus skiljer sig från traditionella snuskategorier genom sin avsaknad av tobak. Detta beror på en tillverkningsprocess där naturliga och syntetiska ingredienser samverkar för att efterlikna den klassiska snusupplevelsen. Istället för tobak, som traditionellt sett har varit huvudkällan till både smaken och nikotinet, används en kombination av smakämnen och nikotinextrakt.

Senaste nyheterna om ACE

Varumärket fortsätter att utvecklas med nya smaker och koncept. De senaste tillskotten till familjen är tillgängliga för köp på Snusbolaget i olika pack-storlekar.

Om varumärket ACE

Varumärket är en framstående aktör inom segmentet för tobaksfria nikotinpåsar med en ambition att erbjuda en diversifierad smakpalett – från mint till olika frukter – har varumärket något att erbjuda för alla preferenser. Styrkorna sträcker sig från normal till extra stark, med varianter som ACE X förenar varumärket innovativa smakupplevelser med en kraftfull styrka. Du kan även välja mellan formaten normal och slim beroende på individuell preferens.

Läs vidare för att upptäcka mer om varumärkets unika smaker, utforska de olika nikotinstyrkorna som erbjuds och hitta den produkt som bäst matchar dina behov.

Ace snus olika smaker

Alla smaker hos ACE

Varumärket presenterar ett omfattande sortiment av nikotinpåsar utan tobak. Varje smakvariation är utformad för att erbjuda en distinkt smakprofil och sträcker sig från mint och lakrits, till olika frukter och bär. Nedan listar vi samtliga smaker från varumärket för att du enkelt ska hitta en sort som passar.

Styrka och nikotinhalt

Varumärket erbjuder en variation av nikotinhalter för att möta olika preferenser. Sortimentet sträcker sig från normal styrka på 6 mg/g, och upp till extra stark på 16 mg/g. X-serien är framtagen för att erbjuda en högre nikotinhalt än ordinarie sortiment, vilket möter behoven hos användare som önskar en intensivare nikotinleverans. Denna diversitet säkerställer att det finns lämpliga alternativ för en bred användarbas, från de som föredrar en mindre framträdande nikotinleverans till de som söker produkter med en starkare effekt.

  • Normal
  • Stark
  • Extra stark
Ace i slim och normal format

ACE i slim och normal format

ACE är tillgängligt i formaten slim och normal, vilket tillhandahåller alternativ för olika preferenser och behov. Slim-formatet som erbjuds i ordinarie sortiment består av smalare och längre portioner och är något mindre än standardformatet normal. Normal erbjuds inom X-serien, och är det format som bäst förknippas med snus och består av rektangulära prillor.

  • Slim - Har en längre och smalare profil
  • Normal - Det traditionella formatet

Köp ACE Snus Online

Varumärkets produkter kan enkelt köpas online via Snusbolaget. Med ett brett utbud av produkter, från ACE X Cool Mint Strong, ACE Superwhite Eucalyptus Slim, ACE X Black Raspberry Chili Strong, ACE Superwhite Citrus Slim, erbjuder Snusbolaget ett varierat utbud att välja mellan. Oavsett om du föredrar mintsmak, eller starkare styrka i slimmat format, finns något för alla preferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från en dosa, till 5-pack, 10-pack och 30-pack dosor. Vilket gör det möjligt för kunder att köpa sitt val i den mängd som passar dem bäst.

Dessutom erbjuder Snusbolaget olika fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket säkerställer att din beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom ACE

Lanserat av det danska företaget Ministry of Snus, har varumärket snabbt etablerat sig globalt tack vare sitt fokus på nyskapande smaker och en hög nikotinhalt. Deras utbud illustrerar varumärkets engagemang för både kvalitet och innovation. Deras framsteg drivs av en ihärdig strävan efter att utforska nya smakkombinationer, samtidigt som man upprätthåller ett starkt fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Med ett stadigt öga på framtiden fortsätter varumärket att förnya sig och tillgodose konsumenternas efterfrågan på tobaksfria nikotinalternativ.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen är en kontrollerad procedur som kombinerar noggrant utvalda ingredienser med avancerade teknologier för att producera ett högkvalitativa tobaksfria nikotinpåsar. Denna process börjar med en rigorös urvalsmetod där kvalitativa ingredienserna väljs ut. Ingredienserna inkluderar en blandning av naturliga och syntetiska komponenter som tillsammans skapar de unika smakprofilerna.

Efter urvalsprocessen följer en noggrann blandningsfas där ingredienserna kombineras i exakta proportioner. Detta steg är avgörande för att säkerställa en jämn och konsekvent smakupplevelse i varje dosa. Blandningen genomgår sedan en serie avancerade tekniska processer, inklusive fuktighetsjustering och pH-balansering, för att optimera både smaken och nikotinupplevelsen.

Kvalitet

Kvalitet står i centrum i allt de gör, vilket innebär att varje steg i tillverkningsprocessen är utformat för att uppfylla och överträffa de höga standarderna inom snusindustrin. Detta engagemang för kvalitet säkerställer att varje användare får en konsekvent och tillfredsställande upplevelse varje gång de öppnar en dosa.

Vanliga frågor om ACE snus