Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

LYFT snus

LYFT, ett varumärke under British American Tobacco, erbjuder ett tobaksfritt alternativ i varierande styrkor och smakprofiler, från fruktiga till mintiga toner, och styrkor från Normal till Ultra Stark. Produkter som LYFT Cool Air Slim X-strong och LYFT Citrus & Mint Mini är exempel på varumärkets sortiment.

Läs mer om LYFT snus

På Snusbolaget kan du utforska hela sortimentet och upptäcka mer om varumärket. Hitta ditt val och lär dig om de varierande smakerna, formaten och styrkorna som erbjuds. Vi har även samlat svar på vanliga frågor för att ge dig en djupare förståelse. Fortsätt läsa för att upptäcka mer!

LYFT Cool Air Slim Ultra Strong LYFT Cool Air Slim Ultra Strong LYFT (2) Läs mer

Produkten LYFT Cool Air Slim Ultra Strong All White Portion är ett vitt tobaksfritt snus. Smaken är mint och nikotinpåsarna innehåller 20 mg/g nikotin.

(39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cool Air Slim X-strong LYFT Cool Air Slim X-strong LYFT (7) Läs mer

LYFT Cool Air Slim X-strong från varumärket LYFT presenterar en Mint smak och kategoriseras som Extra Stark. Produkten levereras i Slim-format och varje dosa innehåller 23 portioner. Den är en typ av vitt snus-produkt.

(39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong LYFT (3) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Citrus & Mint Mini LYFT Citrus & Mint Mini LYFT (4) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Pure Mint Mini LYFT Pure Mint Mini LYFT (7) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Black Currant Slim Strong LYFT Black Currant Slim Strong LYFT (3) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Hot Berries Strong LYFT Hot Berries Strong LYFT Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cucumber Mint Slim Strong LYFT Cucumber Mint Slim Strong LYFT Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
Just nu visas 10 av 10 produkter

Vitt snus från LYFT

LYFT är ett premiumvarumärke inom kategorin tobaksfritt, en kategori som erbjuder en tobaksfri snusupplevelse. Med ett sortiment som inkluderar smaker som Cool Eucalyptus och Black Currant, samt styrkor från Normal till Ultra Stark, tillhandahåller varumärket alternativ för varierande preferenser och behov.

Vitt snus, kännetecknas av sin vita färg, och är fri från tobak. I stället för tobak, som vanligtvis bidrar med smaken och nikotin, används andra ingredienser för att skapa en jämförbar upplevelse. Detta resulterar i ett omfattande utbud av smaker och styrkor inom segmentet av nikotinpåsar.

Fortsätt läsa för att utforska varumärket och dess utbud av smaker, styrkor och format.

om varumärket Lyft

Senaste nyheterna om Lyft

Varumärket fortsätter att utveckla sitt sortiment för att nå en bredare kundkrets. Bland de nyligen lanserade produkterna finns Sparkling Peach Limited Edition Box och Cool Eucalyptus Slim X-Strong, som båda demonstrerar varumärkets ständigt förnyande utbud.

Varumärket har även introducerat flera limited edition-produkter, vilka erbjuder unika smakalternativ för en begränsad tid. Dessa specialutgåvor, som Sparkling Peach Limited Edition Box, är exempel på dessa limiterade utgåvor.

Om varumärket LYFT

LYFT nikotinpåsar, en del av British American Tobacco, är ett varumärke som kontinuerligt arbetar för att utveckla och förnya sitt sortiment av nikotinpåsar. Varumärket erbjuder en mångsidig snusupplevelse i en mångfald av smaker som sträcker sig från fruktiga till mintiga toner, samt varierande styrkor från Normal till Ultra Stark. Varumärkets nikotinpåsar kommer även i en dosa med ett flex lock vilket innebär ett lock som expanderar för att rymma fler prillor per dosa.

Varumärket har etablerat sig som en betydande aktör på marknaden för nikotinpåsar, tack vare sin förmåga att innovativt svara på konsumenternas efterfrågan och preferenser.

Lyft i olika smaker

LYFT smaker

Nikotinpåsarna kommer i en varierad palett av flera olika smaker. LYFT smaker finns bland annat i fruktiga toner som Sparkling Peach och Cool Air, och mer traditionella smaker som Eucalyptus & Honey och Citrus & Mint. För de som söker något unikt, har varumärket kombinationer som Cucumber Mint och Black Currant, som blandar traditionella och nyskapande element för att skapa en distinkt smakprofil.

Vi listar några av Lyfts olika smaker nedan:

Produkter Smaker
LYFT Sparkling Peach Limited Edition Box Smak av persika och mousserande dryck
LYFT Cool Air Slim Mintsmak
LYFT Cool Air Slim Ultra Strong Mintsmak
LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong Smak av Eukalyptus och honung
LYFT Eucalyptus & Honey Slim Smak av Eukalyptus och honung
LYFT Citrus & Mint Mini Smak av citrus och mint
LYFT Black Currant Slim Strong Smak av svarta vinbär
LYFT Pure Mint Mini Smak av pepparmint och mentol
LYFT Cucumber Mint Slim Strong Smak av gurka och mynta
LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong Smak av eukalyptus och tall

Styrka och nikotinhalt

Varumärket erbjuder en variation av styrkor för att passa varierande användares preferenser. Från Normal-styrkan med en nikotinhalt på 8 - 12 mg nikotin per gram, till Ultra Stark på 20 mg nikotin per gram för de som föredrar en högre nikotinstyrka. Varumärket har även styrkorna Stark, X-strong och Extra Stark, alla med en högre nikotinhalt för att tillgodose varierande behov. Styrkeskala är utformad för att alla användare ska kunna hitta en produkt som passar deras individuella behov.

LYFT styrkor och nikotinhalt inkluderar:

  • LYFT 2 pluppar (normal) - 8 - 12 mg/g
  • LYFT 3 pluppar (stark) - 14,3 mg/g
  • LYFT 4 pluppar (extra stark) - 15,6 mg/g
  • LYFT 5 pluppar (ultra stark) - 20 mg/g
Lyft i olika format

LYFT kommer i olika format

LYFT erbjuder format som passar olika användningspreferenser. Nikotinpåsarna finns i två format: Slim och Mini. Slim-formatet är en smal prilla som är något mindre än standardformatet normal. Mini är en ännu mindre variant vars form är mer fyrkantig och kompakt. Oavsett format får du en tydlig smak och långvarig nikotinleverans.

Köp LYFT Snus Online

Köp LYFT online hos Snusbolaget och välj bland ett brett utbud, från LYFT Cool Air Slim Ultra Strong, LYFT Citrus & Mint Mini, LYFT Eucalyptus & Honey Slim, till LYFT Sparkling Peach Limited Edition, erbjuder Snusbolaget ett varierat utbud att välja mellan. Oavsett om du föredrar ett minisnus med smak av citrus, eller ett extra starkt slimsnus, finns något för alla preferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar för köp online, från en dosa LYFT, till 5-pack, 10-pack och 30-pack dosor. Vilket gör det möjligt för kunder att göra ett köp i den mängd som passar deras behov.

Dessutom erbjuder Snusbolaget olika fraktalternativ vid köp, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket säkerställer att din LYFT-beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom Lyft

LYFT är ett resultat av kontinuerlig innovation och omvandling inom snusindustrin. Ursprungligen började LYFT som ett varumärke under namnet Epok, en produktlinje skapad av det svenska företaget Winnington AB. Epok gjorde sig känt för sina "white tobacco" snusprodukter, som resulterade i mindre rinnighet och avfärgning på tänderna. 

Men Winnington AB strävade efter att gå ett steg längre, att erbjuda ett nytt alternativ. Detta ledde till idén att eliminera tobak helt och hållet. Resultatet var skapandet av LYFT, en snusprodukt fri från tobak men ändå med nikotin. Omvandlingen från Epok till LYFT var inte bara ett namnbyte, utan en reflektion av varumärkets engagemang för att lyfta konsumenters snusupplevelse till en ny nivå.

LYFT skulle genomgå en ytterligare förändring under 2022, då det återlanserades som ett nytt premiumvarumärke. Tidigare var nämligen VELO och LYFT samma produkter, med samexisterade på olika marknader. Under 2022 skulle LYFT:s äldre produkter byta namn till VELO, och LYFT återintroducerades som ett premiumvarumärke inom tobaksfria snussorter. Sedan dess har LYFT fortsatt att växa i popularitet, med ett omfattande sortiment av produkter för att passa olika smaker och styrkepreferenser.

Tillverkningsprocessen

Lyft tillverkas genom en noggrann process som säkerställer kvalitet och konsekvent smak. Varje steg i tillverkningsprocessen är utformat för att skapa en kvalitativ produkt som uppfyller konsumenternas förväntningar.

Kvalitet

Kvalitet är en central aspekt i Lyfts tillverkningsfilosofi. Varje produkt genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att den lever upp till varumärkets standarder. Denna engagemang för kvalitet är en av anledningarna till varför Lyft är en etablerad aktör på marknaden.

LYFT erbjuder format som passar olika användningspreferenser. Nikotinpåsarna finns i två format: Slim och Mini. Slim-formatet är en smal prilla som är något mindre än standardformatet normal. Mini är en ännu mindre variant vars form är mer fyrkantig och kompakt. Oavsett format får du en tydlig smak och långvarig nikotinleverans.


Köp Lyft snus

Vanliga Frågor Om LYFT

Nedan kan du ta del av svar på återkommande frågor om varumärket. Kika vidare för att ta del av svaren.