Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

LYFT snus

Stort utbud av LYFT snus i olika smaker och styrkor. Köp tobaksfria LYFT med fri frakt och snabb leverans!

Läs mer om LYFT snus
Nytt pris
LYFT Sparkling Peach Limited Edition Box
LYFT Sparkling Peach Limited Edition Box LYFT (4) Läs mer All white-portionen LYFT Sparkling Peach Limited Edition är ett helvitt snus med smak av frukt. Produkten från LYFT snus har en normal styrka av nikotin och är helt fri från tobak.   99,00 kr Läs mer Köp
LYFT Cool Air Slim X-strong LYFT Cool Air Slim X-strong LYFT (6) Läs mer LYFT Cool Air ger en tydlig smak av mint. Denna variant av Cool Air är Extra Stark och kommer i Slimmade nikotinpåsar. (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cool Air Slim Ultra Strong LYFT Cool Air Slim Ultra Strong LYFT Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Citrus & Mint Mini LYFT Citrus & Mint Mini LYFT (3) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Eucalyptus & Honey Slim LYFT Eucalyptus & Honey Slim LYFT (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong LYFT (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cool Air Slim LYFT Cool Air Slim LYFT (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Black Currant Slim Strong LYFT Black Currant Slim Strong LYFT (3) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Pure Mint Mini LYFT Pure Mint Mini LYFT (7) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong LYFT Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
Just nu visas 15 av 15 produkter

LYFT snus – Ett premiumvarumärke för vitt snus

LYFT snus är ett framträdande varumärke inom snusindustrin, känt för sina nikotinprodukter utan tobak, bland annat; LYFT Cool Air Slim Strong, LYFT Citrus Mint Mini, eller LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong.

Varumärket, som ursprungligen gick under namnet Epok, har sedan omvandlats till LYFT för att återspegla dess förnyade vision och engagemang för tobaksfria alternativ. Snusbolaget var först att lansera LYFT på snusmarkanden och tack vare detta erbjuder vi ett brett sortiment av olika smaker och styrkor för at passa olika preferenser.  Läs vidare för att lära dig mer om varumärket!


LYFT snus – historia och utveckling

LYFT snus är ett resultat av kontinuerlig innovation och omvandling inom snusindustrin. Ursprungligen började LYFT som ett varumärke under namnet Epok, en produktlinje skapad av det svenska företaget Winnington AB. Epok gjorde sig känt för sina "white tobacco" snusprodukter, som resulterade i mindre rinnighet och avfärgning på tänderna. 

Men Winnington AB strävade efter att gå ett steg längre, att erbjuda ett nytt alternativ. Detta ledde till idén att eliminera tobak helt och hållet. Resultatet var skapandet av LYFT, en snusprodukt helt fri från tobak men ändå med nikotin. Omvandlingen från Epok till LYFT var inte bara ett namnbyte, utan en reflektion av varumärkets engagemang för att lyfta konsumenters snusupplevelse till en ny nivå.

LYFT skulle genomgå en ytterligare förändring under 2022, då det återlanserades som ett nytt premiumvarumärke. Tidigare var nämligen VELO och LYFT samma produkter, med samexisterade på olika marknader. Under 2022 skulle LYFT:s äldre produkter byta namn till VELO, och LYFT återintroducerades som ett premiumvarumärke inom tobaksfritt snus. Sedan dess har LYFT fortsatt att växa i popularitet, med ett omfattande sortiment av produkter för att passa olika smaker och styrkepreferenser.


LYFT snus – Alla smaker

När det kommer till smaker från varumärket LYFT finns det en flera olika alternativ. Här är några smaker du kan hitta:


LYFT snus – Styrka och nikotinhalt

Utöver smakvariationer finns det även en rad styrkor att välja mellan, mellan ett och fem. Dessa skiljer sig åt baserat på styrka, från "lyft svag" till "lyft stark". Här är några sorter du kan stöta på:

  • LYFT 2 pluppar
  • LYFT 3 pluppar
  • LYFT 4 pluppar
  • LYFT 5 pluppar


Styrkan av LYFT snus varierar från produkt till produkt. Det kan variera från "lyft svag" till "lyft stark" beroende på nikotinhalt. Här är några av styrkorna du kan hitta:

  • LYFT 2 pluppar (svag)
  • LYFT 5 pluppar (stark)

Köp Lyft snus

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!