Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

LYFT snus

Stort utbud av LYFT snus i olika smaker och styrkor. Köp tobaksfria LYFT med fri frakt och snabb leverans!

Läs mer om LYFT snus
Nytt pris
LYFT Sparkling Peach Limited Edition Box
LYFT Sparkling Peach Limited Edition Box LYFT (8) Läs mer All white-portionen LYFT Sparkling Peach Limited Edition är ett helvitt snus med smak av frukt. Produkten från LYFT snus har en normal styrka av nikotin och är helt fri från tobak.   99,00 kr Läs mer Köp
LYFT Cool Air Slim X-strong LYFT Cool Air Slim X-strong LYFT (7) Läs mer LYFT Cool Air ger en tydlig smak av mint. Denna variant av Cool Air är Extra Stark och kommer i Slimmade nikotinpåsar. (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cool Air Slim Ultra Strong LYFT Cool Air Slim Ultra Strong LYFT (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong LYFT (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Eucalyptus & Honey Slim LYFT Eucalyptus & Honey Slim LYFT (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cool Air Slim LYFT Cool Air Slim LYFT (3) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Citrus & Mint Mini LYFT Citrus & Mint Mini LYFT (3) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Black Currant Slim Strong LYFT Black Currant Slim Strong LYFT (3) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Pure Mint Mini LYFT Pure Mint Mini LYFT (7) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cucumber Mint Slim Strong LYFT Cucumber Mint Slim Strong LYFT Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong LYFT Cool Eucalyptus Slim X-Strong LYFT (2) Läs mer (39,99 kr/st) 399,90 kr Köp
Just nu visas 11 av 11 produkter

LYFT snus – Ett premiumvarumärke för vitt snus

LYFT snus är ett framträdande varumärke inom snusindustrin, känt för sina nikotinprodukter utan tobak, bland annat; LYFT Cool Air Slim Strong, LYFT Citrus Mint Mini, eller LYFT Eucalyptus & Honey Slim Strong. Med flera olika styrkor och smaker, från normalstark med smak av persika, till ultra stark med smak av mint, erbjuder LYFT en mångsidighet som tilltalar en bred användarbas. LYFT, som ägs av British American Tobacco (BAT), utvecklar kontinuerligt sitt sortiment för att erbjuda nya smaker och styrkor.

Varumärket, som ursprungligen gick under namnet Epok, har sedan omvandlats till LYFT för att återspegla dess förnyade vision och engagemang för tobaksfria alternativ. Snusbolaget var först att lansera LYFT på snusmarkanden och tack vare detta erbjuder vi ett brett sortiment av olika smaker och styrkor för at passa olika preferenser.  Läs vidare för att lära dig mer om varumärket!

LYFT Snus: Tobaksfritt snus

LYFT är ett tobaksfritt snus, även kallat vitt snus. Eftersom LYFT är helt fria från tobak, som annars bidrar med både smak och nikotin, tillsätts båda för att skapa en liknande upplevelse. Som resultat har LYFT ett varierat utbud av såväl styrkor och smaker för att passa olika preferenser. Smakprofilerna är noggrant utformade för att tillgodose en bred publik, med smaker som sträcker sig från fruktiga till mintiga toner.

LYFT Smaker & Format

LYFT erbjuder en variation av smaker och format. Smakerna inkluderar bland annat Sparkling Peach och Eucalyptus & Honey, samt Cool Air. LYFT kommer även i två format; Slim och Mini. Oavsett preferens av smak eller format, erbjuder LYFT ett alternativ för olika preferenser.

LYFT snus – Alla smaker

När det kommer till smaker från varumärket LYFT finns det flera olika alternativ. Sparkling Peach erbjuder en annorlunda smakprofil, medan Cool Air och Eucalyptus & Honey erbjuder en mer traditionell smakprofil. För de som föredrar bärsmaker, är Black Currant ett alternativ.

LYFT uppdaterar kontinuerligt sitt sortiment för att erbjuda nya smaker. Dessa smaker utvärderas sedan av kunder, och de med bäst omdöme blir del av det permanenta utbudet. Från varumärket hittar du smaker som mint, citrus, svarta vinbär, och eukalyptus. Du hittar även olika smakblandningar, exempelvis gurka och mint, eller eukalyptus och honung.

Nedan listar vi samtliga smaker från varumärket:

Format

LYFT erbjuder format som passar olika användningspreferenser. Nikotinpåsarna finns i två format: Slim och Mini. Slim-formatet är en smal prilla som är något mindre än standardformatet normal. Mini är en ännu mindre variant vars form är mer fyrkantig och kompakt. Oavsett format får du en tydlig smak och långvarig nikotinleverans.

LYFT snus – Styrka och nikotinhalt

Utöver smakvariationer finns det även en rad styrkor att välja mellan, mellan ett och fem. Dessa skiljer sig åt baserat på styrka, från "lyft svag" till "lyft stark". Vilket möjliggör för användare att välja en produkt som motsvarar deras preferenser. Styrkorna är indelade i en skala från ett till fem, vilket underlättar valet av nikotinnivå. Notera dock att nikotinhalten mellan olika produkter kan variera trots att de båda har samma antal pluppar.

Här är några sorter du kan stöta på:

  • LYFT 2 pluppar (normal) - 8 - 12 mg/g
  • LYFT 3 pluppar (stark) - 14,3 mg/g
  • LYFT 4 pluppar (extra stark) - 15,6 mg/g
  • LYFT 5 pluppar (ultra stark) - 20 mg/g

Köp LYFT Snus Online

Köp LYFT Snus online hos oss på Snusbolaget och välj en sort som passar från ett brett utbud av produkter. Med produkter som LYFT Sparkling Peach Limited Edition Box och LYFT Cool Air Slim X-strong, finns det flera alternativ att utforska. Från Lyft kan du även beställa olika packstorlekar, mellan enskilda dosor till 5-pack, 10-pack och 30-pack.

LYFT snus – historia och utveckling

LYFT snus är ett resultat av kontinuerlig innovation och omvandling inom snusindustrin. Ursprungligen började LYFT som ett varumärke under namnet Epok, en produktlinje skapad av det svenska företaget Winnington AB. Epok gjorde sig känt för sina "white tobacco" snusprodukter, som resulterade i mindre rinnighet och avfärgning på tänderna. 

Men Winnington AB strävade efter att gå ett steg längre, att erbjuda ett nytt alternativ. Detta ledde till idén att eliminera tobak helt och hållet. Resultatet var skapandet av LYFT, en snusprodukt helt fri från tobak men ändå med nikotin. Omvandlingen från Epok till LYFT var inte bara ett namnbyte, utan en reflektion av varumärkets engagemang för att lyfta konsumenters snusupplevelse till en ny nivå.

LYFT skulle genomgå en ytterligare förändring under 2022, då det återlanserades som ett nytt premiumvarumärke. Tidigare var nämligen VELO och LYFT samma produkter, med samexisterade på olika marknader. Under 2022 skulle LYFT:s äldre produkter byta namn till VELO, och LYFT återintroducerades som ett premiumvarumärke inom tobaksfritt snus. Sedan dess har LYFT fortsatt att växa i popularitet, med ett omfattande sortiment av produkter för att passa olika smaker och styrkepreferenser.


Köp Lyft snus

Vanliga Frågor Om LYFT

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!