Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

ZONE X

Zone X, en del av Skruf Snus, erbjuder ett varierat utbud av vitt snus i olika smaker, format och styrkor. Från smaker som Zone X Cold Blast Slim Strong till Zone X Berry Fresh Slim och Zone X Cosmic Blast Slim Extra Strong, finns det alternativ för olika preferenser. Styrkorna varierar från Normal (7 mg/g) till stark och extra stark, med upp till 16 mg nikotin per gram.

Läs mer om ZONE X

Utforska hela sortimentet och lära dig mer om varumärkets olika smaker, format och nikotinstyrkor. Här kan du även ta del av svar på återkommande frågor. Fortsätt läsa för att lära dig allt om varumärket!

Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong ZONE X (34) Läs mer

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong, tillhörande varumärket ZONE X, innehåller smaker av pepparmynta och mentol i ett slim-format. Produkten är extra stark med totalt 24 portioner per dosa inom kategorin vitt snus.

(22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Cosmic Blast Slim Extra Strong
ZONE X Cosmic Blast Slim Extra Strong ZONE X (36) Läs mer

ZONE X Cosmic Blast Slim Extra Strong tillhandahåller röda bär, vanilj i formatet Slim med klassificeringen extra Strong och 24 portioner per dosa inom kategorin vitt snus.

(22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong
ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong ZONE X (15) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Strong
ZONE X Cold Blast Slim Strong ZONE X (20) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Mint Breeze Slim
ZONE X Mint Breeze Slim ZONE X (17) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Berry Fresh Slim Extra Strong
ZONE X Berry Fresh Slim Extra Strong ZONE X (20) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Dark Flow Slim Extra Strong
ZONE X Dark Flow Slim Extra Strong ZONE X (3) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Southern Breeze Slim
ZONE X Southern Breeze Slim ZONE X (18) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Fuji Zing Slim Extra Strong
ZONE X Fuji Zing Slim Extra Strong ZONE X (7) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Berry Fresh Slim
ZONE X Berry Fresh Slim ZONE X (14) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong ZONE X (5) Läs mer (22,90 kr/st) 229,00 kr Köp
ZONE X Mint Mixpack ZONE X Mint Mixpack ZONE X Läs mer (40,99 kr/st) 163,96 kr Läs mer Köp
Just nu visas 19 av 19 produkter

Vitt snus från Zone X

Zone X är ett varumärke av all white nikotinpåsar, en helt tobaksfri produkt som blivit alltmer populär på snusmarknaden. Med smakvariationer som bär, mint och frukt och nikotinstyrkor från normal till stark och extra stark erbjuder varumärket något för alla preferenser.

Vitt snus, all white, eller tobaksfritt snus som det även kallas, kännetecknas av den vita färgen, vilket beror på att produkten är helt tobaksfri. Istället för tobak, som bidrar med både smak och nikotin, tillsätts båda för att skapa en liknande upplevelse. Som resultat finns ett brett sortiment av smakvariationer och styrkor inom utbudet.

Läs vidare för att upptäcka mer om de olika smakerna, styrkorna och slimformatet.

Zone X snus om varumärket

Senaste nyheterna om Zone X

Varumärket fortsätter att utvecklas för att erbjuda nya smaker och varianter, och på så sätt nå en bredare kundkrets. Bland annat har de lanserat produkter som Zone X Southern Breeze Slim och Zone X Hot Beat Slim Extra Strong, som båda visar på varumärkets produktutveckling. Varumärket lanserar även vitt snus i limiterad utgåva vid tillfällen. Kika tillbaka på varumärkessidan för att ta del av de senaste nyheterna.

Om varumärket Zone X

Zone X nikotinpåsar kännetecknas av innovation genom att kontinuerligt introducera nya produkter. Som resultat erbjuder varumärket ett brett spektrum av smaker och styrkor, från 7 mg/g till extra starka 16 mg nikotin per gram, i slimformat.

Zone x snus olika smaker

Zone X smaker

Snusmärkets nikotinpåsar erbjuder en mångfald av olika smaker, från Cold Blast, Mint Breeze till Berry Fresh, finns det en smak för varje preferens. En av de mest uppskattade smakerna från varumärket, Cosmic Blast, som kombinerar sötma från tropiska frukter med ton av citrus. Zone X smaker är noggrant utformade för att ge en distinkt upplevelse.

Nedan listar vi samtliga smaker att välja mellan

Produkter Smaker
Zone X Cold Blast Smak av mint
Zone X Berry Fresh Smak av bär
Zone X Cosmic Blast Smak av tropiska frukter och citrus
Zone X Southern Storm Smak av frukt
Zone X Mint Breeze Smak av mint
Zone X Dark Flow Smak av lakrits och mörka bär
Zone X Summer Dive Smak av sommarfrukter
Zone X Hot Beat Smak av kryddiga toner

Zone X styrka

Styrka och nikotinhalt i Zone X snus

Varumärkets produkter finns i tre olika styrkor, normal, stark och extra stark. Du kan enkelt se varumärkets olika styrkor genom att kolla på dosans ovansida. Deras normalstarka snus har 7 mg/g nikotin medan deras starka snus har 11-14 mg/g nikotin. Varumärket erbjuder även nikotinpåsar som är extra starka och innehåller 15-16 mg/g nikotin.

Nedan listar samtliga styrkor och vilken nikotinhalt som gäller:

  • Normal med 2 pluppar - 7 mg/g nikotinhalt
  • Strong med 3 pluppar - 13 mg/g nikotinhalt
  • Extra Strong med 4 pluppar - 15-16 mg/g nikotinhalt

Zone X nikotinpåsar med starkare nikotinhalt

Inom sortimentet kan du välja mellan ett urval av nikotinpåsar med en högre nikotinstyrka. Dessa produkter, som Zone X Cosmic Blast Slim Extra Strong och Zone X Hot Beat Slim Extra Strong, innehåller högre nikontinhalter (16 mg nikotin per gram).

Zone X snus format

Zone X nikotinpåsar i formatet slim

Samtliga produkter kommer i formatet slim, vilket är en smal och avlång prilla som är något mindre än standardformatet normal, med något större än mini. Slimformatet är utformat för att passa bekvämt under läppen.

Köp Zone X Snus Online

Köp Zone X snus online från Snusbolaget och välj bland ett varierat urval av olika format, styrkor och smaker. Hos oss kan du även välja mellan olika förpackningsstorlekar, från enstaka dosor till stock med snus; 5-pack, 10-pack, 30-pack. Utforska även Zone X snus mixpack 10 st, samt ZONE X Mixpack 10 st Dark Flow & 2 st Cold Blast.

Med snabb leverans med olika fraktalternativ som Early bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, kan du enkelt och snabbt få hem ditt snus. Oavsett om du köper en dosa eller stock med nikotinpåsar, kan du räkna med att din beställning skickas ut snabbt och effektivt. Vi erbjuder även fri frakt från 399 kr.

Fraktalternativ hos Snusbolaget:

  • Early bird
  • CityMail
  • Postnord
  • Instabox
  • Best

Historien bakom Zone X

Zone X snus, en produkt av Skruf Snus, har etablerat sig som en innovativ och kvalitativ aktör inom den tobaksfria snusindustrin sedan dess introduktion. Denna produktlinje på snusmarknaden har snabbt blivit populär, inte bara i Sverige utan även internationellt, tack vare sin produktutveckling och engagemang för kvalitet och innovation.

Varumärket grundades med ambitionen att möta den växande efterfrågan på tobaksfria alternativ. Företaget bakom, Skruf Snus, ville skapa en produkt som inte bara var innovativ, utan också något som speglade deras engagemang för kvalitet och användarupplevelse. Denna filosofi har varit en drivkraft bakom varumärkets framgång. Som följd används moderna metoder och högkvalitativa ingredienser vid produktionen.

Tillverkningsprocessen för Zone X

Tillverkningsprocessen bakom varumärket är noggrant utformad för att säkerställa hög kvalitet. Från urvalet av ingredienser till den slutliga förpackningen, övervakas varje steg för att uppfylla strikta standarder. Denna process garanterar att varje dosa snus levererar en konsekvent och tillfredsställande upplevelse.

Tobaksfria nikotinpåsar i bambufiber från Zone X

Varumärkets tobaksfria nikotinpåsar är tillverkade av bambufiber. Denna användning av bambufiber bidrar till en hållbar och miljövänlig produkt. Bambufibern ger också en jämn och konsekvent känsla under användning.

Kvalitet hos Zone X

Kvalitet är kärnan i varumärkesfilosofin och varje produkt är resultatet av noggrann forskning och utveckling, med målet att erbjuda en kvalitativ snusupplevelse.

köp zone x snus

Vanliga frågor om Zone X snus

Nedan kan du ta del av svar på återkommande frågor om varumärket. Kika vidare för att ta del av svaren!