Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

Knox snus

Knox snus lanserades av Skruf 2006 och finns i fyra olika sorter: original portion, white portion, karaktär och lössnus. Från smakvariationer som Knox Original Portion och Knox White Portion, som kombinerar en tobaksbas med toner av citrus och bergamott, till Karaktär-serien, exempelvis Knox Karaktär Blue White, med smakprofiler baserade på naturelement, erbjuder snusmärket något för flera smakpreferenser.

Läs mer om Knox snus
Hos Snusbolaget kan du utforska hela sortimentet av Knox snus och läsa mer om varumärkets egenskaper och produktutbud. Upptäck ditt val och lär dig mer om varumärkets olika smaker, format och nikotinstyrkor. Här finns även svar på vanliga frågor.
Knox White Portion Knox White Portion Knox Läs mer

Knox White Portion från varumärket Knox presenterar en smakkombination av tobak, bergamott och citrus. Knox White har en normal styrka och standardformat, innehåller 24 portioner per dosa och är ett White Portionssnus

(31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox White Stark Portion Knox White Stark Portion Knox Läs mer

Knox White Stark Portion är ett white-portionssnus som har en smak av tobak med inslag av bergamott och citrus. Det är en starkare variant av Knox White Portion.

(31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Portion Knox Portion Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Karaktär Blue White Knox Karaktär Blue White Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Xtra Stark White Portion Knox Xtra Stark White Portion Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Lös Knox Lös Knox Läs mer (49,49 kr/st) 494,90 kr Köp
Knox Stark Portion Knox Stark Portion Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Karaktär Blue Stark White Portion Knox Karaktär Blue Stark White Portion Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Xtra Stark Portion Knox Xtra Stark Portion Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Karaktär Red White Knox Karaktär Red White Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Karaktär Green White Limited Edition Knox Karaktär Green White Limited Edition Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Knox Karaktär Purple White Portion Knox Karaktär Purple White Portion Knox Läs mer (31,49 kr/st) 314,90 kr Köp
Just nu visas 14 av 14 produkter

Tobakssnus från Knox

Knox snus erbjuder en diversifierad snusupplevelse i olika format, inklusive Knox Portion, Knox White Portion och Knox Lös. Bland smakerna hittar du olika kombinationer, alla med en tydlig tobakssbas. Bland dessa hittar kombinationer hittar du du lavendel och citrus i Knox Blue White, samt mullbär och hallon i Knox Red. Styrkorna varierar från normal till extra styrka, med alternativ som Stark White Portion.

Produktsortiment hos snusmärket:

 • Knox Portion: Traditionellt portionssnus
 • Knox White Portion: En torrare och vitare variant av traditionellt portionssnus
 • Knox Stark & Xtra Stark: Högre nikotinstyrka
 • Knox Lös: Användaren formar själv prillan
 • Knox Karaktär: Vit portion med smakinspiration från olika naturelement
om varumärket knox snus

Traditionellt snus från Knox

Knox Original Portion är ett portionssnus som kännetecknas av fuktiga bruna prillor. Exempel på produkter inom denna kategori är Knox Original Portion, som erbjuder en tydlig tobakssmak med traditionella undertoner, och Knox Stark Portion, som ger en högre nikotinstyrka.

Knox White Portion, är en mindre fuktig och ljusare prilla jämfört med original portionen, vilket resulterar i en långsammare smak- och nikotinfrisättning. White Portion och Stark White Portion är exempel på produkter inom denna kategori.

Knox Lös är för snusaren som föredrar den traditionella snusupplevelsen. Detta format kräver att användaren själv formar prillan.

Knox karaktär är en produktserie white portion som erbjuder distinkta smakprofiler. Serien inkluderar Knox Karaktär Green White Portion med smaker av tallskott och björksav, och Knox Karaktär Purple White som kombinerar tobaksbasen med lakrits och svarta vinbär.

Senaste nyheterna om Knox snus

Knox snus fortsätter att utvecklas och expandera sitt sortiment. Nyligen har varumärket introducerat nya produkter som Knox Karaktär Green White Limited Edition, en limiterad utgåva i vit portion med smak av tallskott och björksav. Hos oss kan du ta del av samtliga nyheter från snusmärket.

Om varumärket Knox

Knox har sin rötter i tillverkaren Skruf och lanserades 2006. Sedan dess har snusmärket etablerat sig som en mångsidig aktör på snusmarknaden, och erbjuder ett varierat snussortiment av portionssnus, white portion och lös, i varierande smakval och styrka. Smakerna sträcker sig från traditionella tobakssmaker till kombinationer som lavendel och bergamott, medan styrkorna varierar från normal till extra stark.

Knox i olika smaker

Knox varierande smaker

Utforska ett varierat spektrum av olika varianter av smaker. Knox Blue kombinerar tobaksbasen med citrus, lavendel och citrus, medan Knox Red erbjuder en blandning med mullbär och hallon. Nedan går vi igenom de olika smakerna från snusmärket.

Smakguide baserad på dosans färg:

 • Blå: Tobak, Citrus, lavendel, bergamott

 • Röd: Tobak, Mullbär, Hallon

 • Lila: Tobak, Lakrits, Svarta Vinbär

 • Svart: Tobak, Citrus, Bergamott

 • Grön: Tobak, Tallskott, Björksav

Styrka och nikotinhalt

Snusmärkets produkter finns i olika nikotinstyrkor. Normalstyrkan (2/4 pluppar) ligger mellan 8-12 mg/g nikotin, medan nästa starkaste sorten (3/4 pluppar) har 12 mg/g. Extra starka snuset (4/4 pluppar) erbjuder 18-19 mg/g nikotin.

Nikotinstyrkor:

Normal (2/4) - 8-12 mg/g

Stark (3/4) - 12 mg/g

Extra stark (4/4) - 18-19 mg/g

Knox i olika format

Välj mellan olika Format

Knox snus ett och samma format: normal och lös. Det normala formatet är utformat för att ge en konventionell snusupplevelse med färdigpackade portioner, medan lös tillåter användaren att själv forma prillan.

 • Normal - En standardstorlek på prillan, vars form är rektangulär.

 • Lös - En lös version av det traditionella portionssnuset som man själv formar till prillor.

Köp Knox Snus Online

På Snusbolaget kan du köpa Knox snus online med leverans hem. Köp från ett varierat utbud av produkter, från Original Portion och Stark White Portion till Lös och limiterade utgåvor, erbjuder Snusbolaget ett varierat sortiment att välja bland. Oavsett om du föredrar en traditionell smak eller är intresserad av att utforska andra smakprofiler, finns det alternativ för flera smakpreferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar för köp online, från enskilda dosor till 5-pack, 10-pack och 30-pack.

Dessutom erbjuder Snusbolaget flera fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox. Vi erbjuder även fria fraktalternativ från 399 kr.

Historien bakom Knox snus

Knox snus har sina rötter i Skruf Snus AB och lanserades på snusmarknaden år 2006 med fokus på kvalitet och enkelhet. Under de följande åren utvecklades och expanderades sortimentet, med tillägg av nya smaker och format som svarade mot konsumenternas växande efterfrågan och föränderliga preferenser.

Snusmärket har genomgående bibehållit sitt engagemang för kvalitet och idag är det ett etablerad varumärke inom snusindustrin, med ett varierat utbud av produkter som tillgodoser olika smakpreferenser.

Tillverkningsprocessen bakom Knox snus

Tillverkningsprocessen för Knox snus är en kontrollerad procedur som håller kvalitet och precision i varje steg. Från det initiala valet av råvaror till den slutliga förpackningen av produkten, är varje moment i processen övervakat för att uppfylla deras standarder. Här används utvalda tobaksblad som är centrala i deras snusprodukter. Dessa blad blandas med noggrant utvalda smakämnen och nikotin för att skapa en kvalitativ snusprodukt.

Kvalitet

Kvalitet är en hörnsten i Knox snus filosofi. Varje aspekt av tillverkningsprocessen, från början till slut, är noggrant utformad för att möta kvalitetsstandarder. Snusmärket använder avancerade tekniker och metoder för att säkerställa att varje portion snus håller deras mått på kvalitet. Produkterna genomgår flera steg av kvalitetskontroller för att garantera en konsekvent användarupplevelse.

köp knox snus

Vanliga frågor om Knox snus

Nedan kan du ta del av vanliga frågor om varumärket, från innehåll till pris och tillverkare. Kikade vidare för att lära dig mer.