Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

Helwit

Helwit snus lanserades av företaget Yoik 2021 och produceras i en klimatsmart fabrik i Gransholms Bruk, beläget utanför Växjö. Helwit erbjuder ett varierat utbud av tobaksfritt vitt snus i olika smaker och styrkor. Sortimentet inkluderar allt från Helwit Mint och Helwit Blueberry till ovanliga smaker som nya Helwit Banan och Helwit Päron, vilket ger en bred variation för olika smakpreferenser. Styrkorna sträcker sig från normal till extra stark och styrkan indikeras på dosan med siffror där 4 är starkast.

Läs mer om Helwit

Hos Snusbolaget kan du utforska hela sortimentet och fördjupa dig i varumärkets mångfald av smaker och nikotinstyrkor. Här hittar du även svar på vanliga frågor och kan lära dig om deras engagemang för hållbarhetsinitativ och klimatkompensation i produktionen.

Kika vidare för att upptäcka mer om Helwit snus och dess unika erbjudanden!

Nytt pris 5-PACK
Helwit Banana Slim
Helwit Banana Slim Helwit (15) Läs mer

Helwit Banan från tillverkaren YOIK, av varumärket Helwit, är ett vitt snus i slim-format med smak av banan. Nikotinstyrkan är normal med 3,5 mg nikotin per prilla och 7 mg/g. I varje dosa finns det 20 prillor med 0,5 g i vikt per portion.

(33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Pear Slim
Helwit Pear Slim Helwit Läs mer

Helwit Pear Slim från varumärket Helwit är ett vitt snus med päron smak. Produkten kommer i slim-format och har normal styrka med 20 portioner per dosa.

(32,00 kr/st) 159,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Mocha Slim
Helwit Mocha Slim Helwit (68) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Violet Slim
Helwit Violet Slim Helwit (80) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Blueberry Slim
Helwit Blueberry Slim Helwit (53) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Blueberry Extra Strong Snusbolaget Collab
Helwit Blueberry Extra Strong Snusbolaget Collab Helwit (4) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Orange Slim
Helwit Orange Slim Helwit (59) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Mint Slim
Helwit Mint Slim Helwit (29) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Cola Slim
Helwit Cola Slim Helwit (37) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Salmiak Slim
Helwit Salmiak Slim Helwit (46) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Cola Extra Strong Snusbolaget Collab
Helwit Cola Extra Strong Snusbolaget Collab Helwit (12) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Cherry Slim
Helwit Cherry Slim Helwit (20) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris
Helwit Cinnapple Limited Edition
Helwit Cinnapple Limited Edition Helwit Läs mer (32,90 kr/st) 328,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Violet Extra Strong Snusbolaget Collab
Helwit Violet Extra Strong Snusbolaget Collab Helwit (2) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Nytt pris
Helwit Rose Slim Limited Edition
Helwit Rose Slim Limited Edition Helwit (10) Läs mer (32,90 kr/st) 328,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Helwit Menthol Slim
Helwit Menthol Slim Helwit (10) Läs mer (33,80 kr/st) 168,99 kr Köp
Just nu visas 20 av 20 produkter

Vitt snus från Helwit

Helwit är ett framträdande varumärke inom kategorin all white nikotinpåsar, en tobaksfri snussort som blivit allt mer populär på snusmarknaden. Med en mångfald av smaker från Cola till Apelsin och styrkor som sträcker sig från normal till extra stark, erbjuder varumräket alternativ för alla smakpreferenser.

Vitt snus, kännetecknas av sin vita färg, vilket är ett resultat av att produkten är helt fri från tobak. Istället för tobak, som traditionellt bidrar med både smak och nikotin, kombinerar varumärket dessa element för att skapa en jämförbar upplevelse. Detta resulterar i ett brett spektrum av smakvariationer och styrkor inom Helwits sortiment av nikotinpåsar.

Fortsätt läsa för att utforska mer om Helwits utbud av smaker, styrkor och format. Varumärket är inte bara en modern tolkning av traditionella snussorter, utan också ett exempel på hur innovation och hållbarhet kan samverka för att skapa en kvalitativ upplevelse.

Helwit snus om varumärket

Senaste nyheterna om Helwit

Varumärket fortsätter att utveckla sitt sortiment med nya tillskott, vilket visar på företagets engagemang för att erbjuda ett varierat utbud. Denna utveckling inkluderar lanseringen av flera nyheter, som var och en representerar Helwits strävan efter att erbjuda olika smakalternativ.

Bland de senaste nyheterna har Helwit & Snusbolaget collab som innefattar nikotinpåsar framtagna ur ett samarbete mellan båda parter. Varumärket beslutade om att, tillsammans med oss, utöka sitt sortiment med extra starka sorter baserad på deras topp 3 bästsäljare, blåbär, cola och viol. Produkterna, med en nikotinstyrka på 15 mg/g, lanserades i december och finns endast tillgängliga hos oss. På varje dosa syns även Snusbolagets ikon.

De nyligen introducerade produkterna inkluderar:

Helwit tobaksfria limited edition snus

Varumärket har också lanserat limited edition-produkter, som Helwit Rose Slim Limited Edition, en begränsad utgåva som erbjuder en smak av rosvatten, kombinerat med en standard nikotinhalt i slimmade portioner. Dessa begränsade upplagor erbjuder en exklusiv smakupplevelse och är ett bevis på Helwits kreativitet och förmåga att ständigt förnya sig.

Om varumärket Helwit

Helwit, en del av Yoik, har etablerat sig som en framstående aktör inom det vita snuset. Med en produktportfölj som inkluderar smaker som Körsbär och Salmiak i slimformatet, och styrkor från normal-starka till Extra Strong, erbjuder varumärket en mångsidig snusupplevelse. Varumärket kännetecknas av sin hållbarhetsinriktning och klimatkompenserade produktionsprocesser.

Helwit snus med olika smaker

Alla smaker hos Helwit

Helwit snus finns i en rad olika smaker, var och en med sin unika karaktär. Här kan du exempelvis välja mellan mint, apelsin, kaffe, och många fler. Exempelvis erbjuder Helwit Mint en mintsmak, Helwit Violet en violsmak, och Helwit Mocha kombinerar kaffesmak och choklad. Varje smakblandning är noggrant utformad för att ge en distinkt och njutbar snusupplevelse. Utöver ordinarie smaker lanserades även Helwit Concept under en begränsad period med ett 5-pack i 5 olika smaker. Smakerna som ingick var: Acai, Päron, Banan, Vintergröna och Äpple. Av dessa har Helwit Banan och Helwit Päron lanserats som separata produkter under våren 2024.

Varumärkets olika smaker syns tydligt både på namnet samt färgen på dosan. Nedan går vi igenom samtliga smaker tillgängliga:

Produkter Smaker
HELWIT Blueberry Slim Blå / Blåbär
HELWIT Violet Slim Lila / Viol
HELWIT Cola Slim Röd / Cola
HELWIT Mocha Slim Brun / Kaffe
HELWIT Mint Slim Mintgrön / Mint
HELWIT Salmiak Slim Grå / Lakrits
HELWIT Orange Slim Orange / Apelsin
HELWIT Cherry Slim Rosa / Körsbär
HELWIT Rose Slim Limited Edition Ljusrosa / Rosvatten

Helwit snus styrka

Styrka och nikotinhalt

Helwit snus finns i olika styrkor, från normal till Extra Strong. Dessa varierande styrkor möjliggör en anpassad snusupplevelse, beroende på användarens preferenser. Nikotinhalten varierar mellan 8 och upp till 12 mg/g och 15 mg/g beroende på vilken sort du väljer.

Här är en lista på olika nikotinhalter:

  • Normal Styrka - Nikotinhalt omkring 8 mg/g
  • Stark - Nikotinhalt omkring 10 mg/g
  • Extra Strong - Nikotinhalt omkring 12 mg/g -15 mg/g
Helwit snus i formatet slim

Helwit i slimmat format

Helwits slimformat är designat för en bekväm användning. Slimformatet är en avlång och rektangulär prilla som ofta används inom det vita snuset. Formatet är något mindre än standardformatet normal, men större än det minsta formatet mini. Oavsett vilken smak eller styrka du föredrar kommer alla produkter i samma slimmade format.

Köp Helwit snus online

Varumärkets produkter kan enkelt köpas online via Snusbolaget. Med ett brett utbud av produkter, från Helwit Mint, Helwit Mocha, Helwit Cola, till Helwit Blueberry, erbjuder Snusbolaget ett varierat utbud att välja mellan. Oavsett om du föredrar blåbärsmak, eller en extra stark sort, finns något för alla preferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från en dosa, till 5-pack, 10-pack och 30-pack dosor. Vilket gör det möjligt för kunder att köpa Helwit snus i den mängd som passar dem bäst.

Dessutom erbjuder Snusbolaget olika fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket säkerställer att din beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom Helwit

Helwit snus, en del av det svenska företaget Yoik, är förankrat i Sveriges snustradition och kombinerar historisk kunskap med modern innovation. Varumärket är känt för sitt engagemang för hållbarhet och klimatkompensation, vilket speglar en balans mellan tradition och framtida ambitioner.

Varumärket grundades 2018 som ett svar på den växande efterfrågan på tobaksfria alternativ. Genom att förena traditionell snuskultur med moderna miljövärderingar, har varumärket skapat en unik position på marknaden. Deras produkter, som är utvecklade med fokus på miljöansvar, tillverkas i Yoiks klimatsmarka fabrik i Gransholms Bruk, beläget utanför Växjö. Denna anläggning är ett exempel på företagets engagemang för miljövänliga processer.

Idag står snusmärket som en symbol för innovation inom snusindustrin, med ett brett utbud av smaker och styrkor som tilltalar moderna konsumenter. Varumärkets historia visar hur traditionella metoder kan förenas med nutida krav på hållbarhet och ansvar.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen för Helwit snus är en noggrant utformad process som kombinerar traditionella metoder med modern teknologi och hållbarhetsprinciper. Denna process är central för att säkerställa kvaliteten hos deras sortiment.

  • Råmaterial och Ingredienser: Varumärket använder sig av högkvalitativa råmaterial för att skapa sina tobaksfria snusprodukter. Ingredienserna inkluderar bland annat växtfibrer, smaksättningar och nikotin. Nikotinet är av en hög kvalitet, framställt i laboratoriemiljö, och inköps från ledande leverantörer inom läkemedelsindustrin.
  • Produktionsanläggning: Produktionen sker i Yoiks klimatsmarta fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö. Denna moderna anläggning är utrustad med avancerade tyska maskiner som uppfyller högsta branschstandarder. Anläggningen är även självförsörjande genom ett intilliggande vattenkraftverk, vilket bidrar till Helwits miljöansvar och strävan efter hållbarhet.
  • Tillverkningsprocess: I tillverkningsprocessen kombineras råmaterialen noggrant för att skapa de unika smakprofilerna. Kvaliteten på varje produktbatch säkerställs genom strikta kvalitetskontroller och laboratorietester. Denna process säkerställer att varje dosa lever upp till företagets höga standarder för smak, konsistens och nikotinleverans.

Kvalitet

Varumärket har etablerat sig som en framstående producent av tobaksfria snusprodukter, där upprätthållandet av hög kvalitet är en central del av deras affärsfilosofi. Varje steg i deras tillverkningsprocess är noggrant utformat för att säkerställa att slutprodukten inte bara möter, utan överträffar branschstandarder och konsumentförväntningar.

köp helwit snus

Vanliga frågor om Helwit snus

Nyfiken på att lära dig mer om varumärket? Kika vidare för att ta del av svar på återkommande frågor!