Fumi

Fumi är ett helt nytt märke inom nikotinportioner. Fumi kombinerar kryddning och smaker och paketerar det i en portion. Salta citroner och kryddstark cola är två exempel på hur man använder kryddningen för att få fram nya smaker i redan klassiska smaker.

Portionerna är i formatet Slim och kommer i nikotinstyrkorna Normalstark, Stark och Extra stark.

Fumi Salty Violet Slim Extra Strong Fumi Salty Violet Slim Extra Strong Fumi (5) Läs mer Fumi Salty Violet Extra Strong är en extra stark nikotinportion med smak av salt viol.   (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong Fumi Salty Raspberry Slim Extra Strong Fumi Läs mer Fumi Salty Raspberry Extra Strong är en extra stark nikotinportion med smak av söta hallon i kombination med salt.     (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
Fumi Spicy Cola Slim Strong Fumi Spicy Cola Slim Strong Fumi (10) Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
Fumi Salty Lemon Slim Fumi Salty Lemon Slim Fumi (3) Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
Fumi Salty Blueberry Slim Extra Strong Fumi Salty Blueberry Slim Extra Strong Fumi (2) Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong Fumi Salty Lemon Slim Extra Strong Fumi Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp
Fumi Icemint Slim Extra Strong Fumi Icemint Slim Extra Strong Fumi (1) Läs mer (28,99 kr/st) 289,90 kr Köp

Vad är Fumi snus?

Fumi nikotinpåsar är ett tobaksfritt snus som förenar klassiska smaker på ett nytt sätt. De erbjuder nya smakkombinationer samtidigt som du tillfredsställer ditt nikotinbehov. Snuset kommer i praktiska portionspåsar med fyra olika nikotinstyrkor samt ett antal smaker:


Vilken styrka har Fumi nikotinsnus?

Flera Fumi smaker har också olika styrka. Väljer du någon av de salta smakerna: Violet, Lemon, Blueberry eller Rasberry finns de med fem eller 12 mg/g nikotin. Spicy Cola, Caribbean och Lemonrazz innehåller 8mg, medan Softmint endast har 5. Den med mest nikotin är Icemint som har en nikotinhalt på 16mg/g.


Har Fumi olika smaker?

Fumi finns i nio olika smaker med spännande kombinationer av sött, salt, surt och starka kryddor. I Fumi Spicy Cola har till exempel den specifika cola-smaken förenats med starka kryddor som ger ett extra sting. I Lemonrazz är citron parat med hallon, men vi har också söta bär med sälta.


Vad kostar Fumi?

Priset för Fumi varierar beroende på hur stor förpackning du köper. Vi säljer det nikotinfria snuset både i separata dosor och fempack, eller som enskild stock eller tre stockar. Om du däremot vill prova hela utbudet har vi ett multipack. Du kan också välja ett mixpack med de salta smakerna och Spicy Cola.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!