Fumi

Fumi är ett märke inom nikotinportioner. Fumi snus kombinerar kryddning och smaker och paketerar det i en portion. De vita prillorna är i formatet Slim och kommer i nikotinstyrkorna Normalstark, Stark och Extra stark.

Läs mer om Fumi
Fumi Salty Violet Slim Strong Fumi Salty Violet Slim Strong Fumi (21) Läs mer

Fumi Salty Violet Slim Strong är ett starkt vitt snus smaksatt med viol och lakrits med ett slimmat format. Varje dosa innehåller 20 prillor.

(34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Salty Raspberry Slim Strong Fumi Salty Raspberry Slim Strong Fumi (6) Läs mer

Fumi Salty Raspberry Strong är en stark nikotinportion med smak av söta hallon i kombination med salt. Produkten har ett slim-format och innehåller 20 portioner per dosa.

(34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Salty Violet Slim Fumi Salty Violet Slim Fumi (22) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Strawberry Cream Slim Fumi Strawberry Cream Slim Fumi (9) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Strawberry Cream Slim Strong Fumi Strawberry Cream Slim Strong Fumi (10) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Spicy Cola Slim Strong Fumi Spicy Cola Slim Strong Fumi (2) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Spicy Cola Slim Fumi Spicy Cola Slim Fumi (11) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Icemint Slim Extra Strong Fumi Icemint Slim Extra Strong Fumi (1) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Fumi Icemint Slim Fumi Icemint Slim Fumi Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
Just nu visas 10 av 10 produkter

Vad är Fumi snus?

Fumi nikotinpåsar är ett tobaksfritt snus som förenar klassiska smaker på ett nytt sätt. De erbjuder nya smakkombinationer samtidigt som du tillfredsställer ditt nikotinbehov. Snuset kommer i praktiska portionspåsar med fyra olika nikotinstyrkor samt ett antal smaker:


Vilken styrka har Fumi nikotinsnus?

Flera Fumi smaker har också olika styrka. Väljer du någon av de salta smakerna: Violet, Lemon, Blueberry eller Rasberry finns de med fem eller 12 mg/g nikotin. Spicy Cola, Caribbean och Lemonrazz innehåller 8mg, medan Softmint endast har 5. Den med mest nikotin är Icemint som har en nikotinhalt på 16mg/g.


Har Fumi olika smaker?

Fumi finns i nio olika smaker med intressanta kombinationer av sött, salt, surt och starka kryddor. I Fumi Spicy Cola har till exempel den specifika cola-smaken förenats med starka kryddor som ger ett extra sting. I Lemonrazz är citron parat med hallon, men vi har också söta bär med sälta.


Vad kostar Fumi?

Priset för Fumi varierar beroende på hur stor förpackning du köper. Vi säljer det nikotinfria snuset både i separata dosor och fempack, eller som enskild stock eller tre stockar. Om du däremot vill prova hela utbudet har vi ett multipack. Du kan också välja ett mixpack med de salta smakerna och Spicy Cola.