Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

Swave

Swave snus, ett tobaksfritt snusmärke från Swedish Match, erbjuder ett brett utbud av starka tobaksfria nikotinpåsar i varierande smakblandningar och snusformat. Hitta ditt val bland unika smakvariationer som Swave Daiquiri med melon och päron till Swave Cuba Libre med kanel och vanilj och många fler. Nikotinpåsarna kommer i formaten slim och mini, samtliga i en stark nikotinhalt.

Läs mer om Swave

Här kan du utforska hela tobaksfria sortimentet från varumärket, upptäcka ditt val och lär dig mer om deras smaker, format och nikotinstyrkor. Här kan du även ta del av svar på vanliga frågor. Fortsätt läsa för att lära dig mer om varumärket!

Nytt pris
Swave Daiquiri All White
Swave Daiquiri All White Swave (38) Läs mer

Swave Daiquiri All White har smak av melon och päron. Produkten klassificeras som stark och kommer i ett slim-format. Varje dosa innehåller 20 portioner och produkten hör till kategorin vitt snus.

(33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Cuba Libre Slim Strong
Swave Cuba Libre Slim Strong Swave (21) Läs mer Swave Cuba Libre - Nikotinpåsar med smak av kanel och vanilj, samt toner av citrus. Levereras i slimmade portioner med nikotinstyrkan Stark. (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Mixed Fruits Mini
Swave Mixed Fruits Mini Swave (1) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Rhubarb Smash Slim Strong
Swave Rhubarb Smash Slim Strong Swave Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Rhubarb Smash Mini Strong
Swave Rhubarb Smash Mini Strong Swave (3) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Cloudberry Lemon Slim Strong
Swave Cloudberry Lemon Slim Strong Swave (5) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Salmiac Liquorice Slim Strong
Swave Salmiac Liquorice Slim Strong Swave (2) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Aviation Slim Strong
Swave Aviation Slim Strong Swave (2) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Fresh Orange Mini
Swave Fresh Orange Mini Swave Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
Swave Apple XO Slim Strong
Swave Apple XO Slim Strong Swave (4) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Just nu visas 10 av 10 produkter

Vitt snus från Swave

Varumärket är framträdande inom kategorin all white nikotinpåsar, en tobaksfri produkt som vuxit i popularitet på snusmarknaden. Med en mångfald av smakprofiler, prillformat, och nikotinstyrkor från normal till stark, erbjuder varumärket alternativ för alla smakpreferenser.

Vitt snus, kännetecknas av sin vita färg, vilket indikerar att produkten är helt fri från tobak. Istället för tobak, som traditionellt bidrar med både smak och nikotin, tillsätts dessa element separat för att skapa en jämförbar upplevelse. Som ett resultat erbjuder varumärket ett brett utbud av smakvariationer och styrkor.

Fortsätt läsa för att utforska mer om Swaves utbud av smak, styrkor och snusformat.

Swave snus om varumärket

Senaste nyheterna om Swave

Varumärket fortsätter att utveckla sitt sortiment för att tillgodose en bredare kundkrets. Swave Cuba Libre och andra produkter är exempel på Swaves engagemang för innovation. Dessa produkter erbjuder en unik smakprofil i en stark nikotinhalt.

Om Swave - nikotinpåsar från Roma

Swave är smaksatta nikotinpåsar i olika format och styrkor, tillverkade i Roma på Gotland. Varje portion tas fram med omsorg i vår mikrofabrik, och vår vision har alltid varit att våga misslyckas för att lyckas skapa våra signatursmaker. Vi är en småskalig producent som alltid använder råvaror av högsta kvalitet, där smak och hantverk är det som skapar Swave. 

Swave snus olika smaker

Alla smaker från varumärket

Nikotinpåsarna kommer i en mångsidig variation av smakblandingar. Från fruktiga toner till kryddig smak erbjuds det en sort för varje preferens. Bland annat erbjuds Salmiac Liquorice med lakritstoner, Swave Cuba Libre med smak av kanel, vanilj samt citrus, och Rhubarb Smash som kombinerar rabarber och hallon. Andra smaker i sortimentet inkluderar Apple XO och Aviation.

Nedan går vi igenom samtliga smaker:

Produkter Smaker
Swave Daiquiri All White Melon med inslag av päron
Swave Cuba Libre Kanel, vanilj och citrus
Swave Salmiac Lakrits och salmiak
Swave Rhubarb Rabarber och hallon
Swave Apple XO Äppelcider och mandel
Swave Aviation Viol och körsbär
Swave Cloudberry Lemon Hjortron och citron
Swave Fresh Orange Apelsin och mynta

Swave snus styrka

Styrka och nikotinhalt

Samtliga produkter har en stark nikotinhalt på cirka 13-14 nikotin per gram. Denna enhetliga nikotinnivå över hela sortimentet säkerställer en konsekvent för kunder, och innebär att du kan byta mellan format och smakvariationer men samtidigt förvänta dig samma styrka.

Nedan listar vi samtliga nikotinhalter från varumärket:

  • Dacquiri All White - 13,3 mg/g
  • Cuba Libre Slim Strong - 13,3 mg/g
  • Rhubarb Smash Mini Strong - 14 mg/g
  • Salmiac Liquorice Slim Strong - 13,3 mg/g
  • Aviation Slim Strong - 13,3 mg/g
  • Apple XO Slim Strong - 14 mg/g
  • Cloudberry Lemon Slim Strong - 13,6 mg/g
  • Fresh Orange Mini - 13 mg/g
Swave snus i olika format

Välj mellan formaten slim och mini

Varumärkets tobaksfria nikotinpåsar kommer i både slim och mini format, vilket erbjuder användare möjligheten att välja en produkt som passar deras användningspreferenser. Slim-formatet är en avlång prilla som är något mindre än standarden normal, medan mini-formatet är mer kompakt och fyrkantig i formen och mindre än slim.

Köp Swave Snus Online

Deras tobaksfria nikotinpåsar kan enkelt köpas online via Snusbolaget. Med ett varierat utbud avprodukter, erbjuder Snusbolaget ett varierat sortiment att välja mellan. Oavsett om du föredrar ett slimsnus med smak av viol och körsbär, eller ett minisnus med rabarber och hallon, finns något för alla preferenser.

På Snusbolaget erbjuder vi även flera förpackningsstorlekar, från 5-pack, 10-pack och 30-pack dosor. Vilket gör det möjligt för kunder att köpa sitt val i den mängd som passar dem bäst.

Dessutom erbjuder Snusbolaget flera fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket säkerställer att din beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom Swave

Swave nikotinpåsar, som tillverkas av Swedish Match har sina rötter på Gotland och representerar en kombination av tradition och utveckling inom snusindustrin. Varumräket introducerades som ett svar på den växande efterfrågan på tobaksfria nikotinprodukter. Idag är Varumärket ett framstående namn inom tobaksfria nikotinprodukter, som kännetecknas av sitt varierade utbud av smaker och format.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen för snuset är noggrant kontrollerad för att säkerställa en hög produktstandard. Från urval av råvaror av hög kvalitet till den slutliga produkten, är varje steg i processen utformat för att skapa en produkt som uppfyller kunders förväntningar.

Kvalitet hos Swave

Kvalitet är en central aspekt i deras nikotinpåsar. Varje produkt är ett resultat av noggrant arbete och engagemang för att leverera en produkt som uppfyller höga standarder.

Vanliga frågor om Swave

Nedan besvarar vi återkommande frågor om varumärket. Kika vidare för att ta del av svaren!