Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

Onico

Onico är ett nikotin- och tobaksfritt portionssnus och finns i olika smaker som original, mint & lakrits. Köp Onico med snabb frakt!

Läs mer om Onico

Välkommen till Onico, ett helt nikotinfritt varumärke som erbjuder en alternativ snusupplevelse i varierande smaker och format. Här kan du utforska hela vårt utbud och lära dig mer om Onicos smakvariationer och format, samt ta del av svar på återkommande frågor. Hitta din favorit bland produkter som Onico Original Nikotinfritt Snus, Onico Pepparmint Nikotinfritt Snus, och fler.

Onico Original Nikotinfritt Snus Onico Original Nikotinfritt Snus Onico (17) Läs mer Onico är ett snus utan tobak och nikotin. Onico nikotinfritt går bra att använda som gravid och vid amning. Läs mer. Stor nikotinfri prilla med klassisk pepprig smak. Skapad för att efterlikna White Portion. (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Onico Pure White Slim Nikotinfritt Snus Onico Pure White Slim Nikotinfritt Snus Onico Läs mer Nya Onico Pure White Slim har en smak av pepparmint och en hint av eukalyptus och vanilj. Ett tobaks- och nikotinfritt alternativ till White Portion. (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Onico Mini Nikotinfritt Snus Onico Mini Nikotinfritt Snus Onico (6) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Onico Lakrits Nikotinfritt Snus Onico Lakrits Nikotinfritt Snus Onico (4) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Onico Pepparmint Nikotinfritt Snus Onico Pepparmint Nikotinfritt Snus Onico (16) Läs mer (42,99 kr/st) 429,90 kr Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Onico - ett nikotinfritt alternativ

Onico är ett helt nikotin- och tobaksfritt portionssnus i varierande smak och format. Onico kan vara ett alternativ för dig som vill dra ned på snuset eller sluta snusa helt. Snuset har en tobaksliknande smak som kompletteras med olika toner, exempelvis mint eller lakrits.

Receptet, som bland annat består av vatten, växtfibrer från havre och kakao, fuktighetsbevarande medel, salter och olika aromtillsatser, är framtaget i samarbete med tandläkarhögskolan i Göteborg. Detta för att undvika skador på tänder och minimera hälsorisker. Eftersom det är helt fritt från nikotin kan det även passa även den som vill snusa under graviditeten eller under amning.


Onico innehåll

Onico innehåller vatten, växtfibrer, fuktighetsbevarande medel, salt, konserveringsmedel, surhetsreglerande medel, aromer och färgämnen.

Onico - Smaker & Format

Varumärket tillhandahåller ett utbud av snus fritt från nikotinet i varierande smak och format. Sortimentet omfattar bland annat smakvariationer som; Lakrits, Mint och Pepparmint. Format inkluderar normal, slim och mini för att passa varierande preferenser. Utforska en smak och format som passar bland produkter som Onico Original Nikotinfritt snus, Pure White Slim, samt Mini.

Oavsett om du föredrar smak av mint, eller ett minisnus fritt från nikotinet, strävar varumärket efter att erbjuda alternativ som passar flera preferenser.

Onico smaker

Varumärkets smakvariationer har alla en bas bestående av en tobaksliknande smakkaratkär med ljus karaktär.Prillorna består av vegetabiliska fibrer som smaksatts med aromer som bergamott, mint och lakrits.

Portionerna har dessutom ett torrt ytskikt med ett fuktigt innehåll, vilket gör att smaken varar länge samtidigt som de rinner mindre.

  • Onico Original är den sort som liknar traditionellt snus mest med ljus karaktär av tobaksliknande smak, samt bergamott och en aning gröna örter.

  • Onico Lakrits  har en ljus tobaksliknande smak med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, med en hint av torkade fikon.

  • Onico Pure White är mintig i smaken med ljus och kryddig karaktär. Den har en tydlig smak av pepparmint, samt en aning eukalyptus och vanilj.

  • Onico Pepparmint är ett ytterligare av Onicos mintsnus, med toner av pepparmint.

Onico i olika format

Alla Onicos sorter är helt nikotinfria, och de flesta är i formatet Large, men det finns även Mini och Slim, för de som föredrar en mindre prilla. Många som snusar traditionellt snus, exempelvis traditionellt portionssnus eller white portion, uppskattar Large eftersom det är ett format som ofta används inom just dessa kategorier. Slim och Mini är däremot mer förekommande inom vitt snus och det nikotinfria snuset.

Nedan listar vi samtliga formaten:

  • Large - Det största formatet på prillan och används ofta inom traditionella snuskategorier.

  • Slim - En smal och avlång prilla som är mindre än både large och standardformatet normal, eller original.

  • Mini - Det minsta formatet med en mer kompakt och fyrkantig form.

Onico Styrka

Eftersom det är helt nikotinfria portioner har snuset inget nikotinstyrka. Produkter som Original och Pepparmint är exempel på detta. Varumärket strävar efter att tillhandahålla alternativ för konsumenter som söker produkter utan nikotin.

Köp Onico Nikotinfritt Snus Online

Köp Onicos nikotinfria produkter online hos oss och välj bland ett varierat urval av smakvariationer och format. Utforska och hitta din favorit bland produkter som Original, Pure White Slim, Original Mini, Lakrits och Pepparmint. Oavsett vilken produkt du föredrar erbjuder vi snabb leverans. Hos oss kan du även handla nikotinfria snuset i olika packstorlekar, från enskilda dosor, till 10-pack och 30-pack.

Historien Bakom Onico Snus

Varumärket lanserades 2016 av Swedish Match som ett nikotinfritt alternativ på marknaden. Det nikotinfria snuset har därmed en historia som är starkt förknippad med snustillverkningens traditioner, vars historia sträcker sig tillbaka till 1700-talet i Sverige. Varumärket har sedan lansering utvecklat 6 olika produkter, inklusive; Pure White Slim, Mini, och Pepparmint. Varumärket fortsätter att utveckla och erbjuda nikotinfria produkter på snusmarknaden.

Vanliga Frågor Om Onico

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!