Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00

Onico

Onico är ett nikotin- och tobaksfritt portionssnus och finns i olika smaker som original, mint & lakrits. Köp Onico med snabb frakt!

Läs mer om Onico
Onico Original Nikotinfritt Snus Onico Original Nikotinfritt Snus Onico Läs mer Onico är ett snus utan tobak och nikotin. Onico nikotinfritt går bra att använda som gravid och vid amning. Läs mer. Stor nikotinfri prilla med klassisk pepprig smak. Skapad för att efterlikna White Portion. (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Onico Pure White Slim Nikotinfritt Snus Onico Pure White Slim Nikotinfritt Snus Onico Läs mer Nya Onico Pure White Slim har en smak av pepparmint och en hint av eukalyptus och vanilj. Ett tobaks- och nikotinfritt alternativ till White Portion. (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Onico Mini Nikotinfritt Snus Onico Mini Nikotinfritt Snus Onico Läs mer (35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Onico Lakrits Nikotinfritt Snus Onico Lakrits Nikotinfritt Snus Onico Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Onico - ett nikotinfritt alternativ

Onico är ett nikotin- och tobaksfritt portionssnus för dig som vill dra ned på snuset eller sluta snusa helt.

Onico har en väldigt autentisk smak och finns i olika smaker som original, mint och lakrits. Onicos recept är framtaget i samarbete med tandläkarhögskolan i Göteborg, för att undvika skador på tänder och minimera hälsorisker. Passar även den som vill snusa under graviditeten eller under amning.

Snuset innehåller: Vatten, växtfibrer från havre och kakao, fuktighetsbevarande medel, salter, lakrits och aromtillsatser.


Onico i olika format

Onico gör snus som är fritt från både nikotin och tobak. Alla sorter är i formatet White Portion, vilket är något torrare och rinner mindre än klassiskt portionssnus. De flesta är i formatet Large, men det finns även Onico Mini och Onico Slim, för de som föredrar en mer diskret portion.


Onico smaker

Onicos smaker har alla en bas bestående av en tobaksliknande smak med ljus karaktär.
Prillorna består av vegetabiliska fibrer som smaksatts med aromer som bergamott, mint och lakrits.
Portionerna har dessutom ett torrt ytskikt med ett fuktigt innehåll, vilket gör att smaken varar länge samtidigt som de rinner mindre.

  • Onico Original är den sort som liknar traditionellt snus mest med smak av ljus tobak, bergamott och en aning örter.
  • Onico Lakrits  har en ljus tobaksliknande smak med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, med en hint av torkade fikon.
  • Onico Pure White är mintig i smaken med ljus och kryddig karaktär. Den har en tydlig smak av pepparmint, samt en aning eukalyptus och vanilj.

Onico innehåll

Onico innehåller vatten, växtfibrer, fuktighetsbevarande medel, salt, konserveringsmedel, surhetsreglerande medel, aromer och färgämnen.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!