Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Onico

Onico, en del av Swedish Matchs portfölj, erbjuder ett varierat utbud av nikotinfritt snus i varierande smak och format. Från traditionell smak med Onico Original, till Onico Pepparmint, finns det flera alternativ att välja mellan. Deras nikotinfria snus finns i formaten normal, slim och mini, för att passa flera preferenser och behov.

Läs mer om Onico

Här kan du utforska hela sortimentet från Onico och fördjupa din kunskap om varumärket. Upptäck ditt val och lär dig mer om deras smakprofiler och format. Här kan du även ta del av svar på återkommande frågor. Fortsätt läsa för att upptäcka mer om varumärket!

Onico Original Nikotinfritt Snus Onico Original Nikotinfritt Snus Onico (18) Läs mer Onico är ett snus utan tobak och nikotin. Onico nikotinfritt går bra att använda som gravid och vid amning. Läs mer. Stor nikotinfri prilla med klassisk pepprig smak. Skapad för att efterlikna White Portion. (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
Onico Pure White Slim Nikotinfritt Snus Onico Pure White Slim Nikotinfritt Snus Onico Läs mer

Onico Pure White Slim har en smak av pepparmint och en hint av eukalyptus och vanilj. Ett tobaks- och nikotinfritt alternativ till White Portion.

(37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
Onico Mini Nikotinfritt Snus Onico Mini Nikotinfritt Snus Onico (9) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
Onico Lakrits Nikotinfritt Snus Onico Lakrits Nikotinfritt Snus Onico (4) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
Onico Pepparmint Nikotinfritt Snus Onico Pepparmint Nikotinfritt Snus Onico (16) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter
Onico snus om varumärket

Onico nikotinfritt snus

Onico erbjuder nikotinfria produkter fritt från nikotinet i flera smaker och format. Snuset är helt fritt från både tobak och nikotin, och finns i smaker som traditionell, pepparmynta, och lakrits. Istället för tobak och nikotin, är varumärkets produkter skapade med vatten, växtfibrer och fuktighetsbevarande medel, vilket ger en låg rinnighet och ett fuktigt innehåll.

Senaste nyheterna om Onico

Onico fortsätter att utvecklas som varumärke genom att expandera sitt sortiment, inklusive White Slim och Mini. Dessa nya tillskott visar på varumärkets engagemang för att erbjuda sorter för varierande preferenser.

Om varumärket Onico

Onico är känt för sitt nikotinfria snus i och finns i flera format- och smakval. Här kan du balnd annat välja mellan formaten Pure White Slim och Onico Mini, samt smakvariationer som Original, Pepparmint, och Lakrits.

Onico är ett snus helt fritt från nikotinet. Vidare innebär detta att alla deras produkter, inklusive Original och Pure White Slim, är helt fria från nikotin. Varumärket fokuserar istället på att erbjuda en likvärdig upplevelse med hjälp av tobaksliknande karaktär som inte är beroende av nikotin, vilket gör Onico till ett utmärkt val för de som vill dra ner på tobaken eller nikotinet, eller undvika båda helt.

Onico snus i olika smaker

Onicos finns i flera Smaker

Varumärket erbjuder ett utbud av smaker, alla med en bas av tobaksliknande karaktär. Från Original med en tobaksliknande smak tillsammans med toner av bergamott och gröna örter, till Lakrits som kombinerar lakritsrot, salmiak och torkade fikon med en ljus tobaksliknande karaktär.

Nedan går vi igenom samtliga smakvariationer:

  • Onico Original är den sort som liknar traditionellt snus mest med ljus karaktär av tobaksliknande smak, samt bergamott och en aning gröna örter.
  • Onico Lakrits  har en ljus tobaksliknande smak med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, med en hint av torkade fikon.
  • Onico Pure White är mintig i smaken med ljus och kryddig karaktär. Den har en tydlig smak av pepparmint, samt en aning eukalyptus och vanilj.
  • Onico Pepparmint är ett ytterligare av Onicos mintsnus, med toner av pepparmint.
Onico i olika format

Välj mellan olika Format

Deras produkter kommer i flera format, inklusive normal, slim och mini. Dessa ger kunder möjlighet att välja en produkt som passar deras personliga preferenser. Nedan beskriver vi de olika formaten du kan välja mellan.

Onico i olika format:

Format Beskrivning
Normal Normalformatet är det traditionella och mest vanliga formatet för snusportioner, med en standardstorlek som passar bekvämt under läppen.
Mini Miniformatet är det minsta formatet och har en mer kompakt och fyrkantig form.
Slim Slimformatet är längre, smalare och mindre än normala portioner, men större än miniformatet.

Köp Onico nikotinfritt snus Online

Onico kan enkelt köpas online via Snusbolaget. Med ett varierat utbud av produkter, från Onico Original med dess tobaksnära smak i kombination med smak av bergamott och gröna örter, till Onico Pepparmint som kombinerar pepparmint med en ljus karaktär, erbjuder Snusbolaget ett varierat utbud att välja mellan.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från en dosa, till 10-pack och 30-pack dosor. Vilket gör det möjligt för kunder att köpa den mängd som passar dem bäst.

Dessutom erbjuder Snusbolaget olika fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket säkerställer att din beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom Onico

Onico, en del av Swedish Match, har en rik historia som ett ledande varumärke inom nikotinfria snussorter. Onico introducerades som ett svar på efterfrågan på alternativ fria från både tobak och nikotin, och har sedan dess blivit en uppskattad aktör inom segmentet.

Varumärket har genomgått en evolution sedan dess introduktion, med en ständig strävan efter att förbättra och utveckla sina produkter. Denna utveckling har lett till ett varierat utbud av smaker och format, vilket speglar Onicos engagemang för innovation och kvalitet.

Idag är varumärket ett framstående namn inom kategorin, känt för sitt engagemang för kvalitet och mångsidighet. Varumärkets historia är en berättelse om anpassning och framåtblickande inom snusindustrin, med en stark position på marknaden för nikotinfria alternativ.

Tillverkningsprocessen

Onicos tillverkningsprocess är noggrant utformad för att säkerställa en högkvalitativ produkt. Varje steg, från val av ingredienser till den färdiga produkten, är noggrant övervakat för att uppfylla höga standarder.

Varumärket använder växtbaserade fibrer istället för tobak, vilket är en central del av deras produkter. Dessa fibrer blandas med noggrant utvalda smaker för att skapa en högkvalitativ produkt.

Kvalitetskontrollen är rigorös, och varje batch testas för att säkerställa att produkten uppfyller de fastställda standarderna. Ingredienserna inkluderar vatten, växtfibrer och fuktighetsbevarande medel.

Kvalitet

Kvalitet är en grundläggande aspekt av varumärkets filosofi. Varje del av tillverkningsprocessen, från början till slut, är utformad för att uppfylla höga standarder. Varumärket använder avancerade tekniker för att säkerställa att varje nikotinfri snusprodukt är av högsta kvalitet. Produkterna, inklusive Original och Pure White, genomgår omfattande kvalitetskontroller för att garantera en konsekvent användarupplevelse.

Onicos engagemang för kvalitet har etablerat dem som en pålitlig aktör på marknaden för nikotinfritt snus.

Vanliga Frågor Om Onico snus

Nyfiken på att lära dig mer? Nedan besvarar vi återkommande frågor om varumärket, kika vidare för att lära dig mer!