Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

STRÖM

STRÖM är ett nytt märke som erbjuder all white-produkter. Nikotinpåsarna är framtagna av tillverkaren Insurgent Ventures II som är etablerade inom tobakshandeln.

I sitt lanseringssortiment har STRÖM att släppt tre olika produkter. Dessa kommer med smak av mint, bär och ytterligare en mintsmak som dessutom har toner av apelsin.

Nytt pris
STRÖM Mixpack 3-pack
STRÖM Mixpack 3-pack STRÖM Läs mer Extra starkt mixpack med 3 dosor från det nya varumärket STRÖM. (29,97 kr/st) 89,90 kr Läs mer Köp
Nytt pris
STRÖM Minty Orange Slim
STRÖM Minty Orange Slim STRÖM (1) Läs mer

Med STRÖM Minty Orange erbjuder producenten en nikotinpåse med nikotinstyrkan 4/4 jämfört med andra nikotinpåsar. Med smak av mint i kombination med apelsin. Nikotinet blir dessutom jämnt utsläppt under hela snusningen.

(29,97 kr/st) 89,90 kr Köp
Nytt pris
STRÖM Fruity Berry Slim
STRÖM Fruity Berry Slim STRÖM (6) Läs mer (29,97 kr/st) 89,90 kr Köp
Nytt pris
STRÖM Fresh Mint Slim
STRÖM Fresh Mint Slim STRÖM (2) Läs mer (29,97 kr/st) 89,90 kr Köp
Just nu visas 6 av 6 produkter

STRÖM All White Portionssnus


Dem här produkterna från STRÖM är helt fria från tobak och består i stället av en bas med växtfiber. Därefter blir nikotin och smakämnen tillsatta. Prillan kommer dessutom i ett slimmat format för en behaglig passform bakom läppen. 

Produkter från STRÖM:

STRÖM Berry Slim

- STRÖM Minty Orange Slim

- STRÖM Fresh Mint Slim

 


Nikotinstyrkor

STRÖM All White portionerna har alla detsamma nikotinstyrkor som ligger på 16 milligram per gram nikotin, vilket lägger samtliga tre nikotinpåsarna på en extra stark nikotinstyrka.


Hållbarhet

Nikotinpåsen från STRÖM är torr på utsidan men fuktig inuti. Det gör att prillan därför rinner mindre, utsöndrar både smak och nikotin under en längre tid och detta resulterar i att produkten håller under en lång period. 


STRÖM All White Miljö information

Både prillan och dosan från STRÖM är tillverkade av plantbaserat material. Till följd av detta har produkten minimal påverkan på miljön. För att du ska kunna slänga din använda nikotinpåse vart du än befinner dig är dosan utrustad med ett lock på ovansidan där du lägger den förbrukade prillan i.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!