Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

Granit snus

Granit snus, framtaget av Fiedler & Lundgren år 2004, erbjuder en serie traditionella snusprodukter med en tydlig tobakssmak med toner av bergamott. Sortimentet sträcker sig över varierande nikotinstyrkor, från normalstark om 8-10 mg/g till starkare varianter om 16 mg/g. Tobakssmaken återfinns i alla produkter, inklusive Granit Strong White Portion och Granit Original Lös.

Läs mer om Granit snus

Här kan du ta del av hela snussortimentet från varumärket och fördjupa dig i deras egenskaper. Upptäck ditt val, och lär dig mer om deras smakprofil, formatval och nikotinstyrkor. Här finns även möjlighet att få svar på de vanligaste frågorna. Utforska vidare för att lära dig mer!

Granit Strong White Portion Large Granit Strong White Portion Large Granit Läs mer

Granit Stark Vit Portion är ett white portionssnus med en tobakssmak och en stark nikotinhalt på 16 mg/g. Portionerna har en låg rinnighet på grund av white formatet.

(35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Granit Original White Portion Large Granit Original White Portion Large Granit Läs mer

Granit vit en del av Granit, tillverkat av BAT, är white portion med smak av klassisk tobak, salt och citrus från bergamott. Formatet på prillorna, tillika styrkan, klassas som normal med en nikotinhalt per portion på 8,8 mg. Varje dosa innehåller 22st white portions.

(35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Granit Original Portion Large Granit Original Portion Large Granit Läs mer (35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Granit Original Lös Granit Original Lös Granit Läs mer (53,99 kr/st) 539,90 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter
Granit snus om varumärket

Tobakssnus från Granit snus

Det traditionella snusmärket erbjuder en tydlig tobakssmak i varierande formatval och nikotinstyrkor. Som en del av Fiedler & Lundgrens produktutbud, har varumärket etablerat sig som märke inom snusindustrin. Varumärket erbjuder en snusupplevelse som kombinerar tradition med moderna inslag. I sortimentet finns alternativ som Granit Original Portion och Granit Strong White Portion, vilka representerar märkets mångsidighet.

Varumärket erbjuder traditionella snusformat som portionssnus och lös. Originalportionen ger en tydlig smakupplevelse med bruna fuktiga prillor, medan vitt portionssnus erbjuder en torrare yta och långvarig smak. Från varumärket finns även Granit Original Lös, som tillåter användaren att forma sin egen prilla.

  • Portionssnus förpackas i små påsar och finns i två varianter av: originalportion och white portion. Original är ett portionssnus som är fuktig direkt i förpackningen, vilket bidrar till en omedelbar frisättning av smaken och nikotinet. Å andra sidan är white portion ett mindre fuktigt portionssnus och har en något torrare yta, vilket resulterar i en långsammare frisättning av både smak och nikotin.
  • Lössnus är en traditionell snusform som användaren formar till en prilla efter eget behov. Lössnus erbjuder direktkontakt med slemhinnan för en omedelbar frisättning av smaken och nikotinet. Tillverkningsprocessen innefattar malning av tobaken som sedan blandas med vatten, salt, och andra ingredienser för att skapa önskad smakprofil.

Senaste nyheterna om Granit

Varumärket fortsätter att utvecklas och erbjuder nya varianter för att tillfredsställa en bredare kundkrets. Här kan du ta del av de senaste nyheterna från varumärket, från nya smaker till nya formatval och styrkor. Håll utkik på sidan för att ta del av de senaste uppdateringarna.

Om varumärket Granit

Varumärket som är en del av Fiedler & Lundgrens portfölj, kännetecknas av kvalitet och mångsidighet. Med tydlig tobakssmak i varierande styrkor och formatval, erbjuds något för alla snusare. Denna sektion kommer att introducera dig till Granits olika smaker, styrkor och format, och ge dig en inblick i vad varumärket har att erbjuda.

Granit snus olika smaker

Smaken hos Granit

Snuset kännetecknas av sin distinkta smak av tobak med toner av bergamott, som är konsekvent över hela sortimentet. Denna smak är grundläggande i alla varumärkets produkter, från Original Portion och Lös till Strong White Portion.

Styrka och nikotinhalt

Snuset kommer i två huvudsakliga nikotinstyrkor: normal (8-10 mg/g) och stark (16 mg/g). Dessa styrkor tillgodoser olika preferenser, från den som föredrar en mindre intensiv upplevelse till den som söker en högre nikotinhalt.

Här är en lista över nikotinhalterna som erbjuds i Granit snus:

Produkttyp Nikotinhalt
Normal 8-10 mg/g nikotinhalt
Stark 16 mg/g nikotinhalt

Granit snus i formatet normal

Välj mellan olika Format

Granits snus finns i två format: normal och lös. Normal är en standardstorlek inom traditionellt snus medan lös ger dig möjligheten att själva forma dina prillor.

Format hos Granit snus:

Köp Granit Snus Online

På Snusbolaget kan du köpa Granit snus online. Med ett varierat utbud av produkter, från Strong White Portion till Original Lös, erbjuder Snusbolaget ett sortiment som passar olika preferenser. Oavsett om du föredrar en starkare nikotinupplevelse, eller möjligheten att själva forma prillorna, finns det alternativ för alla smaker.

På Snusbolaget erbjuder vi även olika förpackningsstorlekar, från enstaka dosor till 5-pack, 10-pack och 30-pack. Detta ger kunder möjlighet att köpa Granit snus i den mängd som passar dem bäst.

Dessutom erbjuder Snusbolaget olika fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket garanterar att din beställning levereras snabbt och effektivt. Snusbolaget erbjuder även fria fraktalternativ från 399kr.

Historien bakom Granit snus

Granit snus har sina rötter i det tidiga 2000-talet, lanserat 2004 av Fiedler & Lundgren. Denna produkt, som kännetecknas av sin tydliga tobakssmak, har blivit ett etablerat varumärke bland svenska snusare. Fiedler & Lundgren, med en lång historia inom tobaksindustrin, bidrog till att etablera varumärket inom snusvärlden.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen för Granit snus är centralt fokuserad på kvalitet och precision. Varje steg, från urval av tobak till den färdiga produkten, övervakas för att uppfylla standarder.

Granit använder utvalda tobakssorter, vilket är en grundläggande del av deras snusprodukter. Dessa tobakssorter blandas med utvalda smaker för att skapa en högkvalitativ produkt med en distinkt tobakskaraktär.

Kvalitetskontrollen för Granit snus är rigorös, och varje batch testas för att säkerställa att produkten uppfyller de fastställda standarderna för smak och kvalitet.

Kvalitet

Kvalitet är en central del av Granit snus filosofi. Varje del av tillverkningsprocessen, från början till slut, är utformad för att uppfylla deras standarder. Fiedler & Lundgren, tillverkaren bakom Granit, använder avancerade tekniker för att säkerställa att varje snusdosa är av kvalitet. Produkterna genomgår olika kvalitetskontroller för att garantera en konsekvent och tillfredsställande användarupplevelse.

köp granit snus

Vanliga frågor om Granit snus

Nyfiken på att lära dig mer? Kika vidare för att ta del av svar på återkommande frågor!