Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

Granit snus

Granit snus som varumärke, lanserades april 2004 av tillverkaren Fiedler & Lundgren. Snuset har en tydlig tobakssmak och kommer i formaten portionssnus, vit portion samt lössnus.

Läs mer om Granit snus
Granit Strong White Portion Large Granit Strong White Portion Large Granit Läs mer

Granit Stark Vit Portion är ett white portionssnus med en tobakssmak och en stark nikotinhalt på 16 mg/g. Portionerna har en låg rinnighet på grund av white formatet.

(33,49 kr/st) 334,90 kr Köp
Granit Original White Portion Large Granit Original White Portion Large Granit Läs mer

Granit Vit Portion är ett white-portionssnus med en traditionell tobakssmak med en nikotinstyrka på 11 milligram per gram.

(33,49 kr/st) 334,90 kr Köp
Granit Original Portion Large Granit Original Portion Large Granit Läs mer (33,49 kr/st) 334,90 kr Köp
Granit Original Lös Granit Original Lös Granit Läs mer (52,99 kr/st) 529,90 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Vad är Granit snus?

Granit snus är ett svenskt varumärke för snus, en populär produkt i Norden. Granit snus som varumärke, lanserades april 2004 av tillverkaren Fiedler & Lundgren. Snuset har en tydlig tobakssmak och kommer i formaten portionssnus, vit portion samt lössnus. Samtliga produkter kommer i formatet large, och har en tydlig smak av tobak.  

Granit snus har i sitt utbud fyra olika produkter att välja mellan varav en är en starkare version av det vita portionssnuset från Granit. Nedan listar vi de olika produkterna:


Granit snus historia

Granit snus lanserades ursprungligen av Fiedler & Lundgren, ett svenskt tobaksföretag med rötter ända tillbaka till 1835. Granit introducerades till marknaden som ett prisvärt alternativ till premiummärken, vilket blev till en viktig faktor i varumärkets expansion.


Smaken i Granit snus

Granit snus har fyra produkter i sitt utbud som varierar i format, men som gemensamt har smak av tobak. Smaken är alltså samma oavsett om du väljer lössnus från Granit, eller portionssnus från Granit. Samma gäller även Granit för vit portion. 


Granit snus - olika sorter

Granit snus kommer i tre olika format för att tillgodose olika preferenser. Nedan kan du läsa

  • Granit Portion: Snus med tobak i original portion med produkten
  • Granit Vit & Granit Vit Stark: Detta är en vit portionsvariant av Granit snus i två olika styrkor, vilket innebär att påsarna är torrare på ytan jämfört med traditionellt portionssnus.
  • Granit Lös: För dem som föredrar lössnus finns Granit lös, vilket innebär att snuset inte paketeras i påsar. Detta ger användaren möjlighet att forma en egen prilla.

Granit snus styrka och nikotinhalt

Snuset från granit kommer i två olika styrkor att välja mellan; normal och stark. Ett starkt snus från Granit har en nikotinhalt på 16 mg/g, medan ett normalstarkt snus har en nikotinhalt mellan 8–10 mg/g.

  • Stark – 16 mg/g
  • Normal – 8–10 mg/g

köp granit snus

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!