Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Kapz

Svenska märket Kapz har skapat en innovativ prilla med en kapsel som ger dig en ihållande smakupplevelse. Prillan finns i smakerna Apple Mint, Double Mint, samt Lemon Mint.

Nikotinpåsarna från Kapz är en all-white portion med en mintkapsel i mitten. För att frigöra mintsmaken kan du inledningsvis låta den smälta, men du kan också knäcka den direkt.

Nytt pris 5-PACK
Kapz Apple Mint Mini All White Portion
Kapz Apple Mint Mini All White Portion Kapz (3) Läs mer Nikotinpåsarna Kapz Apple Mint är en innovativ produkt inom vitt snus med en nikotinstyrka på 2/4, vilket klassas som normal styrka. Smaken är grönt äpple i kombination av mint. (29,98 kr/st) 149,90 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Kapz Double Mint Mini All White Portion
Kapz Double Mint Mini All White Portion Kapz (4) Läs mer

I KAPZ Double Mint får du nikotin av normal styrka i påsar i miniformat. Mintsmaken blandas med pepparmint och mynta, där en del av smaken finns i en kapsel.

(29,98 kr/st) 149,90 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Kapz Lemon Mint Mini All White Portion
Kapz Lemon Mint Mini All White Portion Kapz (2) Läs mer (29,98 kr/st) 149,90 kr Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Kapz Nikotinpåsar

För att effektivt frigöra nikotinet måste man veta hur det är bundet. Men även fyllnadsmedlets komposition. Med den här kunskapen har Kapz AB skapat produkter med en låg nikotinstyrka med snabbare frisättning av nikotin och en varaktig smak.


Nikotinstyrkor

Påsarna från Kapz är en miniversion med en nikotinhalt på 4 mg/g nikotin per portion och 9,36 mg/g. Det gör därför den här produkten till en prilla med låg intensitet. Dessutom frigörs nikotinet på direkten när du lagt in din prilla under läppen.


Kapz AB

Kapz AB är ett nytt, svenskt företag med sitt säte i Helsingborg. De har utvecklat ny teknologi, för att på så sätt utsöndra nikotin och smaker effektivt med sina tobaksfria produkter.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!