Kapz

Svenska märket Kapz har skapat en innovativ prilla med en kapsel som ger dig en långvarig känsla av smak. Kapz tobaksfria snus finns i smakerna Apple Mint, Double Mint, samt Lemon Mint.

Läs mer om Kapz
Nytt pris 5-PACK
Kapz Apple Mint Mini All White Portion
Kapz Apple Mint Mini All White Portion Kapz (8) Läs mer Nikotinpåsarna Kapz Apple Mint är en ny produkt inom vitt snus med en nikotinstyrka på 2/4, vilket klassas som normal styrka. Smaken är grönt äpple i kombination av mint. (29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Kapz Lemon Mint Mini All White Portion
Kapz Lemon Mint Mini All White Portion Kapz (5) Läs mer

Den här produkten är tobaksfria vita nikotinpåsar med nikotinstyrkan 2/4. Smaken är citron med en mintsmak från kapseln som ligger i påsen. Kapz Lemon Mint är en helt ny produkt på marknaden.

(29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Kapz Double Mint Mini All White Portion
Kapz Double Mint Mini All White Portion Kapz (6) Läs mer (29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Kapz Nikotinpåsar

För att effektivt frigöra nikotinet måste man veta hur det är bundet. Men även fyllnadsmedlets komposition. Med den här kunskapen har Kapz AB skapat produkter med en låg nikotinstyrka med snabbare frisättning av nikotin och en varaktig smak.


Nikotinstyrkor

Påsarna från Kapz är en miniversion med en nikotinhalt på 4 mg/g nikotin per portion och 9,36 mg/g. Det gör därför den här produkten till en prilla med låg intensitet. Dessutom frigörs nikotinet på direkten när prillan ligger under läppen.


Kapz AB

Kapz AB är ett nytt, svenskt företag med sitt säte i Helsingborg. De har utvecklat ny teknologi, för att på så sätt utsöndra nikotin och smaker effektivt med sina tobaksfria produkter.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!