On! snus

On!, tillverkat av Helix Sweden, erbjuder ett brett utbud av tobaksfritt snus i varierande smak, format och styrka. Med smaker som sträcker sig från mynta och till olika frukter, finns ett varierat utbud för att möta flera preferenser. Deras produkter finns i flera styrkor och format, allt för att du ska kunna hitta en sort som passar just dig. Välj mellan 3 till 9 mg nikotin per portion, och mellan formaten slim och mini.

Läs mer om On! snus
Här kan du ta del av hela sortimentet av On! och lära dig mer om varumärket. Hitta ditt val, och lär dig om varumärkets smaker, format och nikotinstyrkor. Här kan du även ta del av svar på återkommande frågor. Kika vidare för att lära dig mer! 
Nytt pris
On! Mint 3 mg
On! Mint 3 mg On! (31) Läs mer

On! Mint 3 mg från varumärket On! erbjuder en mintsmak i formatet mini. Produkten har 20 prillor per dosa och kategoriseras som vitt snus.

(25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Licorice 3 mg
On! Licorice 3 mg On! (27) Läs mer

on! Licorice är innovativa white dry tobaksfria nikotinpåsar. Påsarnas portioner smakar lakrits och innehåller 3 mg nikotin. Påsarna kommer i form av torra prillor som dessutom är helt vita.

(25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Plus Berry Slim Strong
On! Plus Berry Slim Strong On! (14) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Plus Smooth Mint Slim
On! Plus Smooth Mint Slim On! (11) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Mint 6 mg Strong
On! Mint 6 mg Strong On! (7) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
on! Spearmint 3mg
on! Spearmint 3mg On! (9) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Coffee 3 mg
On! Coffee 3 mg On! (16) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
on! Berry 3mg
on! Berry 3mg On! (10) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Tropical Spice 3mg
On! Tropical Spice 3mg On! (4) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Licorice 6 mg Strong
On! Licorice 6 mg Strong On! (12) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Plus Berry Slim
On! Plus Berry Slim On! (3) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Plus Citrus Slim
On! Plus Citrus Slim On! (10) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Mint 9 mg Extra Strong
On! Mint 9 mg Extra Strong On! (6) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Coffee 6 mg Strong
On! Coffee 6 mg Strong On! (16) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Plus Smooth Mint Slim Strong
On! Plus Smooth Mint Slim Strong On! (1) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Lemon Berry 3mg
On! Lemon Berry 3mg On! (1) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Grapefruit Spritz
On! Grapefruit Spritz On! Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Tropical Spice 6mg Strong
On! Tropical Spice 6mg Strong On! (7) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Plus Citrus Slim Strong
On! Plus Citrus Slim Strong On! (1) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Lemon Berry 6mg Strong
On! Lemon Berry 6mg Strong On! (1) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Nytt pris
On! Grapefruit Spritz Strong
On! Grapefruit Spritz Strong On! (4) Läs mer (25,99 kr/st) 259,90 kr Köp
Just nu visas 26 av 26 produkter
On! snus om varumärket

Vitt snus från On!

On! är ett framstående märke inom tobaksfria nikotinpåsar från svenska tillverkaren Helix Sweden AB. Varumärket erbjuder vitt snus i en variation av smaker, format och styrkor för att passa olika preferenser. Välj bland alterantiv som Lakrits, mint och kaffe, eller kombinationen av grapefrukt och bär. Varumärkets nikotinpåsar kommer i styrka från normal till extra stark, och i formaten slim och mini.

Vitt snus, även refererat till som all white snus, är en helt tobaksfri snussort. Istället för tobak som bidrar med både färg och smak tillsätts detta för att skapa en liknande upplevelse. Resultatet är vita prillor helt fria från tobak, i en variation av olika smaker.

Senaste nyheterna från On!

Den senaste nyheten, On! Plus-serien, visar att varumärket innovation och åtagande att fortsatt att utvidga sitt sortiment för att möta en bredare kundbas. Plus-serien består av nikotinpåsar i smaker från ordinarie sortiment, med nikotinstyrka som sträcker sig från normal till extra stark stark. Det som kännetecknar Plus-serien är den nya dosan med en rund form, samt användningen av mesh-material till prillorna.

Om varumärket On!

On! erbjuder ett brett sortiment av nikotinpåsar utan tobak, designade för att tillgodose en mångfald av preferenser genom ett urval av smakblandningar, nikotinstyrkor och format. Varumärkets produkter kommer i flera olika smaker som till exempel kaffe, tobakskaraktär och bär. Deras nikotinpåsar är tillgängliga i formaten Slim och Mini, och sträcker sig mellan normal till extra stark nikotinhalt.

On! snus smaker

Alla smaker från On!

On! erbjuder ett brett spektrum av smakalternativ, från Mint och Lakrits till Kaffe och Citrus, samt unika kombinationer såsom Tropisk frukt, kryddor och chili. Deras smakvariationer finns i olika styrkor och format för att passa varierande preferenser och behov. Exempelvis finns On! Mint med normal och stark nikotinhalt, och i både slim och mini. Ett ytterligare exempel är On! Berry 3 mg som även finns i starkare nikotinhalt och i slimmat format.

Följande är en översikt över de olika smakvariationerna:

Styrka och nikotinhalt

On! erbjuder olika nikotinstyrkor som sträcker sig från 3 mg till 9 mg per portion, vilket ger användarna möjligheten att anpassa efter personliga önskemål och behov. Detta varierande utbud av styrkor är utformat för att tillgodose ett brett spektrum av användare, från de som föredrar en lägre nikotinupplevelse till de som söker en intensivare effekt.

Precis som många andra varumärken använder sig On! av en skala om en till fyra pluppar. Notera dock att plupparna och tillhörande styrka och nikotinhalt varierar beroende på format. Exempelvis har ett minisnus med tre pluppar samma styrkenivå som slimsnuset med två pluppar. Trots detta skiljer sig nikotinhalten åt mellan de olika formaten. En ytterligare skillnad är att varumärkets slim-produkter enbart finns i normal och stark styrka, medan minisnuset sträcker sig från normal till extra stark.

Nedan listar vi samtliga nikotinhalter utifrån pluppar, styrka och nikotinhal

Pluppar Styrka Nikotinhalt
Mini 2 pluppar (Normal) 3 mg per portion 9,5 mg/g
Mini 3 pluppar (Stark) 6 mg per portion 19 mg/g
Mini 4 pluppar (Extra stark) 9 mg per portion 28,6 mg/g
Slim 2 pluppar (Normal) 3 mg per portion 8,4 mg/g
Slim 3 pluppar (Stark) 6 mg/g 12,6 mg/g
On! i slim och mini format

On! snus i slim och mini format

Produkterna finns i två format: slim och mini. Slimformatet är designat för att vara längre och smalare än traditionella nikotinportioner, vilket bidrar till en bekväm passform. Mini-formatet, å andra sidan, erbjuder ännu mindre portioner och är något torrare än varumärkets slim-produkter.

Köp snus från On! online

Snusbolaget erbjuder ett omfattande sortiment online från On!. Med produkter som On! Citrus Mini, On! Coffee 6, On! Berry Mini, On! Mint Mini, och On! Licorice Mini, tillhandahåller Snusbolaget en rik variation för alla smakpreferenser. Oavsett om du är ute efter ett minisnus med smak av citrus, en kaffesmak, bär, mint, eller smaken av lakrits, finns det alternativ för varje typ av snusanvändare.

På Snusbolaget kan kunder även välja mellan olika förpackningsstorlekar, från enstaka dosor, till 5-pack, 10-pack, och 30-pack. Detta möjliggör för konsumenter att köpa On! snus i den kvantitet som bäst motsvarar deras behov.

Snusbolaget erbjuder flera fraktalternativ, inklusive Instabox, CItyMail, Best, Postnord, och Early Bird, vilket garanterar att din beställning av On! snus levereras på ett snabbt och effektivt sätt. Snusbolaget tillhandahåller även kostnadsfria leveransalternativ för beställningar över 399kr, vilket gör det ännu enklare och mer tillgängligt att njuta av On! snus.

Historien bakom On! Snus

On! Snus är ett varumärke utvecklat med Helix Sweden:s mångåriga vetskap och engagemang inom nikotinindustrin. Att skapa en tobaksfri produkt var ett steg mot att erbjuda alternativ till traditionella snuskategorier. Sedan starten har On! Snus lagt stort fokus på innovation och kundtillfredsställelse, vilket gynnat både rykte och tillväxt. Företagets historia är en berättelse om konstant utveckling och anpassning för att möta kundernas växande behov och önskemål. Genom åren har On! utökat sin produktportfölj för att inkludera en bred palett av smakrika tobaksfria alternativ och på så sätt möta varierande preferenser.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen följer höga standarder för kvalitet och säkerhet. Från att välja kvalitativa ingredienser till den slutliga produkten, följer On! strikta protokoll för att säkerställa en jämn och tillfredsställande användarupplevelse. Varje steg i produktionskedjan är noga övervaktat för att uppfylla konsumenternas förväntningar.

Kvalitet

On! tar kvalitet på stort allvar för att tillhandahålla en premiumprodukt för sina konsumenter. Varje ny smakutveckling, förpackningsdesign, eller styrkealternativ genomgår rigorösa tester och överensstämmer med branschstandarder för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Kundåsikter tas också i beaktning för löpande förbättring och innovation av produkterna.

Vanliga frågor om On! snus

Kika vidare för att ta del av svar på återkommande frågor om On! snus.