Ekens Extra
Ekens

Ekens Extra Råtobakspulver 500g

Ekens Extra Råtobakspulver är det senaste tillskottet i Ekens-serien för dig som gillar att göra ditt eget snus.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
199 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Ekens Extra Råtobakspulver 500g

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

b** smak

Dalle, 10 augusti 2016

b** smak synd med gruset annars F*** p***

helt O* snus..

perre, 4 april 2016

g*** medel snus skulle jag säga. lite grovt så för er som G***** grovsnus kan detta vara ert val.

g*** men...

Snusnjutare Linden, 31 mars 2016

Konsistensen är jätteb**, smaken f*********. Men! Det knastras nå F******** i munnen, och då bakade jag prillan och la in den på plats utan spill. Små små gruskorn kommer med salivet och stökar till det. Nåt är knas, eller så är det meningen? Drar ned betyget från 5 till 3. Synd på en sats, men jag snusar upp den ändå såklart, b** tryck i prillan och u******** rökig smak. Behövs inga tillsatser.

Snus med lite grus

Matti, 1 mars 2016

Jag g****** inte det här tobakspulvret. Om man vill tugga på tobakskornen så möts man av en del knaster. Det är ganska grovt malt och verkar innehålla lite grus. Ingen skugga faller över Snusbolaget. Ville bara ge min egna recension av produkten.

Kommentar från Snusbolaget: Hej Matti! Det låter ju som att du fått en dålig produkt. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig med en reklamation!

b**** tobaken som jag bakat!!

FlasHson!, 22 januari 2016

g**** b**, får nog bli 8 av 10.. Typ? Ca. 3 matskedar gummi arabicum & en halv deciliter vatten extra a´500g. Mixade med 1 halva Bergamotte & 1 halva citron a´500g! Snuset smakar helt j-a g**** alltså, och för första gången (ever) luktar det precis som det ska oxå - (Alltså o******* likt General) Blandade extremt noga vid varje moment i exakt 5 minuter, eller mer och endast 500 gram åt gången. Detta snuset blir det till att k*** fortsättningsvis! Enda minuset finge vara att snuset "faller isär något, men detta kanske beror på för låg vattenmängd, eller för lite gummi arabicum? Struntsamma med tanke på smak & lukt, I am a happy camper any way! :-)

Visa fler omdömen