Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Thunder lanseras i USA

Thunder lanseras i USA

Nu händer det grejer på andra sidan dammen! Thunder Xtreme lanseras i USA under slutet av 2018.

Ett nytt produktsläpp, och en av de största nyheterna på länge, verkar vara på gång på den amerikanska snusmarknaden. Vi i Sverige är dock bekanta med märket sedan tidigare – det är nämligen Thunder som håller på att korsa Atlanten.

V2 Tobacco, som tillverkar Thunder, köptes upp av Swedish Match förra året och är därmed i gott sällskap under lanseringen. Swedish Match säljer ju bland annat General och ZYN i USA.

Inte alls lika extrema

I Sverige har Thunder länge varit en storspelare inom lågpris- och starksnussegmentet. Men i USA kommer framförallt nikotinhalterna skilja sig ganska mycket. Namnet på produktlinjen kommer bli Thunder Xtreme och linjen kommer innehålla tre olika produkter: Original, Original Strong och Red Strong. Original och Original Strong kommer ha en klassisk tobakssmak och en nikotinstyrka på 8 mg/g och 12 mg/g. Red Strong kommer ha bärsmak och en nikotinstyrka på 12 mg/g. Alla tre levereras i dosor med 24 gram snus och 24 portioner.

Produkterna lanseras i amerikanska tobaksaffärer under slutet av 2018 och prisbilden blir ungefär samma som hos det amerikanska Generalsnuset. Detta är såklart goda nyheter för alla amerikanare där ute, men också för oss som vill turista i USA utan att bli av med en massa snus i tullen.

Och visst gillar vi designen! Kanske är det dags att uppdatera de svenska dosorna också? Vad tycker ni? Kommentera gärna nedanför!

Klicka här för att läsa mer om produktsläppet på Snubies hemsida!De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.