Nordic Spirit

Nordic Spirit

Nordic Spirit är tillbaka i Sverige! Varumärket var ett ledande varumärke inom tobaksfritt snus, innan de slutade säljas på svenska marknaden 2022. Under de senaste åren har nya, förbättrade produkter utvecklats i nära samarbete med oss, och nu är de tillbaka med nya smaker och uppdaterad dosdesign. I juli 2024 lanserar Nordic Spirit tre olika smaker, och fler är att vänta till hösten.

Här kan du ta del av hela sortimentet av Nordic Spirit snus och lära dig mer om varumärket. Hitta ditt val, och lär dig om varumärkets olika smaker, format och nikotinstyrkor. Kika vidare för att lära dig mer!
Nyhet Nytt pris
Nordic Spirit Mixpack 2-pack
Nordic Spirit Mixpack 2-pack Nordic Spirit Läs mer I detta normalstarka mixpack ingår två dosor från varumärket Nordic Spirit, en Melon Fresh och en Tropical Mix. (19,50 kr/st) 39,00 kr Läs mer Köp
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Melon Fresh
Nordic Spirit Melon Fresh Nordic Spirit Läs mer

Nordic Spirit Melon Fresh från Nordic Spirit har smak av söt melon och kommer med prillor av normal styrka i slim format. Varje dosa innehåller 20 portioner av vitt snus fritt från tobak.

(29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Tropical Mix
Nordic Spirit Tropical Mix Nordic Spirit Läs mer (29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Frosty Berry X-Strong
Nordic Spirit Frosty Berry X-Strong Nordic Spirit Läs mer (29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Vitt snus från Nordic Spirit

Som en pionjär inom kategorin tobaksfritt snus, erbjuder Nordic Spirit olika smakprofiler och nikotinstyrkor. Tobaksfritt snus är ett vitt snus som inte innehåller tobak men nikotin och smaksättning.

Nordic Spirit smaker

Nordic Spirit erbjuder initialt 3 smaker som kombinerar olika aromer för en subtil upplevelse. Tropical Mix erbjuder en blandning av ananas och mango medan Melon Fresh ger en melonsmak. Inom bärsmaken finns det Nordic Spirit Forest Berries med smak av vilda bär och svartvinbär.Nikotinstyrkor i Nordic Spirit

Nordic Spirit erbjuder till en början två olika styrkor för att tillfredsställa olika preferenser. Från Nordic Spirit Tropical Mix med 5,6 mg nikotin per prilla till Nordic Spirit Frosty Berry X-Strong med 10,5 mg nikotin per prilla, finns något för alla. Varje produkt är noga utformad för att ge en långvarig nikotintillförsel. Så här ser Nordic Spirits klassificering av styrka ut:

  • Normal - 5,6 mg nikotin/prilla
  • Extra Strong - 10,5 mg nikotin/prilla

Nordic Spirit i slimformat

Nordic Spirit erbjuder produkter i vitt slim-format, vilket är en smalare variant av klassiska prillor. Varje dosa innehåller 20 vita portioner.

Köp Nordic Spirit snus online

Att köpa produkter från Snusbolaget är enkelt och du kan välja mellan olika packstorlekar, som en stock (10 dosor) eller tre stockar (30 dosor). Snusbolaget erbjuder flera fraktmetoder som Instabox, Postnord och hemleverans. Vanlig leveranstid är 1-3 dagar, vilket gör att du snabbt kan få din leverans.

Nordic Spirits vision

Nordic Spirits har en vision att förnya marknaden för tobaksfritt snus. Sedan grundandet så tidigt som 2001 har de varit pionjärer inom vitt snus (med undantag för de senaste årens frånvaro i Sverige).

Tillverkning av Nordic Spirit

Produktionen av Nordic Spirit sker med noggrann precision och tillverkningen äger rum i toppmoderna anläggningar där varje steg övervakas. Från urvalet av ingredienser till den färdiga produkten, säkerställer varje process en produkt. Genom tekniker och expertis i produktionen levererar Nordic Spirit produkter av hög kvalitet.