Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Snusbolaget deltog i panelsamtal om snusets framtid i EU

Snusbolaget deltog i panelsamtal om snusets framtid i EU

Den 13 februari hade filmen “How Sweden became Smoke-Free” premiärvisning i Stockholm, med ett efterföljande panelsamtal. Filmen behandlar hur Sverige, med hjälp av snus och nikotinportioner, är på väg att bli det första rökfria landet inom EU. I panelsamtalet efter filmen deltog Snusbolagets kommunikationschef Markus Lindblad.

“How Sweden Became Smoke-Free” handlar om hur Sverige är på väg att bli det första rökfria landet inom EU, med stor hjälp av snus och nikotinportioner. Filmen berör snusets historia fram till idag, hur snuset har påverkat samhället i stort, och hur Sveriges väg ser ut framåt.

Efter filmens slut hölls ett panelsamtal med både politiker, läkare och folk från snusbranschen, där Snusbolagets kommunikationschef Markus Lindblad deltog. I panelsamtalet berördes forskningen som gjorts på snus och nikotin, hur framtiden ser ut för snus och nikotinportioner, och fördelarna som snus och nikotinportioner har för folkhälsan. Efter panelsamtalet fick publiken på plats ställa frågor till panelmedlemmarna.

Panelsamtalet är ett fortsatt steg framåt i Snusbolagets jobb för snusets framtid i Sverige och resten av världen. Snusbolaget jobbar ständigt för att få fler rökare att sluta röka genom att använda hälsosammare alternativ, som till exempel snus och nikotinportioner.

Inför premiären av filmen bjöd Snusbolaget in alla sina kunder i Stockholm för att se filmen och för att delta vid panelsamtalet där de kunde ställa frågor till panelen. Ju fler människor som förstår möjligheterna med nikotinportioner (vitt snus), desto fler liv kan vi rädda i Europa. Tillsammans kan vi göra världen till en mer hälsosam plats!De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.