Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Nyhet: General G.3 WIRE

Nyhet: General G.3 WIRE – mycket nikotin, fruktig smak

Ett nytt superstarkt snus från Swedish Match! General G.3 WIRE Slim White Dry Super Strong har en somrig och söt smak, hög nikotinhalt och torra portioner.

Säljs på ett fåtal ställen i Sverige

Igår (2017-09-11) lanserades General G.3 WIRE Slim White Dry Super Strong på Snusbolaget. Dessa vita, torra och superstarka portioner är det senaste tillskottet i G.3-serien och snuset har faktiskt många likheter med G.3 VOLT, som lanserades tidigare i år. Det som skiljer sig är snusets fruktiga och somriga smak. Tropisk frukt och röda bär dominerar smakpaletten.

I slutet av mars såldes de första dosorna General G.3 VOLT Slim White Dry Super Strong på Snusbolaget och nu fortsätter alltså Swedish Match lansera produkter i samma kategori. De starka snussorterna ökar konstant i popularitet, speciellt på den norska marknaden, och det är främst där nya WIRE kommer säljas. G.3 WIRE kommer bara gå att beställa på ett fåtal ställen i Sverige, men Snusbolaget är ett av dem. 

Det speciella med de nya starka snussorterna från General G.3 (VOLT & WIRE) är att de har 30% högre nikotinhalt och är 20% torrare än till exempel General G.3 Extra Strong Slim Portion. De här värdena ger en total nikotinhalt på 26 mg/g och en fukthalt på 27,5%. 

Prillorna har en minimal rinnighet och är normalstora för att vara slim. Trots detta sitter snuset på en otroligt stor smak som levererar toner av tropisk frukt och bär länge under läppen. Dosorna har ett totalt innehåll på 16,6 gram och varje prilla väger 0,69 gram.

Swedish Match måste göra plats

Tyvärr måste en gammal snussort tas ur produktion för att göra plats åt nya WIRE. Det är tyvärr The LAB 13 som får maka på sig i Swedish Match sortiment. Smakerna är dock väldigt lika, så den som tidigare gillat The LAB 13 har en ersättare i den här nyheten. 

General G.3 WIRE Slim White Dry Super Strong kan du beställa här!

General G.3 VOLT Slim White Dry Super Strong kan du beställa här!

The Lab Series 13 Extra Strong Formula+ Portion kan du beställa här!

Vad du tycker du om den starka snustrenden? Eller är det bara norrmän som gillar det? Kommentera gärna!De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.