Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00
Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag med snustouch  

Uppvakta din käresta på alla hjärtans dag med en snusig present. Blommor, middag och kärleksröda dosor. För dig som tänkt fria har vi några extra tips för att piffa till gåvan!

Kärlekens snus

Det finns gott om olika sorters snus som levereras i snusdosor lika röda som rosor. Här finns det mycket kul att göra:

• Plocka ihop ett urval röda dosor och knyt ett presentband runt. Snusa er genom kvällen tillsammans.

• Skippa chokladen och knyt fast en snusdosa på blombuketten istället.

• Fixa en presentkorg med rött tema. Mixa ätbart och drickbart rött med snus, eller satsa mer sensuellt och plocka ihop ett urval fuktkrämer, doftljus i rött och toppa med en Jacobssons Melon Mini White.

Snyggast bland de röda dosorna är nog Röda lacket, men om du vill undvika lössnus finns det gott om alternativ bland portionssnuset också. Oden, Byron och Taboca är bara några sorter du kan välja mellan. Rött används ofta för att signalera styrka, i det här fallet extra starkt snus och det kan ju passa bra om din kärlek också är extra stark.

Snuskudden - för kärleken till snus

Har du en partner som är dedikerad snusare och har lite humor är den här kudden från Coolstuff en suverän gåva! Fin som snus helt enkelt – eller som en nöjd kund beskriver den: En skitkul och äcklig kudde som verkligen ser ut som en fet prilla.
 
Kudden har ett överdrag i mjuk plysch med tryck som gör att den ser ut precis som en orginalportion snus. Storleken är lagom kramvänlig: 70 x 35 cm. Skulle din kära somna till fredagsfilmen gör det inget om han eller hon dreglar lite snus på kudden. Överdragen går att handtvätta.De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.