SCORE

SCORE

Score är det första varumärket att lanseras från svenska Cobber. Produkterna i serien är Cobbers grundare, Peter Carlsons, kärleksfulla hyllning till 1980-talet och hans favoritblandningar av dofter och smaker från det färgstarka decennium som präglade hans uppväxtår i Stockholm.

Score är ett snus i utförandet White Portion, baserat på de högkvalitativa tobaksarterna Nicotiana Tabacum och Nicotiana Rustica. Score innehåller inga sötningsmedel.

Samtliga produkter från Score är förpackade i dosor designade i graffiti, konstformen som rent estetiskt kom att prägla stora delar av 1980-talet, det decennium som lade grunden till Carlsons utpräglade intresse för sensorik och hans värld av dofter och smaker.

SCORE Raspberry Licorice White Portionssnus SCORE (6) Läs mer Nyheten SCORE Raspberry Licorice är en vit portion med smak av engelsk lakrits och hallon. (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
SCORE Dark Choco Mint White Portion SCORE (1) Läs mer Nya SCORE Dark Choco Mint är en vit portion med en välbalanserad smak av mörk choklad och mint.  (29,99 kr/st) 299,90 kr Slut i lager
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!