Lundgrens Västkusten
Lundgrens Västkusten
Lundgrens Västkusten
Normal styrka Lundgrens Västkusten
Normal styrka Lundgrens Västkusten
Vit portion Lundgrens Västkusten
Vit portion Lundgrens Västkusten

Lundgrens Västkusten

Lundgrens Västkusten är det senaste tillskottet i Lundgrens-familjen. Snuset har inspirerats av västkusten natur med smak av nypon och ljung!

 

  • 1 dosa 31 kr
  • 10-pack (25,90 kr/st) 259 kr
  • 30-pack (25,30 kr/st) 759 kr
259 kr
Ett 10-pack snus
259 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(18) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Västkusten

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Knalle!

Fredrik, 12 juni 2019

Gott snus med smak och doft av fläder. inte riktigt lika bra som Skåne och Norrland men helt klart godkänd och det fina är att det är svensk ekologisk tobak!

Toppbetyg från en kräsen...

Daniel, 28 maj 2019

Riktigt bra. Har länge väntat på en ny smak från Lundgrens då jag tycker om dosan och dess lock men framförallt påsarna och det faktum att Lundgrens använder sig av ekologisk tobak. Göteborgare som man är var det dubbelt köpbegär när västkustsnusen nu kom ut. Efter test är jag myket nöjd. Jag är kräsen och snusar normalt endast Knox blå efter att Rapé blivit för dyr vid konsumption av 2 dosor/dag. Denna kan vara ett alternativ... Jag är 3 dosor in i testet vilket är längre än jag kommit på väldigt länge vad gäller ett potentiellt byte. Nåväl, 4.5 av 5 so far... Jmf -> [Rapé 4,5] - [Knox 4.1]

Full pott!

Patrik, 28 maj 2019

Gillar Norrland bättre men denna är god att varva med ibland. Bästa prillorna!

Bra smak

Yörgen, 26 maj 2019

Köpte en stock här som jag fick två dagar efter köp, Lundgrens har jag gillat länge; första prillan var en intressant smakupplevelse, kunde ej sätta fingret på smaken men sannerligen god. Ej rinnig Smaken håller i länge dock med någon dryck kan smaken minskar markant ex choklad, kaffe (i min erfarenhet) Definitivt värt att köpa, än så länge är nog norrland min favorit, jag hoppas de goda folket hos Lundgrens gör en för Västergötland. Om Skåne fick en bör vi!

Najs

pon, 23 maj 2019

Smakar en liten touch av en rökig whiskey, den är god!

Visa fler omdömen