Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Nixs

Nixs är nikotinportioner med normalstora prillor, utan tobak. Välja bland olika smaker, så som Melon, Mint, Espresso, Minty Lemon, Salmiak, Bergamott och Smokey Tobacco. 

Är Nixs snus?

Nixs All White är diskreta nikotinpåsar som inte innehåller någon tobak. Nikotinsnuset kommer i normal storlek på påsarna och går dessutom att köpa i olika styrkor. Bland de olika smakerna är Nixs Salmiak en värd att nämna. Det är en salt lakritssmak som har normal nikotinstyrka. Nikotinpåsar från Nixs finns även i följande smakvariationer:

  • Minty Lemon
  • Icy Mint
  • Melon Rush
  • Smokey Tobacco
  • Bergamot
  • Espresso

Från Nixs Espresso till Nixs Melon Rush

Nikotinpåsar från Nixs bjuder på bredd när det gäller smaker. Här kan du exempelvis välja allt från den lite beska kaffesmaken Nixs Espresso till den fruktiga och söta varianten Nixs Melon Rush. Båda smakvarianterna kommer i normalstora påsar samt med en nikotinhalt på 8 mg/g. Ett starkare alternativ till Melon Rush är Melon Freeze med 16 mg/g nikotin. Påsarna sitter bekvämt under läppen och är lagom fuktiga för en snabb smakrelease.


Vilken styrka har Nixs nikotinpåsar?

Nixs nikotinpåsar går att köpa i tre olika styrkor, en vanlig styrka, en medelstark och en stark. Smaker med den lägsta styrkan innehåller 8 mg/g medan de starka nikotinpåsarna har 16 mg/g. Däremellan finns de medelstarka påsarna som innehåller 14 mg/g. På dosornas ovansida finns fem ringar där tre ringar representerar den vanliga styrkan, fyra ringar medelstark och fem ringar det starkaste alternativet.


Vad kostar Nixs och ingår frakten?

Priset för Nixs nikotinpåsar är detsamma för alla smaker, men priset kan variera beroende på mängd du köper. Vid större köp kan du räkna med fri frakt. Din beställning kan antingen levereras till ett ombud eller direkt till din hemadress. Med vår expressleverans får du dina produkter inom 1-4 dagar.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!