Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Velo mintsnus - Hitta ditt Velo snus med mintsmak

Velo mintsnus - Köp Velo med mintsmak

Här kan du ta del av och utforska hela sortimentet av Velo mintsnus. Hitta din favorit av Velo med mintsmak bland ett brett utbud av olika mintsmaker, i varierande styrkor och format. Med produkter som den omtyckta Velo Crispy Peppermint (Tidigare Velo Ice Cool), Velo Zingy Eucalyptus och Velo Witty Spearmint, finns ett varierat urval av olika mintsmaker för att passa olika preferenser. 

Läs vidare för att lära dig mer om varumärkets olika mintsmaker, från vad de olika tonerna innebär, till olika egenskaper som styrka och format. Här kan du även ta del av svar på återkommande frågor. Kika vidare för att lära dig mer!
Nytt pris NYA ICE COOL
VELO Crispy Peppermint
VELO Crispy Peppermint VELO (77) Läs mer

VELO Crispy Peppermint från varumärket VELO är ett starkt tobaksfritt snus i slim format och varje dosa rymmer 20 portioner.

(35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Nytt pris NYA Easy Mint Mini
VELO Spiffy Spearmint Mini
VELO Spiffy Spearmint Mini VELO (57) Läs mer

VELO Spiffy Spearmint Mini är ett tobaksfritt snus i miniformat med mintsmak. Det har en normalstark styrka och varje dosa innehåller 20 prillor.

(35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Nytt pris NYA VELO MINT
VELO Witty Spearmint
VELO Witty Spearmint VELO (20) Läs mer (35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Nytt pris NYA Freeze X-Strong
VELO Mighty Peppermint
VELO Mighty Peppermint VELO (28) Läs mer (35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
Nytt pris
VELO Crispy Peppermint Mini
VELO Crispy Peppermint Mini VELO (2) Läs mer (35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
NYA Freeze MAX
VELO Mighty Peppermint Max 17mg
VELO Mighty Peppermint Max 17mg VELO (20) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
Nytt pris
VELO Humble Spearmint Mini
VELO Humble Spearmint Mini VELO (1) Läs mer (35,99 kr/st) 359,90 kr Köp
NYA Cool Storm
VELO Peppermint Storm
VELO Peppermint Storm VELO (13) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
VELO Ice Cool Zero Nikotinfritt Snus VELO Ice Cool Zero Nikotinfritt Snus VELO (4) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
NYA Freeze ULTRA
VELO Mighty Peppermint Ultra 14mg
VELO Mighty Peppermint Ultra 14mg VELO (7) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
VELO Cool Storm Zero Nikotinfritt Snus VELO Cool Storm Zero Nikotinfritt Snus VELO (1) Läs mer (34,99 kr/st) 349,90 kr Köp
VELO Mint Slim VELO Mint Slim VELO (1) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Slut i lager
Just nu visas 25 av 25 produkter
Velo olika smaker

Vilka Velo mintsmaker kan jag välja mellan?

Det är lätt att anta att mint är en och samma smak men faktum är att det faktiskt inkluderar flera olika toner, i detta fall Mint, Menthol, Pepparmint, Spearmint och Eukalyptus. Alla dessa erbjuder sina egna unika karaktärer och kombineras på olika vis för att skapa unika upplevelser hos Velo. Exempelvis hittar du kombinationen av pepparmint och mint, mint och menthol, spearmint och mint, och fler. 

För att du på ett enkelt sätt ska lära dig om vad de olika smakerna innebär kan du ta del av en beskrivning av de olika tonerna nedan:

 • Menthol - Menthol är en organisk förening som finns i många mintarter, särskilt i pepparmint. Det är menthol som ger mint dess karakteristiska svalkande och uppfriskande känsla i munnen. Kemiskt sett interagerar menthol med kroppens kylreceptorer i huden och slemhinnorna, vilket leder till en känsla av kyla. Menthol används inte bara för sin smak utan också för dess kylande effekt i produkter som tuggummi, godis, och medicinska salvor.
   
 • Pepparmint - Pepparmint (Mentha piperita) är en hybridmintart som är korsad mellan vattenmynta och spearmint. Pepparmint har en stark, tydlig och skarp mintsmak med en hög mentholhalt, vilket ger en intensiv kylande effekt. Denna typ av mint används ofta i matlagning, bakning, och i olika drycker för sin distinkta smakprofil.
   
 • Spearmint - Spearmint (Mentha spicata), även känd som grönmynta, har en sötare och mildare smak än pepparmint. Den innehåller mindre menthol, vilket gör att andra komponenter, som karvone, kommer fram och ger spearmint dess karaktäristiska mjuka och rundade mintsmak. Spearmint används ofta i mat och dryck där en mindre intensiv mintsmak är önskvärd.
   
 • Mint - En övergripande term som refererar till arter inom släktet Mentha, vilket inkluderar många olika typer av mintväxter. Mintkaraktären kan variera beroende på art, men generellt har mint en uppfriskande och lätt kylig smakprofil. Denna effekt beror ofta på närvaron av menthol, även om proportionerna och de exakta smakprofilerna kan variera mellan olika mintarter.
   
 • Eukalyptus - Även om eukalyptus inte är en mintväxt, inkluderas den ofta i sammanhang som handlar om mintsmaker på grund av dess liknande egenskaper. Eukalyptus kommer från eukalyptusträdets blad och är känt för sin tydliga, något skarpa och kamferliknande smak. Eukalyptus innehåller eukalyptol (eller cineol), en förening som bidrar till dess distinkta smak och är känd för sina medicinska egenskaper, särskilt för att lindra symptom på förkylning och hosta.

 


Hela sortimentet av Velo snus med mintsmak
 

Nedan listar vi samtliga Velo snus med mint som du kan välja mellan. För att tillgodose olika preferenser finns flera av smakerna i olika styrkor och format. Exempelvis finns vitt snus som Crispy Peppermint både i slim och mini, medan Mighty Peppermint finns i tre olika styrkor att välja mellan.

Velo mintsnus - Köp Velo med mintsmak
Produkter Smaker
VELO Crispy Peppermint pepparmint och mint
VELO Crispy Peppermint Mini pepparmint och mint
VELO Ice Cool Mint Slim Strong Refill pepparmint och mint
VELO Ice Cool Zero Nikotinfritt Snus pepparmint och mint
VELO Spiffy Spearmint Mini mint och menthol
VELO Witty Spearmint pepparmint och menthol
VELO Mighty Peppermint pepparmint och menthol
VELO Mighty Peppermint Max 17mg pepparmint och menthol
VELO Mighty Peppermint Ultra 14mg pepparmint och menthol
VELO Peppermint Storm pepparmint och menthol
VELO Cool Storm Zero Nikotinfritt Snus pepparmint och menthol
VELO Humble Spearmint Mini Spearmint och mint
VELO Freeze Slim X-Strong Refill pepparmint och menthol
VELO Zingy Eucalyptus eucalyptus och menthol

Velo med smak av mint i olika styrkor

Utöver flera olika mintsmaker finns även ett varierat urval av olika Velo mint-styrkor, från helt nikotinfri och upp till 5 pluppar. Nedan går vi igenom de olika styrkorna och vilken nikotinhalt som gäller. Här kan du även ta del av samtliga produkter som hör till vardera styrka.

Velo mint nikotinfri

Utforska nikotinfritt velo mintsnus med Velo Cool Storm Zero Nikotinfritt Snus. Här kombineras smaken av pepparmint och menthol i ett slimmat format. Velo zero mint erbjuder en tydlig mintsmak fast i ett helt tobaks- och nikotinfritt format. Perfekt för de som önskar dra ner på nikotinet eller sluta helt. 

Velo mint med 1 plupp

För den som önskar en lägre nikotinhalt finns velo mintsnus med 1 plupp. Här kan du välja mellan två olika produkter, båda i formatet mini. Velo Spiffy Spearmint kombinerar smaken av mint och menthol, medan Humble Spearmint kombinerar spearmint och mint. Nikotinhalten varierar mellan 8 - 9,5 mg/g. 

Velo mint med 2 pluppar

För den som söker balanserad nikotinhalt finns Velo mintsnus med 2 pluppar. Denna normalstarka variant erbjuder en blandning av pepparmint och menthol, och kommer i ett slimmat format med en nikotinhalt på 8,6 mg/g.

Velo mint med 3 pluppar

Velo mintsnus med 3 pluppar erbjuder en starkare nikotinhalt med smak av mint. Velo Crispy Peppermint (tidigare Ice Cool) kommer i formaten slim och mini, och erbjuder en stark nikotinhalt med smak av pepparmint och mint. Här hittar du även Ziny Eucalyptus som kombinerar smaken av eukalyptus och menthol. Nikotinhalten mellan dessa produkter varierar från 14,3 mg/g till 16 mg/g. 

Velo mint med 4 pluppar

Om du är ute efter extra starkt snus med smak av mint erbjuder Velo två olika produkter. Båda produkter kombinerar smaken av pepparmint och menthol, kommer i slimmat format, och har en nikotinhalt på 15,6 mg/g.

Velo mint med 5 pluppar

Velo snus med smak av mint finns även i ännu starkare nikotinhalt med 5 pluppar. Velo Mighty Peppermint kombinerar smaken av pepparmint och menthol, kommer i slimmat format, och har en nikotinhalt på 20 mg/g. 

Velo mint med 5 pluppar

Den starkaste nikotinhalten inom Velo snus med smak av mint hittar du i VELO Mighty Peppermint Max 17mg som kombinerar smaken av pepparmint och menthol. Snuset kommer i ett slimmat format, och har en nikotinhalt på 24 mg/g. 

Velo mintsnus byter namn

I början av året genomgick Velo en re-design som innebar nya produktnamn och en ny dosdesign. För att du på ett enkelt sätt ska lära dig om Velo:s sortiment av mintsnus med nya namn listar vi samtliga nedan utifrån tidigare och nytt namn.

Tidigare namn Nytt namn
Velo Mint Velo Witty Spearmint
Velo Ice Cool Slim Velo Crispy Peppermint
Velo Freeze X-Strong Velo Mighty Peppermint
Velo Easy Mint Mini Velo Spiffy Spearmint Mini
Velo Ice Cool Mini Velo Crispy Peppermint Mini
Velo Freeze Ultra Velo Mighty Peppermint (14 mg)
Velo Freeze Max Velo Mighty Peppermint (17 mg)
Velo Eucalyptus Velo Zingy Eucalyptus
Velo Cool Storm Velo Peppermint Storm

Vanliga frågor om Velo mintsnus

Nyfiken på att lära dig mer om Velo snus med smak av mint? Läs vidare för att ta del av svar på återkommande frågor!


Velo mintsnus