Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

BAOW

Portionen BAOW är all white-nikotinpåsar utan tobak. Här finns flera varianter av det helvita snuset i styckvis dosa och i stock.

Varumärket är framtaget av den svenska snustillverkaren YOIK. Eftersom prillorna från BAOW är fria från tobak innehåller de istället tillsatt nikotin.
Nytt pris 5-PACK
BAOW Gin & Tonic
BAOW Gin & Tonic BAOW (2) Läs mer

BAOW Gin & Tonic är en produkt med en smak av gin och tonic. Produkten är klassad som extra stark och kommer i ett slim-format och har 20 portioner per dosa. Produkten tillhör kategorin vitt snus.

(28,00 kr/st) 139,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
BAOW Chili Lime
BAOW Chili Lime BAOW Läs mer

BAOW Chili Lime identifieras som en extra stark vitt snus-produkt från BAOW. Den har en smak av lime och kommer i ett slimformat. Varje dosa innehåller 20 portioner.

(28,00 kr/st) 139,99 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
BAOW Ice Mint
BAOW Ice Mint BAOW Läs mer (28,00 kr/st) 139,99 kr Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Egenskaper för BAOW nikotinpåsar

  • BAOW är ett helt vitt snus fritt från tobak
  • All white-påsarna är tillverkade av växtfiber
  • Innehåller nikotin

Olika smaker från BAOW

Vi på Snusbolaget har tagit in ett antal smakvarianter från varumärket BAOW snus. I sortimentet finns smakerna Chili Lime, Ice Mint och Gin & Tonic. Prillorna får sin smak genom smakarom.


All white-nikotinpåsar av växtfiber

De här tobaksfria nikotinpåsarna från BAOW är tillverkade av växtfiber. Prillans omslutande påse är helt vit och har en torr, perforerad yta. Fyllningen består av cellulosa, vatten, smaksättning och nikotin.


Tobaksfri portion med tillsatt nikotin

Den här helvita produkten från BAOW är ett tobaksfritt snus. Istället har nikotin blivit tillsatt i portionens fyllning. Det nikotin som finns i nikotinpåsar från BAOW är direkt utvunnet ur tobaksväxten.