NILS Ginger Slim Extra Strong All White Portion

NILS Ginger Slim Extra Strong All White Portion

Nils Ginger är en nikotinportion i ett miljömedvetet skal. Portionerna har en smak av ingefära som ger en intensiv smakupplevelse och levereras i en slim-portion.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
  • 30-pack (36,99 kr/st) 1.109,70 kr
369,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för NILS Ginger Slim Extra Strong All White Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Väldigt god, men svagare än förväntat

Clemens, 25 april 2022

Dessa har blivit en av mina nya favoriter, skulle till och med säga att det är de godaste snusen jag har prövat någonsin. Jag blev bara lite besviken på styrkan. Jag trodde att det skulle ha lite av en kick med 28 mg/g, men de är inte alls lika starka som snus med liknande nikotininnehåll. Jag tror det är på grund av att de är väldigt torra. Jag tycker också om förpackningen väldigt mycket, tyvärr tror jag att det är förpackningen som gör att de blir så torra/svaga. Om du funderar på dessa men blir avskräckt av nikotinhalten så kan det vara värt att ge dessa ett försök ändå. Jag skulle säga att de känns mer som 12 - 18 mg/g, (t.ex. lyft 3:or och 4:or).

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!