The Lab 03 Slim White Portionssnus
The Lab 03 Slim White Portionssnus
The Lab 03 Slim White Portionssnus
The Lab 03 Slim White Portionssnus
The Lab 03 Slim White Portionssnus

The Lab 03 Slim White Portionssnus

The Lab 03 Slim White Portion - "Normal Strength, Strong Effect". Snuset är ett nytt, innovativt snus i den redan populära The Lab-portföljen.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 44,00 kr
  • 5-pack (40,80 kr/st) 204,00 kr
  • 15-pack (39,60 kr/st) 594,00 kr
204,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för The Lab 03 Slim White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

5/5 prill'z

Smålänningen., 9 december 2015

Anonym och lättsnusad !

Normal styrka, bitter effekt.

Jimmy, 27 maj 2015

Topp betyg till bra reklam. Vem blir inte nyfiken på en snus som lovar att normal styrka med stark effekt? Har dom lurat i något som gör upptaget av nikotinet mer effektivt kanske? Nej, den är bara mer bitter. Och bitterhet betyder inte alltid styrka. Islay snuset har mer styrka och har en frisk smak utan att irritera. Smaken är dock unik. Mest framträdande är nog inslaget av hö. Låter konstigt, men det är inte så illa. Men eftersom det er white portion så liden den samma öda som alla andre white portion snus, torr och ganska blyg smak. Man känner att man har snus under läppen, men det smakar inte mycket. Jag kräver inte att det måste smaka tobakk, men någon smak borde det vara. En helt okej snus om man vill ha något diskret smakande snus och en normal dosa med nikotin.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!