Önskelistan: julklappar i dosformat

Önskelistan: klappar i dosformat

Saknar du någon julklapp? Starta en prenumeration åt din bättre hälft, bästa polaren eller föräldern och vinn årets julklappslek. 

Till den som försöker sluta

Önskelistan: julklappar i dosformat

Nikotinfritt snus ska du bara ge till den som önskat sig det eller till någon du vet tänker sluta snusa, till exempel vid nyår. Det fysiska nikotinberoendet går över på bara några dagar, men det psykiska beroendet och vanan att ha en prilla ska absolut inte underskattas. Nikotinfritt snus har hjälpt många genom de besvärligare perioderna.

Onico Original White Portion är ett av våra allra mest populära nikotinfria snus, kanske för att det är smaksatt med traditionella snusaromer. Detta snus går bra att använda under både graviditet och amning.

Till nostalgikern

Önskelistan: julklappar i dosformat

Det här är ett snus med anor och ett ursprung från J.L Tiedemanns tobaksfabrik i Charlottenberg. Mörkbrunt snus tillverkades från 1916 och fram till 1998, men är nu tillbaka på ett tillfälligt gästspel. Smakerna från det ursprungliga snuset har återskapats med hjälp av tidigare snusare av produkten. Mörkbrunt snus har rökig tobakskaraktär, sälta och en diskret kryddighet.

Till livsnjutaren

Önskelistan: julklappar i dosformat

Crafted Snus Whisky Original är ett komplext snus från ett samarbete mellan Master Blender Conny Andersson och AG Snus. Det passar för den som gillar smakrikt snus i kombination med whiskey. Snuset har också lätta toner av choklad och valnöt och en rökig efterton. Dosan är mycket snygg, som ett litet konstverk i sig!

Till hemmafixaren

Önskelistan: julklappar i dosformat

Jakobssons snussats Sprilla passar till den som gillar hemmafix och eget pyssel. Allt som behövs för färdigt snus finns i kitet och alla instruktioner medföljer såklart! Det enda som krävs är vatten, eventuell extra snusarom och kylförvaring i ett par dygn. Snuset kan alltså vara klart lagom till nyår!

Grundsmaken i Jakobssons Sprilla är en mjuk och len tobakskaraktär med milda toner av bergamott. För mer smakrikt snus, tillsätt extra snusarom med bergamott (Earl Grey-smak), persika, fläder eller viol.

Till den som ska bli kvitt cigaretterna

Önskelistan: julklappar i dosformat

Rökning är inte bra för hälsan och påverkar dessutom fler än den som röker. Som julklapp till blivande före detta rökare kan ett All White-snus vara lämpligt. Denna typ av snus är kritvitt, utan snuslukt och bidrar inte till missfärgningar av tänderna.

LYFT Melon All White Portion är ett nyare All White snus, tillverkat av fiber från eukalyptus och tall. Portionerna är små (slim) och med behaglig smak av tropisk melon. Nikotin är tillsatt separat.De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.