Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
LYFT/LAB Mixpack 4-pack

LYFT/LAB Mixpack 4-pack

Mixpack med 4 fruktsmaker från LYFT/LAB. Nikotinstyrkan för produkterna i mixpacket varierar mellan normalstark och extra starka prillor.  
187,96 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(2) recensioner
Kundrecensioner för LYFT/LAB Mixpack 4-pack

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Lyft/Lab

Yezz, 16 januari 2023

Bra smak men den gick bort lite för fort

Usch

Camilla R, 10 januari 2023

Har nu provat 3 av 4 smaker. Otäck smak på samtliga. Det enda "positiva" är att smaken försvinner väldigt fort o det enda som återstår är en slemmig påse. Hade det inte varit för den höga nikotinhalten hade jag slängt dessa i soporna. Rekommenderas alltså inte.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!