Snussats Jakobssons Sprilla Refill

Snussats Jakobssons Sprilla Refill

Gör ditt eget favoritsnus med Snussats Jakobssons Sprilla. Påsen innehåller 150 gram portionssnus, ca 300 prillor, med en nikotinhalt på 14 mg/g. Snuset är speciellt framtaget för egen smaksättning, men kan även brukas som det är.

189,00 kr
Produkt:189,00 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(6) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Jakobssons Sprilla Refill

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

mini

Micke, 3 oktober 2019

stora påsar med innehåll som i en miniprilla, besviken. Smaken är dock helt j**** underbar. kan ju köra 2 kuddar åt gången , men prismässigt kan ja köpa färdigt för mindre summa till slut ändå..

Helt okej

Fredrik, 17 juli 2019

Helt okej snus. Var lite skeptisk i början när man fick hem påsen. Men hade läst lite recensioner för att vara lite beredd. Kör dessa som de är. Inget vatten eller tillsatser. Det funkar. Men nu är man redo för nya äventyr, så man kan göra en riktig jämförelse.

Helt ok snus

Seb, 2 juni 2019

Smakar helt okej. Portionerna var lite ojämna och hårda pga att de var vakuumförpackade. Kändes som portionerna var lite små. Bra styrka.

Superprilla

Anita Månsson, 12 november 2018

När jag först såg prillorna blev jag besviken eftersom dom innehåller inte så mycket snus i varje påse, men jag hade inget snus hemma så jag snusade dom torra och wow (!) dom är verkligen bra! Till och med torra! Jag blöter inte upp dom nu utan snusar dom som dom är för det är det bästa snuset som jag har köpt härifrån! Rekommenderar verkligen!

Mitt nya märke

Eddan, 25 september 2018

Ett gör-det-själv-snus som verkligen går att snusa regelbundet. Storleken på prillorna passar mig som tycker att vikten på produkten är viktigare än antalet prillor. Förmodligen h*** O* tobak i denna då det t.o.m. luktar g*** i påsen. Brukar göra snuset med arom men det fungerar även utan.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!