DOS Mint 6mg Tuggtobak
DOS Mint 6mg Tuggtobak
DOS Mint 6mg Tuggtobak
DOS Mint 6mg Tuggtobak
DOS Mint 6mg Tuggtobak
DOS Mint 6mg Tuggtobak
DOS Mint 6mg Tuggtobak

DOS Mint 6mg Tuggtobak

DOS Mint 6mg är en ny tuggtobak i portionspåsar, med en ren smak av mint.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 42,90 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
42,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för DOS Mint 6mg Tuggtobak

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mycket bättre än förväntat!

Hampus, 13 februari 2015

Helt ärligt visste jag inte riktigt helt vad det var jag köpte annat än att det var under kategorin Tuggtobak och det var just det jag förväntade mig, och när jag sedan öppnade dosan såg det ut som portionssnus. Blev besviken först, men ack vad den besvikelsen vände när jag prövade detta. Mycket god smak och påminner betydligt mer om tuggummi än vanlig tuggtobak, vilket var meningen med produkten efter att jag nu i efterhand läst på lite. Man får väldigt fin nikotin-kick och konsistensen är superhärlig. Klart rekommenderat!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!