Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
All White: det tobaksfria alternativet

All White: det tobaksfria alternativet

Vill du sluta med tobak? Har partnern tröttnat på snuslukten? Eller blev nyårslöftet att sluta helt lite för mäktigt? Ett byte till All White kan ge dig det du letar efter! 

Kritvitt portionssnus 

All White är helt vita portioner som inte färgar av sig på samma sätt som vanligt snus. Om du någon gång stört dig på bruna fläckar från snus eller cigaretter borde du ta dig en ordentlig funderare på om du vill byta till All White.

All White är oftast gjort av någon typ av växtfibrer, som cellulosa, eller så har tobaken behandlats för att ta bort färgen. Vissa sorter av all white innehåller ingen tobak alls (till exempel Skruf, ZYN, LYFT och Nordic Spirit) medan andra innehåller en liten del tobak (som On!, Omni och General G.4). Vanligtvis tillsätts rent nikotin, som utvunnits ur tobak, till snuset istället. Resultatet är ett snus som är kritvitt före, under och efter användning.

Snus som inte färgar av sig är faktiskt en innovation! Om du hör till de som snusar även nattetid kan du säga adjö till tobaksfläckiga örngott.

All white - snus som inte luktar snus

Eftersom de flesta sorter av all white inte innehåller tobak, så saknar de den klassiska snusdoften. Flera sorter luktar inte nämnvärt, eller så luktar de av sin smaksättning. De allra flesta all white har någon form av smaksättning som mint, lakrits, citrus, melon eller bär. Ofta är smaken stark och tydlig och varar länge. Genomgående så är det fräscha smaker som gäller så den gamla snusandedräkten kan du säga adjö till!

Små, starka portioner som inte syns

All white säljs i små eller slimmade portioner där tanken är att prillan inte ska synas. Är du van att ha mycket under läppen blir det förstås en omställning, men eftersom andelen nikotin är hög i de flesta all white-snus så får du fortfarande lika mycket nikotin per prilla.

Skulle du trots allt föredra en lite större prilla som så mycket som möjligt liknar ett traditionellt portionssnus, då är det General G.4 du ska prova i första hand. Formatet är slim, vilket ger en långsmal, men ändå ganska stor prilla som ligger fint under läppen och har samma konsistens som vanligt white-snus.

Nyårslöftet: Fräschare och diskretare med all white

All white är alltså perfekt för dig som längtar efter en nystart i samband med det nya året, men som inte har tillräcklig motivation att sluta helt. All white smakar och luktar friskt och fräscht och du slipper missfärgningar och brun saliv. Du slipper också lukta snus och kanske finns det människor i din närhet som tycker att det är en fördel!

Väljer du de typiska små portionerna av all white kommer ingen att kunna se om du har en portion inne eller inte. All white är alltså perfekt för dig som inte vill att det ska märkas att du snusar. Det kan bli en nystart i sig!

Läs mer om All white

Vill du läsa mer om all white så har vi skrivit om det tidigare i All White Portion – det senaste på snusmarknaden.

Många sorter att välja på

Ännu finns det kanske inte lika många sorters All White som det finns vanligt portionssnus, men utbudet blir hela tiden större. På Snusbolaget hittar du All White från General, LYFT, on!, Skruf och ZYN. Av dessa är General G.4 Cryo allra mest nikotinstarkt, följt av vanliga General G.4 och Skruf Super White.

Vill du byta bort den runda snusdosan för att få något nytt kan du titta extra på on! som levereras i en rektangulär dosa (självklart med ett fack för använda prillor).

Alla olika sorter hittar du på Snusbolagets särskilda sida för All White.


Har du redan en favorit bland All White-sortimentet? Lämna tips och kommentarer här nedanför!De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.