Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Snusåret 2021

Snusåret 2021

2021 blev ännu ett roligt snusår med intressanta lanseringar, spännande nykomlingar och helt nya smaker. Häng med på en genomgång av årets höjdpunkter!

Årets nykomling

General Harvest

Under september lanserade Swedish Match sin nya produkt General Harvest som släpptes både som original portion och white portion. Produkten är gjord på råtobak från södra Brasilien och har en kraftig tobakssmak tillsammans med rostad kakao, läder, höstlöv samt toner av nypon. Ett snus för den som tycker att råvaran är den viktigaste ingrediensen!

Årets exklusiva produkt

Lundgrens Tornedalen Winter

Även i år kniper BAT priset för årets exklusiva släpp. Tornedalen Winter har hämtat inspiration från Tornedalens midvinterlandskap. Den begränsade vinterutgåvan har en ljus tobakskaraktär med toner av blåbärssoppa, mandel och vispad grädde.

Vi håller tummarna för att vi får se liknande exklusiva och limiterade utgåvor från Lundgrens nästa år. Kanske dyker en utmanare upp?

Årets nykomling inom nikotinportioner


Volt

Kategorin nikotinportioner har fullständigt exploderat under 2021. I maj lanserade Swedish Match ytterligare ett varumärke som fokuserar på nikotinpåsar – Volt.
Volt är ett varumärke som innehåller sex olika produkter med allt från syrligt grönt äpple till kaffe.

Årets överraskning

Nordic Spirit Melon Square Limited Edition 

Årets överraskning går till Nordic Spirit med deras Nordic Spirit Melon Square Limited Edition. Den släpptes som en sommarsmak i begränsad upplaga. Det är första gången någonsin vi kan hitta smaken av vattenmelon i snus- eller nikotinportionsformatet och den fungerar riktigt bra!


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.